mörkrädd

blev den kortaste kvällspromenaden. Gick runt husknuten, den som är vid den lilla vägen, krockar med den största killen med dom mörkaste kläderna och luva.. uu. Bilbo blir arg jag blir livrädd och stod helt stilla, han oxå. sen vänder han och går åt andra hållet när bilbo började skälla, jag vänder och halvspringer in.. trodde hjärtat skulle hoppa ut ur kroppen blev livrädd. HATAR när det är möörkt och man inte ser någonting !!!!!!!!!
Nu ska ja sova med lamporna tända GODNATT

städat och fixat

Har nu fixat och städat lägenheten, va duktig jag är =) wiie. Har börjat packa massa saker i kartonger oxå. allt ska ligga bra så man lägg kan plocka upp allt sen. har inte dammsugit bakom eller under soffan än, har inte gjort det sen jag köpte den haha.. vill inte se vad som kan finnas där. har plockat ner alla tavlor. låter som om ja ska flytta imorn fast att det är ganska lång tid kvar haha, jaja lika bra att vara i godtid.
världens fiinaste Bilbobananas.

Måndag..

Sitter i soffan med Bilbo, har nyss pratat med mamma, kollat på topmodel och läst igenom alla papper ifrån Öbo, idag har ja även skrivit på kontraktet för lägenheten, allt känns så bra och lyckat just nu :)
längtar bara sönder tills vi ska flyttaaa, vill göra det nu nu nu nu NU.
är fruktansvärt trött ju nu, borde duscha bilbo för han har haft kisskalas på framtassarna.. uush.

Min kille

Är så nervös inför flytten. hur ska allt gå?, kommer vi trivas?, kommer han trivas?. Kommer jag sakna norr?, finns det fina promenad slingor där? vilka grannar kommer vi få? många frågor men inte så många svar, än iaf, lär  svar på det mesta så fort vi flyttat in. jag hoppas allt kommer gå bra. många har erbjudit sej att vara hundvakt på flyttdagen vilket är kanon, slipper bilbo vara med och bli nervös. han kommer ju inte förstå någonting när vi plötsligt har alla saker någonannanstans. men det är ju inte första gången som han flyttar. blir 4de gången sen jag fick hemhonom. gud va ja har bytt bostad när ja tänker efter, men det är kul att flytta när man får helt fräscht och får "börja om på nytt" som man säger. loove loove looove.
slänger in bilden på bilbo när han bara är för himla söt.
nu ska vi krypa ner i sängen, och förhoppningsvis somnar vi snabbt.
måste till jobbet imorn kl 8a.. ush.  ska på utbildning.
Linn kommer hit kl 9o och lånar min säng innan hon  ska vidare mot stan och handla.
så bilbo får lite sällskap. förhoppningsvis när ja hemma igen runt 11a så ja hinner träffa linn lite grann iaf.  sen tillbaka till jobbet kl17 och jobba 3 timmar.. värt?
haha naa.
AJa sov gott alla :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------


..

Om jag kommer till dej igen, har du en plats där jag kan vila. ett rum där jag kan känna att ja är någonstans ifrån, ett fönster vi kan sitta och blicka ut mot ån.
under den varma svarta plåten har ja lämnat några drömmar, men ja lämnar dej allt, man kunde låta tiden vara, det känns som andra sidan jorden. du kanske hade alla svaren, men ja har kämpat med en dröm, jag ville inga brustna hjärtan inga slitningar i blodet.  Om ja kommer dit igen har du plats där ja kan vila ?..



Godmorgon..

Är super trött. somnade iaf till slut igår, med alla lampor och tvn på, lika bra orka vara rädd xD
Idag är jag ledig så jag måste måste måste städa kan inte låta det se ut så på bordet, gamla chips i fönstret med intorkade dippsåser.Sen kommer kanske Tove förbi, eller så blir det imorn, hon har iaf tänkt att stanna och sova över någondag. Mys :)
Nej nu är bilbo kissnödig, eller han ligger fortfarande under täcket i sängen och sover, men han fick en tidig kvällsrunda igår så måste väcka honom nu iaf.
ha en bra da :)

Mardrömmar och långa dagar

somnade tidigt igår, Lördags kvällen/natten/morgonen blev för mycket. Först träffades massa ifrån jobbet hemma hos mej, fick i mej nästan en hel skål bål för mej själv kändes det som, vi hade 2. ^ hade en boxmed 3 liter vin, sen drog vi till ritz fick blinka med ögonen för att komma in. Där inne hade jag en cider med i väskan och en loka flaska med vin... Iväg på dansgolvet hela kvällen tills dom stängde. Sen blev det efterfest på norr hemma hos ? magnus..
innan dess hann vi äta pizza på elvis, raggade till mej en dricka av pizzakillen, tack gud den va god på morgonen.
cyklade om kull när ja skulle stanna och göra någonting vet inte vad. Vad som hände sen är lite suddigt, vet att ja iprincip däckade där och vaknar av en alarm klocka. gissa som ja var snabb därifrån. ångest haha. Och dessutom är min nya ÄKTA pälsmössa som jag köpt sönder.. hatar egentligen äkta päls och ha påsej... var inte meningen att köpa den men den var bara så fiiin :) men nu sönder. blir att sy. förstår inte hur den kunde gå sönder hade på mej den hela tiden efterkrogen.
Aja.. inatt iaf, somnade kl 10 vaknar runt 2-3 nånting har världens mardröm visste inte om ja var vaken eller fortfrande sov eller om det hände på riktigt. men ja har kommit på att om det var på riktigt så skulle väl bilbo reagera..fast han kanske inte ser och hör spöken som jag.. vill inte sova inatt, törs inte. vill inte drömma sånt där, har tänkt på det hela dagen. vill inte känna människor som inte lever låt mej va, jag vill inte prata med er, gå till någon annan.
började jobba kl 11 idag, rast kl 14 iväg till öbo och sen hem en sväng och lämna bilbo hos hundvakt jennie. och sen iväg till jobbet igen. är super trött nu men som sagt ja törs verkligen inte somna. isåfall med 1000 lampor eller kanske sällskap?.
call me.
älskade älskling

Fredagkväll och överlycklig !

Vi ska FLYTTA FLYTTA FLYTTA !!! om allt går som det är tänkt. Jag och Bilbo var och kollade på en lägenhet idag, den ligger i närheten av hertig karls allé, i kanten mellan väster och markbacken =) Den är jätte perfekt för oss och jag är så himla glad över att vi ska slippa denna pyttefnask lägenhet. ifrån 27kvm till nästan 50kvm kommer bli underbart !!! dessutom finns det en stor uteplats med staket och grind som bara den är som den lägenhet vi bor i nu, där kan bilbo springa runt och vi kan leka utan att riva runt i lägenheten, tråkigt att vintern är påväg bara, måste man skotta haha, sånt har man aldrig behövt tänkt på förut. jag är så glad så det är inte klokt.
Nu ska ja berätta hur det ser ut =) ni som inte vill veta behöver inte läsa hihi.
Den ligger på bottenplan som ni säkerligen förstått eftersom uteplatsen. när man kommer in i hallen, så är badrummet till höger, garderober till vänster direkt innanför dörren, sen en hatthylla på vänster och efter den så är det en walk in closet oxå på vänstersida., sen kommer man in i lägenheten, ett hyffsat stort rum, med en "pelare" nästan i mitten vilket är jätte synd då den kommer skymma tv eller soffa.. Hum. Aja skit i den haha. sen till höger kommer "kokvrån" som är som ett litet kök med massa förvaring röda tapeter och ett stort fönster oxå, kan kan även stänga igen med ett skjutdörr när man lagar mat om man känner för de ^^
matbordet har man precis utanför kokvrån, där det oxå är ett monsterstort fönster. =) fräscht !.
sen kommer dörren till utetjosan, och efterden så är dörren till sovrummet, bara för att ja skrev det så kommer ja inte ihåg om det fanns en dörr? måste införskaffas, tror hon bara tagit bort det själv isåfall precis som jag gjort här.
sovrummet är stort men oxå svår möblerat. synd ! men idontcare. och i sovrummet finns oxå en !!walk in closet!! rena jävla drömmen ! LOve Love Love.
Kan knappt bärga mej !! Fy fan va ja är lycklig lycklig lycklig !!!!!!!!!!!!!!!!!! går något åt helvete så kommer jag hata allt som har med lägenheter att göra. vet att ja kanske inte borde bete mej som om ja redan fått den... Opsii.. Men ja vill så gärna så gärna..
förstår ni hur himla bra den skulle vara för oss ??? Kan ni förstå det ?????
AAhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D nu ska ja kolla klart på idol haha har typ missat massa medans ja skrivit allt detta. sen blir det en promenad med bilbo sen sängen, är super trötttt.
Imorn Jobbfest hemma hos mej / utflyttningsfest? hihi vem vet.
Hade bra =)


Tvkväll...

rädd  vill inte gå ut med Bilbo, det är för mörkt ja vågar inte men ja måste.. Hjäälp.
Min älskling i skogen förra veckan ! Loove

Mysigt att bara vara här.

godförmidda allesammans :) nyss vaknat, i stora sängen brevid felix och mysiga bilbo, mamma fick sova inne i felix rum. just nu är mamma på promenad felix spelar och ja funderar på att göra mej iordning är lite halv sliskig just nu.
borde ringa farmor, borde åka dit, borde ringa pappa, borde åka dit ?
borde ringa mormor, borde åka dit ? borde ringa vänner borde åka dit ?
borde ingenting borde inte åka någonstans.
Bilbo gnager på stackars råttan så den håller på och gå sönder helt,
den som har hållt sen han var bebis.
nej sätta lite fart nu, detta funkar inte.
ha en bra dag.

måndag-fredag

Över 20 stycken igår, och jag minns inte när jag skrev sist?
ska börja veckan ifrån Måndag.
*Sista gången på hundkursen, det var roligt och vi klarade banan, gaanska bra (Y) var ledig hela dagen skönt.
*tisdag, blir väck kl 9 ifrån jobbet, dom vill att ja ska jobba 11-15 och 17-20, nej tack, men hade man något val nej det blev 13-18 istället. aja.
*onsdag Ledig, åker hem till Ellinor och går skogspromenad med hundarna, riktigt mysigt, vi tog lite roliga bilder med hennes kamera, får se när hon lägger ut dom sa ja ska sno dom.Börjar känna mej lite dålig.Kommer hem gör sej iordning sticker till strömpan och dansar tok mycket, 10 i 2 börjar ja må skit, springer till garderoben och hämtar väskan och in på toan, tar medicin men det hjälper inte...
Kommer hem lägger mej, somnar nästan, det ringer jag flyger upp i taket  när ja ser vem det är, blev så chockad så blev ännu mer sjuk och svårt att andas komiskt. Pratade lite med dej, sen la du på. lite sms efter det sen somnade jag, vaknade dryga timmen i svettattack öppnar fönstret och dricker vatten.
*torsdag morgon, hungrig.. dålig, kan inte andas. Vad händer. Ringer jobbet kan inte jobba, dom visste att jag hade varit ute så vad tror ni dom trodde ... ÅÅh. skit samma. iväg till doktorn andas gas och får kortisontabletter, kommer hem slänger mej på sängen och gråter, luktar illa vill inte vill inte. Det knackar på fönstret orkar inte kolla, men kollar ändå, där står bästa vännen och vinkar. Hej =) hon kommer in och släpar upp mej packar min väska och tar med mej till kbg.
*fredag, har sovit dåååligt hemma hos mamma, men skönt att inte vara ensam, hade inte tove kommit och hämtat mej så hade jag frågat om jag fick bo hos dej, hade kännts pinsamt men ja kunde bara inte sova själv.
Längtar som vanligt tillbaka till Örebro så fort jag åker, älskade örebro haha. Varför kan inte min mamma bo där? så man slipper åka så långt när man behöver sällskap. vill inte vara själv mer och ska se till så jag inte blir det på ett eller annat sätt.
Jobbar inte idag, nyss ringde helene ifrån jobbet och undrade om jag skulle jobba natt imorn, som det står på schemat, vågar inte efter denna hemska attack börja med ett nattpass. Nej nej uush. ledig på söndag, så mjukstartar på måndag, Jävla skit jag vill inte vara en sjukperson jag vill vara frisk frisk frisk. Hatar mina sjukdomar som nästan inga vet om. Bajs lönen kommer bli skit oxå awesome !!!!
var nyss på skogspromenad med tove elton och bilbo, kunde knappt andas alls, och så är ja så sugen på mitt gift som jag alltid haft men får inte ta det, får inte får inte får inte !! Nej frida.
stannar nog här tills söndag, fast jag inte har några kläder med mej :S orkar inte åka tillbaka och sitta själv lördag kväll... nejtack. nu ska ja ringa pappa och fråga om vi ska träffas något.
Hade bra allihopa :)

RSS 2.0