Ånnaboda idag med mina 3 älsklingar :D

Super kul eller hur flickor :) Ska slänga upp lite bilder för Elin tog massa söta kort.
Mcdonalds på vägen hem oxå, oopsi sviker burger king ^^ Mcdonalds cheeseburgare är faktiskt godare... Kan bero på att dom ligger framme i 100år i värme så  osten hinner smälta?? =) i don´t know. Ska snart iväg och jobba kommer bli cirka 7000 latte så jag orkar hålla mej vaken, har inte kunnat sova någonting idag såå uuh.

Nu kommer Bilderna NJUT :D  och kommentera så klart :D












Lägg märke till bilbo som vill ha skjuts nerför backen ^^

'

Mysig bild =) Var lite kallt ute med annars en rolig dag =) Bilbo har varit helt slut hela eftermidda/kvällen legat och sovit i soffan inburrad i täckte ^^


Sådär :)

Disken borta :D känns skönt nu, men mina fingrar är russin efter att diskat apa läänge och därefter duschat. Men men :) Nu ska jag strax iväg och jobba så ska inte drömma iväg här på bloggen, måste ju klä på mej och grejsa, och hinna gå en lite längre runda med Bilbo oxå sååklart xD

Ikväll blir det mys med flickorna små :) vet inte än vilka det blir, iaf Jennifer och Elin ^^

Hörs sen ska försöka ta lite bilder.. ??? Lite snålt med det nu för tiden.

efter 4 timmar

På jobbet känns det som att hela dagen är "förstörd" är jätte trött. Vill bara lägga mej och sova. men måste nog fixa med mina grejor..  Vill inte orkar inte..

Vill bara....
Jag lådsas sover "såklart" haha. .. annars ser jag inte ut såå?

Super duper trött idag

Varför varför varför?? är ju ledig idag ! måste packa och fixa och hinna gå på hindersmässan.. Var nyss ute på morgonrunda med Bilbo när ska det sluta snöa egentligen? är trött på snön nu. Vill ha vår och sommar NU ! Bilbo oxå han börjar tröttna på massa kläder och att frysa ändå så fort man stannar någonstans vilket jag förstår, man kan ju inte klä på honom hur mkt som helst.

Ne nu måste jag slänga mej in i duschen så jag blir klar någongång. :)


Kan ni se bilbo?? =)

Nybadad fis :)

Klippte och badade Bilbo nyss nu luktar han mumms gott :D Linn är här oxå och myser lite.
Nu ska jag fixa lite saker, flyttar ju i helgen :) 

Hejhej

Har jobbat natt igår och jobbat idag så är sådär lagom trött!!!! Hur som helst blir tokig på Bilbo ! han kissar inne hela jääävla tiden ! lyfter på benet och släpper några droppar... Blir så less på honom, vet inte hur jag ska få honom att sluta någon som har tips?? blir tokig. Han får inte hålla på så i min nya lägenhet !!!!!!!!!! HJÄÄLP MEJ !!

Vi ska flytta :D

Lille Bilbo och ja ska flytta :D weeeiiiiiii !!!!!!!!!!!

Hej bluggen.

Har ju inte skrivt på ett tag right? Har inte haft något att skriva direkt. Eller har inte ens tänkt på det riktigt.
Intressant blogg ... ah ne. Men Iaf vi mår bra =)
Nu måste jag kila tyvärr. skriver imorn istället. Pussokram

Hej hopp godmorgon =)

Ne jag tänker inte gå upp nu kl 9 ^^ har bara varit ute med Bilbo... ;) Men kunde inte låta bli att kolla min mejl och då blev det även bloggen. Men snart så ska jag krypa ner i sängen igen Mmmmmm :D

Hörs senare idag

Lasarettet idag

Idag var jag iväg till lindesbergs lasarett och kollade halsen, eftersom min "sköldskötel" vet ej hur det stavas, verkar vara lite förstor (svullen?) vet ej. Hoppas man får svar snart så man slipper vara orolig.

Jag och Bilbo kom nyss hem, vi har varit ute i skogen och promenerat ute vid kvinnersta, jag släppte honom lös och han for iväg med en jäkla fart ^^ Sen kom han inte tillbaka på ett tag, förens jag ropade då kom han springandes tillbaka =)  blev en riktigt låång runda,Så nu är vi blöta trötta och ska snart lägga oss och sova. :)
Får se vad vi ska hitta på imorn för bus .. ^^

Hade bra så länge =)

Är glad idag =)

Vaknade glad imorse helt otroligt när man vet att hela lägenheten ska städas och att det inte finns någe frukost hemma och att jag ska jobba etfermidda/kväll.. Men vaknade iaf av mobilensom vanligt? ne kanske inte. Men iaf Jonas som ringde. Hej du.. Tror du att du kan jobba 12-19,30 istället ? Naa nee tyvärr. Min hund kan inte vara själv så länge. Aha aja ses sen. Hej. Hatar att behöva säga nej för att jag inte kan jobba så länge i sträck men vad gör man??? och imorn kan jag inte jobba alls... Ska ju iväg till lasarettet, vet inte om det stavas så men dit ska jag, läskigt värre.

Nu har jag städat klart lägenheten iaf gud va skööönt var ett jävla göra kan jag lova, så nu ska jag äta wok haha finns inget annat.

Föresten ! kinesträff 24/1 ?? Fick ett sms. Men strömsborg hur hittar och hur tar man sej dit utan Bil??? 


Örebro

Nu är vi hemma i Örebro igen. Gud vad jag har varit dålig på att blogga i helgen, Men nu ska det bli som vanligt igen hade jag tänkt :) Sitter i soffan och kollar på Johan Falk  hänger inte med allt för bra men tror ja förstår iaf xD  bra är det ^^
I helgen har vi varit på lite olika ställen, i fredags fick Bilbo vara hemma med mamma för då skulle jag iväg ¨på johannas födelsedags fest, som slutade med katastrof när ambulansen kom. Så jag gick hem runt 10 tror ja xD Sen har min lillebror fyllt år så kalas där med :) och sen var vi även hos andreas och moa o lilla Junie :) Sötaste ungen  <33

Men äntligen hemma ;) hemma bäst så att säga. Har några roliga bilder som linn tog på mej och Bilbo ska bara försöka få tag på dom ^^ så ska ni få se.

Nu ska jag kolla vidare på filmen så jag inte missar så mkt. Hörs imorn :)


Hej det var länge sen

Har varit helt dööööd! skojar inte.  Har inte haft någon ork att skriva alls. Nu är jag och Bilbo iaf i kbg hos Mamma och myser i helgen, hur skönt som helst. Så jag ska inte sitta vid datorn och uggla inte. Får se om jag skriver ikväll istället, får nu ska jag gå och handla åt mamma träffa linn och lite sånt trevligt.

Hade bra så länge. =) 


Godnatt <3

Nu kan jag kanappt hålla mina ögon öppna, allt är suddigt som jag skriver... Dags att lägga sej fast klockan inte är mkt, börjar desstuom vid 15 imorn. Men iaf... sköönt.

Japp så får det bli =) sovgott allihopa hörs imorn då ska jag skriva av mej lite "ilska" !

Trött trött trött

Gick som sagt upp 06,15 idag snacka om att jag var trött.... Men efter att ha kommit halvvägs, pratat massa i telefon och faktiskt kunna andas utan att dö för att det är så kallt så blev jag ganska så pigg, full fart hela förmiddagen så skönt att få gå hem kl 12 :D en glad bilbo kommer springande eller ne han låg i soffan och sov föresten^^ men han brukar komma springades, men idag har joakim varit hemma med honom för han är jätte sjuk. Så har har fått sällskap iaf =)

Jo alltså utställning !! kan inte datumet men gamla örebro mässan i slutet av  februari. sista anmälning 10/2 så jag hinner fundera lite till ;) Gick ju inge bra sist haha. och har inte tränat direkt heller =/  får se får se..

Nu ska jag och Bilbo leka med Jennifer som precis kom hit =)



sen blir det träning på friskis :D



Varit upptagen.. ?

Ne egentligen inte, men har bara "glömt" att blogga kan man väl säga. Kom nyss hem från jobbet 11-15 bra tid, skön tid. Tog även på mej en till tid, imorn 7:45 - 12, får gå upp extra tidigt vet inte när ja gjorde det sist ;) Sen jobbar jag ons 15-18,30 och förlängde min tid på torsdag så jobbar 11-18 ! uurk haha men har ju lovat mej själv att inte säga nej så vad gör man :P Har iaf skaffat hundvakt till tors eftersom det blev så långt. Jobbar även fredag... ^^ Aja pengar pengar pengar man får tänka så. Jag vet inte hur intresserade ni är av hur jag jobbar haha xD men ni får läsa det ändå =)

Ikväll kommer Jennifer och Elin och leker med mej och Bilbo :)  Kanske lite mys,singstar eller bio ? fast om det blir bio så får ju inte bilbo vara med.. Fast att han varit på bio en gång xD eller ja köpt biljett med mej iaf ^ Ne en dusch kanske? mitt hår är inte lite flötigt ! Fatta hur gott ja kommer lukta när jag stänger på onsda och personalmöte direkt efter och sen ut och äta !! haha fyy.

Nu måste jag leka av bilbo lite innan han river sönder min rygg med sina klor, på tal om det ! måste klippa dom idag, typ nu ! ja nu ska jag göra det så det inte glöms bort som igår.

Föresten ! är det någon som ska vara med på utställningen nästa månad på mässan? funderar på om vi ska vara med. ...   hum nhum hum...

Varit och tränat

Jag har nyss varit och tränat på friskis&svettis med Elin och Angelica, Det gick väl ganska bra, helt slut efter en liten stund haha snacka om otränat till 1000. Nu håller jag på och tvättar, är nog dax att gå dit och lägga det i tumlaren nu, har tvättat alla Bilbos kiss kläder. Dom luktade Eauuuwwkkk ! 

Jess nu ska jag ta på mej ett par strumpor och sedan gå =) Dusch sen oxå, Och efter det ! Jobba NATT !!!   ush synd om mej ju haha, orkar verkligen inte... :S men men kommer gå dit iaf.

Hörs imorn :) tror inte ja hinner med att skriva något mer ikväll. Nattiiinattii

Lördag 9 Januari

Hej allihopa :) mår ni bra? det gör jag, fortfarande frusen om fötterna efter min och Bilbos långpromenad, först gick vi en lång bit längst ån sen träffade vi på lite änder och jag hade tagit med mej havregryn som dom skulle få, kanske låter töntigt men jag är lite tönt. Men när änderna såg att jag hade mat så började dom flyga upp mot mej så jag blev rädd och kastade i allt mat fort som tusan sen små sprang vi därifrån. Sen gick vi enda bort till golfparken och träffade på 2 hundar, stora hunder som skällde och var läbbiga, så vi gick. Kallt var det kan jag lova, bilbo frös om tassarna, och jag om fötterna i mina sommarskor ^^ har inga vinter.. =( Bara stallskor men dom vill ja inte traska runt i. Nu ska ja mysa lite framför tvn, hade sån stor lust att skiva brasan men vi har ju ingen ^^ Sen blir det träning tror jag, och tvätta en himla massa. och efter det, Jobb jobb jobb. Måste ringa och kolla när jag börjar.

Hade en bra dag :)

Varför? xD

Hittade den här jämförelse bilden på en blogg...  Bilbo är inte lik en gremlins eller hur det stavades..




Mys

Myspys framför tvn med bebisen hela eftermiddan. Har trixat lite i picassa3 så tänka slänga upp lite bilder på min bäästa modell =)











Visst blir han bra på bild? :) fast man får rensa ganska bra för han blir inte alltid lika söt xD Funderar på att förstora upp någon bild som man kan ha på väggen :) bra idé va? hur glad skulle man inte bli varje gång man tittade på den =) ska bara komma på vilken. vilken tycker ni?  lite hjäälp taaack :)

Hemma :)

Har jobbat 12-15 idag tiden gick fort så det var helt ok =) Har nyss varit på en lååång och kall promenad med Bilbo. Men Bilbo verkade inte bry sej om kylan för jag klädde på honom med dräkt och sedan tjock vinertäcke över ^^ han hade bara lite svårt att gå ^ så fick bära han ner för trapporna annars hade han ramlat framlänges :P
Nu ska jag kolla på topmodel sen samla ihop tvätt för att sedan "tvätta någon dag" kanske imorn.

Hörs senare

Heej :)

Varit på stan hela idag så har inte kunnat skriva någonting, Träffade jennifer Catrine och angelica.  Nu sitter jag Elin och angel och kollar på tv, Bilbo är helt galen i angel och skäller och hoppar på henne ^^

Nu ska vi mysa med film :) skriver lite senare istället.


Hello bloggläsare :D

Är ni pigga och glada? inte jaaaag :P Inte pigg iaf ^ Men snart blir det annat ska skaka rumpa på strömpis ikväll :D Behöver ut och röra på fläsket känner jag.. ^ hihi.
Jobb idag, segt som tusan... var så trött ja jag höll på och dö när en person som skulle beställa sa, Kan jag få låna toan jag ska bara borsta tändera, eller ja menar tvätta händerna :P jag var tvungen att böja mej ner under disken och skratta i typ 5 min, så maryam fick ta över haha.
Nu ska jag ta det lugnt och vänta på Elin som förhoppninbgsvis kommer om en stund =)
Hörs kanske sen

Godnatt

Bäst att gå och lägga sej.. Inte trött direkt men det behövs tror jag, låång dag imorgon att se Framemot. inte alls varför sa jag ja för? jo för att jag lovade. Jobba 12-20 alltså.. damnit ;) Aja vi hörs imorn alla glada. :)

Natti natti


Puuh äntligen hemma

Jobbat 16-19,30 äntligen hemma. Sätter mej i soffan och kollar mej omkring, finns ingenting att göra. Inget bra på tv.. Och nej jag försöker inte tala om hur värdelöst och ensamt mitt liv är, vilket det är utan bara att det är riktigt skönt att känna sej fri från allt.. För från och med nu ska jag köra med samma spel, Jag torkar upp Bilbos kiss som förstört hela vardagsrummet när jag kommer hem, utan att säga någonting om det. För då klagar man ju? Ne livet ska vara lätt utan bekymmer. Man ska bara komma och gå som man vill. Hur skönt skulle det inte vara liksom. slippa tänka på andra, ha sina bekymmer för sej själv.  det är helt över och denna gång tänker jag inte krypa på mina knän för att be dej komma hem och prata om det. Om du stänger mej ute, så gör jag detsamma.

God förmiddag allihopa

Själv har man nyss klivit upp ur sängen .. ^^ Bilbo oxå fast han har somnat om igen brevid mej och datorn, Vi var nytt på morgonrunda, det var inte så himla kallt idag faktiskt =) Nästan skönt att vara ute. Var ett tag sen man sa så :P Är prutttrött fortfarande så ska nog krypa ner i sängen igen ;) Börjar jobba vid 16 och då måste jag vara pigg pigg pigg xD

Först lite frukost sen får jag se vad som händer ^^ troligtvis sängen igen.
Hade bra så läänge.

Söötis =) <33

Nu har jag fixat och trixat sen jag skrev förra inlägget

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mej och så, Men det får duga för ikväll för nu ska jag och Bilbo på Kvällsprommis sen blir det sängen, kanske en dusch innan jag lägger mej skulle ju vara himla skönt får se om jag orkar.  =) Känner att jag luktar hamburgeros och fett ^^ inte så trevligt att känna lukten av hela natten, fast å sidan så ska jag ju duscha imorn bitti?? .. Hum.. :P krångligt detta.

Aja vi hörs imorgon hade så bra allihopa så läänge :)

Ondskan en hemsk film egentligen

Sitter och kollar på Ondskan med Bilbo i knäet, Den är bra. Men otäck tycker jag hemsk.
Var och Jobbade idag, 11,30 - 16, Fick jobba med systeryster Helene :) får inte göra det så ofta så det är roligt, Hon vågar iaf säga till mej och jag vågar fråga för 5,e gången om ja inte fattar xD Fast för det mesta så är jag faktiskt väldigt duktig om ja får säga det själv ^^ Idag var det Davids sista dag.. Han hade bakat en kaka, han är så snäll och fnissig. Hejdå David sen aldrig mer...  =(

Imorn blir det jobb igen, Jag ska försöka jobba så mkt som möjligt denna månad, fast att jag inte har lust eller vilja att jobba alla grispass som folk vill bli av med. Men alla tider utöver schemat ska jag ta har jag bestämt mej för! kom ihåg att jag skrivit det nu ifall jag skriver att jag sagt nej :O

Självklart har jag tid för min prins oxå :) Trodde ni annat ? Haha roligt precis när jag skrev det tittade han på mej och lutade huvudet åt sidan. Men klart jag har tid för honom, Om vi inte sitter och gosar i soffan så ligger vi dubbelvikta på golvet och busar :) Och om ja blir tråkig så hoppar han på mej ^ Om han kunde prata skulle han nog säga, Mamma Mamma Lek med mej !!!!!!!!!!!! Han är så himla super duper SÖÖÖT LOOOVE !
Jag vill ha en minidata med webcam och en nykamera ! då skulle det spruta in bilder här på bloggen, och den skulle bli så mkt roligare att läsa.  Om jag bara kan spara ihop lite pengar så ska jag fixa det :) Kommer lägga undan på sparkontot, men det brukar sluta med att jag använder dom i slutet av månaden iaf när dom andra pengarna är slut.

Nu ska jag börja grubbla på en ny header =)

Fläskfile,julmust och choklad och en film såklart

Ja så har min kväll börjat :) sitter och kollar på Harry potter nu, och upptäckte att "edward cullen" är med? har man inte sätt förut, och allt prat om att han ser så bra ut? varför har ingen nämnt att han är med där då.
Aja orkar egentligen inte kolla på potter så ska vänta på "en förtrollad romans" tror jag den hette som går ikväll verkar vara ganska bra :) Nu ska jag äta lite mer choklad och dricka upp min julmust sen blir det promenad med Bilbo, som ligger under täcket och sover just nu ^ han kommer nog inte vara så sugen på att gå ut skulle ja tro.

Jobb imorn så ska sova tidigt. Hörs :)

Jag tror ja kryper ner i sängen igen...

Är fruktansvärt monster trött.. Förkyld som aldrig förr, huvudvärk och slööö.. Men strax börjar jag jobba. :( buuuu. Så ska flyga in i duschen när som. Vill inte vill inte.. Det måste bara gå, Har inte tid att sitta här. Så vi hörs senare idag.
Ska öppna dörren till sovrummet så Bilbo kan leka väcka Joakim och vara med honom idag. ^^ hihi

2010 Here we Come !

Åhh tiden går så himla snabbt nu är det år 10. skriver man ens så?
Aja nyårs firandet blev kanon, Det tyckte Bilbo med när Malin tar med sej sin valp hem till mej, dom är lika gamla men ser helt olika ut :P lägger upp Bild.

Alltså mina nyårslöften.

  • Sluta r.ookaaaa "ibland"
  • Börja träna, måste !
  • äta nyttigt, (lätt när man jobbar på bk)
  • vara snällare mot alla
  • Köpa en lott varannan månad, (kan ju faktiskt vinna)
  • Skaffa egen lägenhet
  • Börja spara pengar

Är säkert massa mer saker, men nu är jag hungrig så ska bara slänga upp lite sötis bilder sen blir det mat i hope =)

Malins lilla Alva, Leker med Bilbos "kaninen"


Fruktansvärt söt :) sover i någon främmligsknä inte bly alls.



Himla gullig :)



Min lille fis fastnade oxå på bild tillslut :) Skäggig och dan ;)


RSS 2.0