Hemma i Örebro

Äntligen är man hemma i Örebro igen, har saknat min pojke <3 Och Bilbo verkar vara nöjd han med, jobbigt att vara på äventyr :) Fast han har stor trivits när vi har varit och hälsat på mormor och morfar iaf, idag när jag lämnade honom där för att jag själv skulle till doktorn, så busade dom, eller iaf Bilbo sprang runt honom och skällde en massa :P Snart kanske han vågar leka med någon hund i nästan samma ålder iaf, eftersom sune är 12 lr något ^^

Nu längtar jag efter att krypa ner i våran stora mjuka säääng, men måste vänta på idol =( dom ska dröja ut så mycket på tiden, börjar inte fören 22:40 igen .. :S
Men men Bilbo ligger och sover, annars hade jag tänkt att ta en promenad i våldtäcktsparken, som jag nu har döpt den istället för golfparken, såå roligt att gå kvällspromenad där nu efter att det varit 2 vålstäcksförsök. usch jag som är så rädd ändå bara för att det är mörkt sen ska nått sånt där hända oxå, det är tur att man har en sån modig hund, eller inte ^^

Ne nu till något roligare, såg på bilddagboken att Elli lagt ut bilder som hon tagit på bilbo, så jag ska lägga upp några söta och roliga =)

Hade så bra allihopa

 














Det är skönt att du finns

Du finns där när jag är ledsen torkar mina salta tårar med din lilla tunga, busar och biter mej när jag skrattar och skäms när jag skäller på dej, du är helt enkelt den underbaraste hunden. Du förstår mej och vi är precis likadana. Ni som funderar på att skaffa hund, jag rekomenderar över allt annat denna underbara lilla varelse till ras, Jag har aldrig träffat en hund som är så mysig, ligger på rygg med benen rätt upp och snarkar och morrar,skäller,gnäller i sömnen. Man kan ligga och titta på honom i flera timmar utan att tröttna. Han är lat när jag är det och pigg när jag är det, han kan ligga och sova djupt men när jag reser mej för att gå till köket följer han efter för att se om det vankas lite mat, om inte går han tillbaka och somnar om, han är ingen vanlig hund, utan min bäbis som aldrig kommer växa ifrån mej <3

Han är MIN och jag skulle inte byta bort honom för något i världen !



Hemma hos mamma

Igår tog jag och Bilbo tåget till mamma i kopparberg, för att hälsa på lite granna. Nu har vi sovit här en natt och det gick väl sådär han var lite orolig tror jag. Fast han har ju sovit här förut och då gick det bra. Iaf igår åke vi ner  till mormor och morfar för dom skulle vara hundvakt åt Bilbo medans jag var ute på marken, När jag kommer tillbaka efter ca 2½ timme så är han och Sune kompisar deras hund alltså. Jätte roligt att se, så ikväll ska jag nog åka dit igen :) och vara kvar, mormor ville lära sej facebook haha .

Så de jag egentligen skulle säga är att jag inte kommer skriva så mycket medan jag är i kopparberg, kommer stanna tills på onsdag. För mamma har bara internet på kvällen typ. Hade bra så länge så får vi se när jag skriver nästa gång.

Så alltså

Världens stressigaste dag igår, usch va jobbigt. Men kul var det =) Såå alltså Kinesträffen var väl helt ok, tråkigt bara att Bilbo inte ville leka med någon utan bara blev rädd när det var så mkt hundar omkring kanske är bättre att socialträna med lite färre hundar så han slipper bli så osäker. Får se om han vill leka med min mormor och morfars tax/terrier när vi åker hem till kopparberg och går på marken.

Nej nu måste jag städa efter igår det ser ut som !! jobbbigt iaf..
Hade bra.  Så ska jag även lägga upp lite bilder från träffen .































Jag har jätte många fler bilder men det tar sån tid att lägga ut dom så det får räcka med dessa så länge =)


Idag ska vi..

Vi vaknade typ halv 10 sovit jätte bra och vi skulle nog kunna fortsätta sova hela dagen känns det som, Bilbo har somnat om nu efter morgonpromenaden och frukosten, Lika bra så han kommer vara jätte pigg och busig när Elin kommer och ska vara hundvakt medans jag cyklar till arbetsförmedligen och går på det där tråkiga mötet som säkert håller på hur länge som helst. Efter att jag har varit där, så ska jag vänta på joakim om jag nu kommer hem före honom. Så ska vi klippa Bilbo, Sen kommer jag och Elin gå till Ica och bli upphämtade av Stina, för att åka ut till Dyltabruk på Kinesträff =) Gud va spännande, men kan tänka mej att Bilbo inte har någon lust alls att hälsa på någon annan hund, men det visar sej Hoppas det iaf skulle vara jätte roligt för honom om han bara vågar.
När vi kommer hem därifrån så ska jag börja stressa, har bjudit hit lite kompisar ikväll :)
Ne nu ska jag gå över till gamla lägenheten och lämna över mina nycklar, vi kanske hörs sen om jag hinner så ska jag berätta hur det gick på kinesträffen :) Hade bra


Ensamma

Nu sitter jag och Bilbo och kollar på Tv, men tråkigt nog så är det inget att kolla på  trött jag blir, skulle bara vilja gå och lägga mej men vill vänta uppe lite till och se om joakim kommer hem snart. Vi skulle ju faktiskt klippa honom idag med det glömdes bort, och jag kom på det försent. Men ska försöka flörta med joakim så vi kan göra det när han kommer hem, vill att han ska vara fin tills imorn =) Men det är ju inte säkert att det blir nått av. Föresten Bilbo var så söt förut, vi var nere i tvättstugan och jag råkade tappa en strumpa utan att jag märkte det, sen kommer bilbo efter och har tagit upp den =) var nog inte för att vara snäll, men det var så gulligt.

Och så har jag fixat en ny header heter det så? Ganska fin iaf =)

Ne nu ska jag ringa joakim och kolla när han har tänkt att komma hem. Sov så gott alla


heelt slut.

Nu är jag heelt slut, gick upp kl 8, för att sen stå och diska till 9 efter det gick jag ut med Bilbo, sen blev det duschen och frukost. Sen knallade vi iväg till station för att möta upp Emelie och Sandra. Dom kom ungefär 10över 11, och bussen ut till skolan gick 20 över, men den gick 10 min förtidigt, så den missade vi och typ 5 andra, så en "tjej" kvinna ringde runt och kolla varför han hade gjort det, men han nekade. Så efter 1 timme kommer en taxi och hämtar upp oss, grymt pinsamt.
Men väl på skolan går vi upp till matsalen och träffar Henrik Penrik :) var typ 100 år sen. Så vi går ner till hans rum och kollar hur det ser ut, för han hade bytt.  Efter det går vi till stallet, så jag kan skriva min lönelapp så nu är det fixat =) Sen busade jag ochh Bilbo i ridhuset och han fick hälsa på Tysken, det tyckte han var läskigt för han var så stor.
Sen åkte jag och Elli hem till mej, vi gick och handla och började laga mat, kyckling wok fast jag fick göra klart det själv när elli skulle gå och träna. Det blev faktiskt jätte gott skit stolt =)
Och efter det så har vi plockat klart på vinden och balkongen.  puuh va jag skriver nu ska jag glo på tv, hade bra alla.


...

Dagen, Först upp på stan träffade Elin och Jennifer utan för biblioteket. Vi gick och lämnade över Bilbo till joakim som skulle ta hand om honom en stund, tyvärr så kissade han inne på hans jobb .. ojdå.. Men iaf medans Bilbo var där så passade vi på att gå på jobbmässan inte så mycket att välja på men lämnade in en ansökan som kontaktperson, får se om det blir nå av ^^
Efter vi var klara där gick vi och hämtade upp Bilbo igen och traskade iväg till apoteket, jag och Elin gick in medans jennifer fick stå utanför med Bilbo. Efter det satr vi oss på en uteservering och tog en fika och pratade lite skit, Bilbo tyckte det var kallt och la sej under en filt i mitt knä.
Sen när vi hade suttit där en lång stund så gick vi till H&m och Elin köpte nagellack, Sen tror jag allt att jag stoppade Bilbo i cykelkorgen och vi begav oss hemmåt.

Sen råkade jag somna, helt slut.  Nu har vi iaf hämtat allt ur gammla lägenheten så det är klart, förutom vinden och balkongen då :P. Nu blir det kvällspromenix med fisen och sen säääängen

Hum..

Jaha vad ska man hitta på idag då, skulle egentligen ut till Kvinnersta och hämta en lönelapp så jag kan få min sista lön på typ 300kr. Men så blev det inte, för Sandra var sjuk. Kanske blir imorn istället förhoppningsvis.
Måste iväg till apoteket oxå, men det får bli sen när joakim har kommit hem lr om jag hittar någon annan som kan ta Bilbo sålänge. Ohh va seg jag är. .. Vill bara lägga mej i sängen igen och dö några timmar, men det går inte för idag ska vi även plocka klart i andra lägenheten Puuuh..

Ne nu ska jag och Bilbo ta en promenad på stan :)  hade bra.

Här kommer några av bilderna :)





























'

Visst var dom fina ? :) Tack så mycket Elin. Det finns hur mycket bilder till som helst, men tänkte spara på några till inlägg framöver =)

Hade bra alla.


Idag har jag & Bilbo.

Idag har jag och Bilbo blivit fotoade av den kända mode fotografen Elin Lundstöm.
Lägger upp mer bilder sen :)

 


tack mamma för att du påminde mej!

VET NI VAD SOM HÄNDE IGÅR !!!
Jag,mamma och Bilbo hade precis vart och köpt pizza, När vi kommer tillbaka och går in i trapphuset, släpper jag som vanligt lös Bilbo så han får springa upp själv. MEN, denna gång var något inte som det brukar GRANNENS dörr är öppen och vipps så var bilbo inne hos henne och la en liten pöl på hennes fiiina MATTA! Tur att mamma var med, för jag höll på att skämmas ihjäl och som alltid när jag håller på att dö av skam så börjar jag skratta ! KAOS. Så jag var tvungen att gå ut igen, mamma fick stå kvar och ursäkta oss så mycket. Alltså jag dör bara av att skriva detta igen, Fy fan va PINSAMT !


Soova Länge..

Idag blev det att sova länge, bortsätt ifrån att jag och bilbo gick på morgon promenad vid halv 8, Vi somnade om och sov till 11 nånting jätte skönt.
Sen har jag varit borta större delen av dan och köpt galjar stavas det så?? Och fönstershoppat xD kolla men inte köpa.. usch hatar det ^^
Nu ska jag fixa min garderob och hänga upp kläder =) Bilbo ligger och sover brevid joakim, så söt.


Imorn kommer Bilbos hundvakt Eliisplace.blogg.se och tar han om honom när jag ska på jobbintervju och obligatoriskt möte på amf.

 


Då var man hemma igen..

Ikea idag med Mamma då :) Man går runt och vill ha allting man ser och det är då man önskar att man vore miljonär skulle vara så mycket lättare då, fast förstå hur mycket saker jag skulle ha då ! kaos.

Fick iaf många behövliga och icke behövliga saker med mej hem underbart =)

till Badrummet: 2 röda ljuslyktor att ha i fönstret, en plastblomma, 2 röda badlakan. märks det att jag bestämt att ha tema rött =) skulle även ha köpt ett rött duschdraperi men hittade inget bra.

till köket:  2 svarta grytlappar

Sovrummet: Lakan, i svart, en blomma, ljus och prydnads sten och sand.

Garderoben: vad det nu heter, man hänger den på stången och den hänger ner med massa fack i, där har jag trosor, strumpor m.m.  Och en skärp och sjal hängare =) och en ikea påse att ha tvätt i ^

Har nog missat lite saker, men men :)

Nu blir det framför datan/tvn med en skål godis och fanta. hade bra .


Ny dag :)

Upp kl 6 och ut med Bilbo, då hade han försökt väckt mej ett tag, med diskreta tassar rätt i ansiktet ^^
Vi går ut sen somnar vi båda om till kl halv 10 då det var dags igen att gå ut :) Vilket var tur att han väckte mej för idag kommer mammsen och vi ska åka till Ikea och handla lite saker kul kul.

Ne nu måste jag skynda mej att göra mej iordning hon kommer ju ändå snart ^^
Hörs sen =)

 


just jag ^^

Kanske ska tala om hur det gick hos veterinären, först när vi kommer dit så får jag kölapp nr 4, Kollar mej omkring och ser inte en kotte. Räknas det inte som "fusk" att gå dit flera timmar innan och hämta en lapp i förbyggande syfte??  Det är ju ändå personalen som lämnar ut dom i kassan. Eftersom jag kom 10i 4 för att vara i godtid och få en bra lapp så får jag sitta där till 4 då alla med lappar börja strömma in. Dom flesta är ju ändå vuxna människor väx upp! Nr 3 var en hel kull med kattungar och sina nyblivna ägare, är det inte smartare att uppfödaren går och vaccinerar dom innan hon lämnar bort dom? För dom gick ändå in samtidigt, blir bara onödigt massa folk, kattungarna var ändå 12 veckor så dom lär ju fått hem dom för bara någon dag sen.. :S ne varför lägger jag mej i egentligen..

När kattungarna kommit ut så var det våran tur, Bilbo var hur snäll som helst!!!!!!!!  Han sa inte ett ljud, bara stod där och tittade på mej medans jag höll i honom.
Såå skönt att han är vaccinerad nu, Nu ska han få börja leka med andra hundar =) 

                                     


UUhh

Godmorgon alla kl är inte ens halv 9 uuh skulle kunna sova flera timmar till, Men Bilbo är pigg efter att vi kommit tillbaka efter morgonrundan som idag blev utanför på gräsmattan.. ^^  Men han somnar nog om snart så där lagom när jag inte kan somna om längre, har redan blivit insnöad i vakna med the voice efter som Kissie är med haha =) 

Plocka,fixa,diska.

Upp och hoppa kl är åtta, lr var den kanske runt halv 9 skit samma. Ut med Bilbo en sväng så han fick kissa av sej lite, Sen blev det frukost och efter det cyklade jag iväg till bankomaten och tog ut pengar till veterinär besöket senare, sist jag var där visste jag inte att han var tvungen att ha med sej kontanter.... Så det blev såå jäätte pinsamt. Men idag är jag förberedd med 280 kr som sprutan kostar. Känner att jag har hunnit med ganska mkt idag, egentligen inte men för mej ^^  Så efter jag hade tagit ut pengar gick jag förbi Meddo, så länge sen men såå sköönt. Efter att jag kommit hem igen plockar jag rätt i köket,hallen och diskar all disk. Nu tar jag det lugnt framför Smallville och läser 100tals bloggar inte riktigt men många iaf ^^ 

Hade bra .


Sådan matte...

Sådan matte sådan hund... Hum ja det stämmer..  Bilbo springer runt mej tittar åt ett annat håll, jag likaså. Innan vi vet ordet av Sååå. WHAAAHOOAAAA !! Jag snubblar på honom så han skriker rakt ut, vid ica dessutom..  Hund misshandlare, Folk glor och jag skäms. Stackars Ällsklingen.
Det blir en tidig kväll känner jag, efter att ha kollat klart på Idol så har jag ingenting att göra.. Kanske kika på några ghost whisperer men det verkar som om joakim har paxat tvn. Aja jag får ta en kvällsprommis med Bilbo sen blir det sängen, Som tidigare nämnt veterinären imorn =) Hoppas Hoppas Hoppas Bilbo är snäll.

Ses =)


Bara massa bus

Jag och Bilbo tog nyss en tur till goldparken, och som vanligt släpper jag honom lös där :) idag kom det 2 st chihuahua:s  och ville vara med och leka :) och även en jätte stor (vad det nu var för ras) som bara lämnade efter sej en stor hög med bajs^ Det är tråkigt att Bilbo inte får hälsa på andra hundar än, men på torsdag är det iaf dags för hans spruta då vi har tid hos veterinären, efter det ska han få vänja sej att leka med andra hundar, för just nu tittar han knappt åt deras håll utan rullar hellre runt i gräset.

Det blev inget bad går föresten, för han blev jätte rädd för dammsugaren efter att vi hade klippt honom, så jag tänkte att det inte var värt att låta honom skrämmas upp ännu mera.
Så jag badade honom idag istället, och det gick kanon bra, fick för mej att han "njöt" när jag spolade bort det sista balsamet med ljummet vatten jag testade även att öka värmen ytterligare lite grann och han slutade genast gnälla och stor snällt och tittade på mej.  Så alltså han gillar nog när det är lite "varmare" ni behöver ju inte tolka varmare som varmt i detta fall :P
Så nu luktar han smultronBlomma  =) Men dessvärre, Lämnade honom i sängen när jag skulle duscha och när jag är klar, så är det en pöl i sängen, attans.
Men ännu "konstigare" han kissade när jag tog ut honom, + 2 gånger till på samma runda. Det har aldrig hänt förut utan han kissar en gång kanske 2 om vi är ute Läääänge. Men idag så sniffade han runt och kissade lite här och där =)  Min hund har fattat att han är en hund och inte en katt =)

Ne nu ska man nog kolla på ett till avsnitt av ghost whisperer, kollade på 5 st igår kväll och redan 2 lr kanske 3 redan idag =)  såååå himmmlaa brraaa

 

Haade bra =)


Klippning och bad

Idag ska Bilbo Klippas och Badas :) Sen blir det stan, jag ska in på arbetsförmedlingen och höra lite om praktik, Är sugen på att praktisera på CityHund, ett hunddagis i stan. Elin och Jennifer kommer oxå till stan Jennifer ska med mej in på amf och skriva in sej, medans Elin får vara hundvakt =) Sen ska jag till djuraffären men just nu har jag glömt vad jag skulle köpa där :s kommer nog på det sen, annars blir det ändå massa inpulsköp=)

Ne nu ska jag sätta fart Hade bra


Mitt hååår =(

Och skulle nog låtit bli att färga håret, Resultatet blev: jag kommer inte gå ut, förutom med Bilbo och till affären för att köpa en annan färg. Och då måste jag upp till stan för på vårat ica finns det inte så mkt att välja mellan. ÅÅh va trött jag blir, får inte färga mitt hår så mkt för då trillar det av.
Nu till nått lite roligare, Mys kväll går med Elin och Jennifer, vi sjunger och pratar skit, Plötsligt säger elin Määh kolla, och Jennifer skriker MEN VAD GÖR NI BUHUHU! sen, jaha det var inte min då är det ok hahaha.
Bilbo hade tagit en tugga lr två ifrån Elins Ipod sladd.. Opsi.  Bilbo ser Helt oskyldig ut och tittar åt ett annat håll.

Idag blir det lugnt, som sagt tänker inte ta ett onödigt steg utanför huset med den här hårfärgen =)

hade bra =)


Pay and Jump!

jag och Elin var på hopptävling idag, Bilbo var oxå med såklart :) han busade i träset och tittade på alla hästar som hoppade runt. Så söt :)
Nu ligger han i mitt knä helt utmattad, vi gick upp kl 7 och hemma halv 1 så han får vara trött.
Resten av dagen blir lugn vi kanske ska plocka lite i lägenheten och göra iordning lite mer, sen kommer Elin och Jennifer och det blir Myskväll framför Tv,Singstar och lite gott gott. Ska även färga håret äntligen min utväxt är ganska så grotesk.

hade bra =)


Vi packar och släpar..

Jag har tagit en paus i flyttandet och har lagt mej på sängen, Bilbo är helt förvirrad och fattar ingenting. Förut var vi ju iväg till golfparken, först kommer en pappa och en liten pojke på kanske 3år Bilbo blir helt crasy och springer fram till pojken och försöker få han att busa, så dom busar en stund, sen kommer en flicka med sin pappa oxå hon var säkert bara 2, Bilbo vill inte alls leka med henne utan gömmer sej mellan mina ben, förvirrad hund ^^
Men sen när hon tultar iväg så springer han efter.. Så glad för att han gillar barn =)
Ne nu ska man väl fortsätta packa. hade fint.



Bilbo i parken !


Sova Länge Frida&Bilbos Special =)

Såå vad kan man säga förutom fy fan va skönt, gick ut med Bilbo vid 5 imorse sen kunde vi somna om och sov ända till halv 11 =) Hur skönt som helst. nu är kl 13:15 och bilbo sover middag. jag har passat på och packat lite porslin och lakan/handdukar. men jag orkar inte bära upp det nu iaf, så ska vänta på joakim, det verkar kanske lätt att bara slänga ner alla saker, men när man väl ska göra det står man bara där och tittar på allting och hur jävla mycket det är !! uuuh. Men vi får nog ordning på det snart.
Ne nu ska jag vänta till klockan blir 14 då ska Bilbo käka, sen blir det en sväng till Golfparken och träna lite socialträning med lille blyge prutten, han har faktiskt blivit mycket bättre på att gå förbi människor och dylikt utan att springa och gömma sej mellan mina fötter. Han kan tillochmed roa sej själv på gräsmattan när jag sitter och lyssnar på musik och sjunger falskt, Han letar upp pinnar 5gånger så stora som han själv och försöker släpa dom till mej, det roar iaf omgivningen som skrattar, medans han själv inte fattar varför den är så tung ^^

Har tejpat hans öron idag oxå, ena örat hade tippat framåt, men nu har han kliat en massa när jag inte såg, så det ser lite roligt ut när det sitter helt på sniskan :P

Nääe nu ska jag sova lite med Bilbo en halv timme skööönt, Hade bra allla .




Visst har han blivit stor och fin?


Hiii nu har vi fått nycklarna till nya Lägenheten!

Så nu har vi dammsugit golven och torkadom, sen alla garderober och annat :) Så imorn är det bara att börja flytta in saker så HÄRLIGT !
Dock så verkar inte Bilbo vara så glad över att bo större, hum vart är Mamma nu ???  Whaaa nu drog hon igång dammsugaren jag jag springer !
Han är så knäpp men bara för söööt :)
Förhoppningsvis vänjer han sej snart, det ska iaf bli underbart skönt så fort vi får iordning och jag har fått bestämma så mycket som möjligt och köpt masssssa saker xD


Underbart vaaarmt

Det är ofartbart hur det kan vara så varmt i September! Men kan ska väl inte klaga.  Jag och Bilbo tog en promenad till "golfparken" vet inte vad ja ska kalla det men  det blir nog bra =) vi myste och lekte i 1½ timme :) Fick några mysiga bilder med mobilen oxå men har tyvärr tappat bort sladden märke jag nu när jag behövde den. Får se om jag kan hitta den senare, när vi ska börja packa, för vi ska flytta i helgen, ska bli så kuul och sköönt framför allt.

Ne nu ska jag se klart på Smallville och vänta på att Bilbo ska vakna =)

 


"lång promenad"

Den var inte så lång egentligen men för Bilbo var den lång =) vi tog sällskap med ett dagis som var ute på promenad och det uppskattades av fler än Bilbo, trevligt trevligt.
Har även fått höra när jag var ute på promenad att min hund passar mej, och det gör han ju =) fast eftersom dom inte känner varken mej lr hunden, så menade dom utseendet lr ? xD


Blött?? JAAA !

Ååh ja blir galeean.. för jag är bara en vaaalp, bara en vaalp och jag kissar vart jag vill =) helst i mammas och pappas Säng när dom sover och inte märker nåååågot..


Huja jag har tvättat 2 täcken och hur många lakan? och mitt duntäcke ligger nu i garderoben och vill bli tvättat.. Men ok, jag går ut med den 10 gånger per natt är det ok? 2-3 verkar inte funka.

Men du är ändå Mammas Bäääästa <333 Och jag älskar dej ! fast att du just nu gnäller satan för att du har varit på golvet i hela 10 minuter :o gaaaah


huaaa...

Jaa idag har vi bara legat i sängen och glott på varann och sovit en massa, jag har haft ont i huvudet och kännt mej seg och livlös.

Men känner mej lite bättre nu iaf, så ska väl kanske om jag orkar städa lite....


Nyrakad

Idag följde jag med Linn och hennes pappa ut till elgigantem och Jula, på Jula hittade jag den perfekta klippmaskinen ever ! den är liten och utan sladd. Så idag invigde vi den. Bilbo blev hur söt som helst, och han var snäll :) Det var Jaokim som fick raka honom han är mer erfaren av sånna maskiner :P så jag håller i Bilbo. Nu är han grundligt rakat överallt, utom där han ska ha hår :)
han blev och se jätte annorlunda i ansiktet det blev jätte litet, och alla prickar är mörka igen.
soo dammmn beaaaautiiiiful !


Linn på Besök

Lugn kväll med vitlöksbaguette om det nu stavas så, Linn är här och vi skulle kolla på film för att det gick så många bra på tv idag, men Hon kollar på fotboll suuuckarr... Bilbo är lika kvällspigg som alltid efter att vi varit ute och han får springa fritt :)
Han har även ätit en bananbit som låg ute på gården, den kan inte ha smakat gott ^

 


Aahaaa

Nu är jag sådär jätte trött så man inte orkar någonting förutom att bara sitta vid datan lr tv, Men jag tror att jag ska sova lite till sen när joakim har vaknat. Men just nu måste jag försöka roa Bilbo innan han biter sönder alla sladdar och trycker på tangenterna. Råkade väcka honom när jag kom hem i natt så han var trött i morse tack(A) och nu har han piggnat till ordentligt så nu ska vi ut på utegården en sväng igen så han får springa av sej =)

Hade bra

 

 


Min skola <3

Hur kan man sakna en skola så mycket som jag saknar Kvinnersta.. Jag skulle göra "allt" för att få gå där iaf 1år till.

Jag Bilbo Jennifer Elin och Angelica åkte till skolan idag och hälsade på, ååhh det skulle man nog inte ha gjort, usch va hemskt att inte få gå där mer. Karin försöke busa lite med Bilbo men han ville bara äta hästbajs och sten ^^

Ikväll ska Joakim ta hand om Bilbo själv, hur ska jag klara mej några timmar utan min HUND ??? Men det kommer nog gå bra. Först blir det Singstar och sen Frimis.

Vem har Världens sötaste hund?? :)


Vakna tidigt

Jag var hur trött som helst imorse när Bilbo börja skruva på sej runt halv 8, Men jag gick upp och ut :) Sen gick vi och la oss igen, Jag var skit trött MEN kunde inte somna om... Men det kunde Bilbo.
Så jag hoppar in i duchen och gör mej iordning. Sen hade jag tänkt att äta frukost, men det fanns inget SMÖR så då blev det en promenad till ica, Med mej köper jag även massa frukt som kommer bli min mat nu ett tag, om jag klarar av det. Och nu är jag sitter här och skriver, så kom jag på att jag inte har ätit frukost än?? kl är 13:40.
lr jo det har jag ju, orkar inte sudda ut det jag skrev så det får bli lite rörigt, åt en tallrik yoghurt^^

Bilbo har sovit snart 2 timmar så han kommer väl vara sådär "lagom" pigg när vi ska iväg till veterinären, vid 16 tror jag att det var, bäst jag kollar upp det igen.
Nee fan nu kom jag på en till sak, han ska ju avmaskas sista gången idag oxå. Aja det får bli ikväll när joakim har kommit hem, så får han hålla i honom. =)

Håret på kroppen växer som ogräs ! :O köpa egen klippmaskin snart kanske.
Hade bra allihopa :)




Jätte blåa Ögon !


Tripp på stan med trevligt sällskap

Jag vaknar i morse, kommer inte ihåg om jag planerat att göra något förutom att Elin kanske skulle komma förbi och kolla på Bilbo. Skickar sms till Jennifer och frågar vad hon gör, Hon är på väg till bussen. Hade helt glömt bort att hon skulle komma.

Så jag slänger mej in i duschen, och senare så kommer Elin, Angelica, Sanna och Jennifer och efter ca 2 timmar kommer oxå Elli alltid seg och sist xD snacka lite skit och busade med Bilbo ett tag, sen bar det iväg till stan. Bilbo gick snällt brevid mej, men efter ett tag ville han vila benen och hoppade glatt ner i handväska.

Det är alltid lika kul att gå runt med honom där, han sitter och tittar ut, och dom flesta som man möter pekar och säger att han är söt =) Vi sätter oss på en ute servering och jag beställer mat, Jag tog pasta och köttfärsås! MUMS. Bilbo ligger och sover i mitt knä, och jag äter för fulla muggar, efter en stund kollar jag ner på honom, då är han prickig av köttfärsås !!! oopppsss. (A) 

Sova tidigt idag thaaanks..


Apoteket

Sov länge idag efter en natt av dålig sömn, och en aktiv Bilbo. Efter att vi har vaknat och ätit frukost, gick vi iväg mot stan för att möta upp Linn. Hon skulle hålla i Bilbo utanför apoteket när jag skulle gå in och köpa axilur.vet lr vad det nu heter. Så idag har han fått sin första dos med avmaskningsmedel, han var jätte duktig, köpte flytande så det skulle gå lite smidigare och det gjorde det oxå, så nu är det bara 2 doser kvar =)

Bilbo har blivit lite duktigare på att gå brevid i koppel, men han är fortfarande rädd för trafik och hoppar gärna ner i handväskan ;). där han gärna får sitta :) 

Ja just ja, han har även bitit sönder min datasladd, så i morse trodde jag inte att den skulle funka, men som tur gjorde den det. sladden är tejpad. får hoppas han låter bli den i fortsättningen.

Nu blir det mat =) . hade bra ! ´


RSS 2.0