Ska jag städa ?

Ska jag möblera om (igen) vill nog ha det på ett annat sätt ändå, känner som om det blir så stökigt av att ha det såhär fast vet inte riktigt om det handlar om det egentligen men ändå. Vill fixa min lägenhet precis som ja vill ha den.
Fick precis veta att Linn har gjort en tavla på  Bilbo tll oss =) tackar så mycke ska bli spännande och se hur den ser ut =)
Nu måste ja leka med Bilbo och sen bada honom för han stiiinker.. haha sen får vi se hur det blir med städningen.

Vaknade helt av mej själv kvart över 7

Inte så värt men iaf, klev upp ändå. Bilbo kollade på mej som om jag hade blivit helt snurrig som är uppe och ränner så tidigt, Tog en lång dusch fixade mej sen fick ja väcka Bilbo som somnat om och sen ut på promenad. Efter det gick ja till affären, handlade frukost och nu har ja precis ätit den med. Klockan är 10 i 11 börjar jobba om ca 1 timme. Ska skriva klart här sen gå på halvtimmes promenad med bilbo sen iväg till jobbet. Det är hur skönt som helst att ha mycket tid på sej på morgonen men känner nu när ja sitter still att tröttheten börjar hinna ikapp mej.. uush haha. Jobbar till halv 5 sen ska jag hem och bara vara, blir en lugn kväll inga planer alls. Mår fortfarande illa efter onsdagen hel galna kväll på strömpis, drack alldeles för mycket "gratiiis Rosé !! flaskorna skickades runt emellan borden, hamnade på efterfest och var hemma efter 5.
ah ne nu ska vi gå ut :) ser att solen faktiskt tittar fram lite emellan molnen underbart,eller vänta spela roll egentligen, ska ju ändå stå inne på jobbet och svettas.
hade bra =)

Slottsparken igår :)

Fina bilder va ? =)

Borta bra men hemma bäst!

Nu sitter vi /äntligen .. på tåget till Örebro får man säga så hihi längtar faktiskt tills vi kommer fram ska bli akönt att kasta ur sakerna ur mina 2 stora tunga väskor som jag ska få bära ifrån station till norr. Sen blir det lite vila sen kommer Jennifer till mej för ikväll är det utgång, nu har ja hållt mej borta hela veckan så nu är det verkligen dags att pallra sej ut och dansa lite. Fick ju lön idag så det är perfekt då det kostar 100 jävla kronor att gå in för dyrt helt enkelt, men men vad gör man inte.
Bilbo ligger och sover här brevid mej på tåget helt slut efter denna vecka med aktiviteter så det vette duga, bad lek med elton och hälsa på massa släktingar :) Var hemma hos Andreas-Moa-Junie idag innan tåget skulle gå, vi åt mat och lekte med leksaker som Bilbo snodde ifrån junie hela tiden super mys, men det blev bara ett snabbt besök vilket var tråkigt hoppas på längre nästa gång. Får se om vi åker uppåt nästa semester igen :)
Skulle precis försöka ta ett kort men min cam på oss när vi sitter här och åker men bilbo har borrat ner huvudet emellan mina väskor så han syns inte så mycket bara hans stubbiga rygg haha, och ja vill inte heller vara med ser ut som 7 svåra år eller nått sånt ugly. Hem och duscha sen systemet :D Awesome kväll kommere bli.
Hörs sen då jag SKA lägga in lite bilder iaf =) hihi


Tisdag, halv mulet och varmt

andra dagen på semestern, just nu är jag och Bilbo hemma hos Tove och Elton, dom leker förfullt. Har inte kunnat skriva någonting här för mitt internet har så dålig mottagning i hennes lägenhet. Iaf Johannas lägenhet är 700kr dyrare än min och det är en stor 3a med 2 våningar FUUSK, Bilbo trivs iaf och springer upp och ner för trappan =) Men kan inte låta bli att längta hem lite grann men det pratar vi inte högt om jag som tjatat om att åka iväg. Igår var jag och Johanna och badade och hälsade på farmor och farfar och åt sockerkaka o cola =)
Ikväll åker vi iväg till Linde och spelar äventyrs golf roliigt kommer de bli Bilbo blir med tror jag om han inte får vara hos mamma vi får se.
Ne inte slösa semester  dagar vid datorn fya mej. hade bra =)

3 bilder att dela med sej av

Det är kul med bilder men blir inte så ofta att man tar . Men nu SKA jag börja !

SEMESTER !!! JIPPPIII

Börjar min Semester idag =) Sååskönt. Ska bara jobba lite på Kvinnersta 2 dagar sen åker jag och Bilbo till mamsen och hälsar på, och så ska Bilbo få träffa mormor och morfars nya hund oxå. Massa SOL OCH BAD hoppas jag på.
Nu ska jag städa klart lägenheten så vi kan åka bort utan dåligt samvete =)
hade bra

Varje gång är som den första gången vi sågs, även om det är över nu.

Sitter och funderar.. Nu igen eller hur haha. Har nyss kollat på film med Emelie igen.
Nu ska jag fortsätta skriva hann bara med första raden sen var ja tvungen att kolla på sex and the city, och då blir man inte dirket mindre tanke spridd. Är så fruktansvärt trött på allt :( Sitter och känner mej ensam när Emelie försöker prata med mej hela tiden och jag bara svarar, Mm , aa ,jaså och inte fattar någonting om vad hon försöker säga. Sen tänker jag på att jag inte har det illa om man jämför...
Ser iaf fram emot 2 lediga dagar nu, hoppas bara på att det är sol så man kan njuta lite.
Sen kommer Tove och mike hit igen för vi ska gå till strömpis :) ovanligt nej. Så Bilbo får leka med Elton imorgon han kommer bli så glad =)

Farligt.. Blir arg.

Satiin igår en sväng, började bra =) slutade i att ja blev riktigt förbannad.
Ska vi brinna inne och dö eller.. ? När vi kommer hem iaf så är jag super trött och ska gå och lägga mej, men vill hålla mej vaken för att emelie är i köket och håller på med "något?.. Somnar iaf efter en stund, vaknar upp av att det är super varmt halv 7 och det luktar skumt. Då står 2 plattor på som är helt röda ! farliiiigt. Andra och sista gången hon lagar mat i mitt kök för i onsdags var en platta oxå på men ja hann se det innan ja stängde dörren.
hursomhelst Bilbo och jag dör av svett det är bastu inne bastu ute dags att köpa fläkt ? Skulle vara något, Han vill inte äta och inte gå ut och ingenting, skönt med lite regn idag så vi kunde gå en längre sväng.
Men vad ska vi nu hitta på, Emelie ligger fortfarande död i soffan och jag har varit och jobbat redan, Billbo har hoppat på henne några gånger men utan reaktion.
Och ush vad det åskar ! som tur är så är min hund inte det minsta rädd utan står med huvudet på sned och kollar ut genom fönstret ^^

Walk The Line ...

En sån fruktansvärt bra och sorglig film, sitter och tittar på den nu med Emelie. Jag längtar och saknar  Nej det gör jag inte ?. Jag har allt i världen men ändå längtar jag tillbaka till något som inte var bra, nån som inte fick mej att må bra. Vill inte ha det så här längre, jag har tröttnat och måste göra något åt det. Klarar inte av sånna här filmer blir så full i tankar. Och självkart måste jag då spara det här, går ofta tillbaka på bloggen och läser, jag tror det är bra att spara texter så man minns allt bra och det dåliga så man inte gör samma misstag igen och igen ...
Jag kan inte glömma men kan jag förlåta ?..

Kaoos på Hög nivåå

Igår ikväll bjöd jag hem några vänner på lite fördricka innan vi skulle ut, Blev Jennifer,Elin,Tove,Mike,Elli,Jennie och Emelie D som nu ska bo hos mej och Bilbo ett tag :) Mysigt värre. Kvällen blev hel gaalen rent utsagt! orkar inte ens skriva om allt haha. idag är vi sega, Bilbo oxå, Elton följde med hit så han och Bilbo lekte när Mike var hundvakt medans vi roade oss ^^ hihi. Ibland har man tur ;)
Lägenhet = stökig igen.. SUCKAR 30 miljoner gånger !! Aja ska ta tag i skiten .. jag ska bara..

Bombnerslag till Lägenhet IGEN !

Denna gång skulle jag rensa garderoben ifrån gamla minnen, det blev 2 stora sopsäckar en kartong och 2 vanliga ica påsar med bara massa skit, och kläder som jag inte använt på några månader, saknar dom dock redan ? :S det går nog över...
Nu är garderoben städad och fin, man ser tillochmed mattan jag lagt in xD Men resten av saknarna ligger i hallen och i rummet .. Orkar verkligen inte fortsätta hitta nån bra plats åt alla saker. Lägger av för idag. Bilbo har lagt sej på en hög med saker som jag har i sängen, sova på soffan kanske.
Inget Mys ikväll.. Bläää Dumma Mli !

Super Slöö !

Igår var Bilbo och jag på Grillfest hemma hos Fredrik min chef. Han bodde i ett super snyggt hus på landet typ runt marieberg där. Vi grillade lekte lekar som jag var sämst på, Bilbo sprang runt och snodde potatis som var till en lek, och så fick han såklart mat under bordet av alla.. ^ jaja nångång kan väl inte skada xD
Idag är vi trötta suuper trötta. Kom hem sent på natten full och virrig, Upp och jobba kl 11. Bilbo låg fortfarande och sov.. fusssk. Kom hem strax efter 15 iaf skönt. Råkade lägga mej i sängen efter en lång promenad med Bilbo och vaknade nu vid 20 :p ojoj. Men är lika trött ändå. Huvudet värker satan och kroppen vill inte alls. Ska kolla lite på Tv sen blir det kvällsrunda och sedan soova  så jag orkar jobba imorn 11-15 igen. Men sen ledig onsdag torsdag :D:D tjoohooo, soola och bada ska vi göra.
Hoppas på harge imorn iaf =)
natti nattt

Är man med i leken får man leken tåla.

Orkar inte ens skriva av mej all skit jag skulle vilja.. ingen orkar lyssna på mina bekymmer, klagar konstant.
Var tvungen att bege mej ut och springa förut, först och främst för att jag hade dåligt samvete för att ha varit och jobbat och lämnat Bilbo, sen för att slippa tänka. Är för lat för att springa hela 3 km så det blev att gå, när ja gick så fick vi myggbett båda två Bilbo började springa och ja svor över att det var så långt kvar och lika långt att vända tillbaka. Hade sätt fram emot en mystjej kväll med Elin och Jennifer, Elin svarar inte och jennifer är på kalas OCH det är lördag kväll, deprimerande. Bilbo har somnat, jag vill oxå kan inte.. Blääää.. !
Nu ska jag iaf äta nudlar.. det som är kvar av det tappade ju såklart ut massa på bordet när tallriken välte :S aja Ha en myslördag nu :)

Då var vi själva igen..

Tove och Elton packade väskorna och åkte hem i morse, så nu är vi själva här igen. Trååk hatar att vara själv haha. Skönt men tråkigt.
Hinner inte sitta här och skriva faktiskt Bilbo vill leka, så ja får väl ställa upp xD

RSS 2.0