seg tjej och pigg kille

Kom hem ifrån en seg dag på jobbet, har varit ute på en halvlång runda med bilbo, och nu är det soffdega en liten stund, sen blir det en cykeltur med yrvädret, han måste springa av sej lite mer, orkar inte kasta leksak fram och tillbaka i lillalägenheten. Sen sticker jag iväg till Anna panna på väster ! Fun Funniest !!
Nej sätta lite fart !

Godmorgon alla pigga

Vi är inte pigga här inte ! ska strax iväg till jobbet, Helene drog runt 3 "imorse" !!! somnade inte förens 5 men det gör inge ;) är lika glad för de =) Ser fram emot kvällen hemma hos Anna och alla andra jobbar kompisar (förutom dom som jobbar natt) Där ska vi dricka bål och sen gå ut :D Jippppiii. fast känner mej väldigt sliten efter den här veckan, hoppas det känns bättre om en stund, efter kaffe på jobbet.
Nehe börjar om en timma, dags att halta till badrummet och fixa sej ;) Haha ha en bra dag allihoopa

Lööövly

Sådär då har man jobbat 11-15 sen iväg hem hämta Bilbo och lämna honom hos hundvakt Sofie med sin katt Felix. Felix älskar hundar så dom har stimmat på till jag hämtade honom halv 7. Alltså fick jobba dubbel pass idag för det var så mycket folk. Att alla är så feta och ska käka bk hela tiden ? var 3 st olika personer som var inne på förmiddan och sen vid 5 :S då är man feeet ! .
Blev kvar en stund hemma hos sofie så gick vi ut och gick med hund o katt. måste sätt ganska roligt ut när dom sprang brevid varann och lekte haha, lika stora och allt.
Nu har jag städat hela lägenheten och torkat golvet, varit på promenad med bilbo och slängt massa sopor, Bilbo ligger och sover och ja kollar på film. Snart kommer Helene förbi med lite vin och massa skvaller hoppas ja på :)
Ha en bra kväll :)
Är det lagligt att vara såhär söööt ? trött bilbo ligger med huvet på kudden och täckte på kroppen
Stor säng för liten prutt =)

Godmorgon :)

Klockan är snart 9o. Har ställt om klockan sen 8a och fortsatt sova, Men nu var jag verkligen tvungen att kliva upp, ska strax slänga mej in i duschen och fixa iordning mej för jobb. När ja kommer hem blir det städa för hela slanten, det ska vara fint innan jag går och lägger mej ikväll.





ikväll blir det mys

fredag

Klockan är 00 så torsdagkväll övergår till fredag, har sovit en massa ikväll var tvungen att gå upp klockan 7 för att dom skulle komma och byta ut mitt handfat, jag som hade varit uppe till kl 4ra :S uuh. Sen kom nina och hämtade en räkning av mej som hon ska kolla lite på, kan ha blviit något fel. Sen direkt iväg till jobbet i pjamas haha orkade inte byta om var så jäkla seg och mådde skit, gick runt i en stor svart tjocktröja på jobbet som det stod "värd" på ryggen, frös och mådde illa var hungrig, glömde borsta tänderna så stod en meter ifrån kassan och pratade med så stängt mun jag kunde. Klockan 10 över 3 fick jag stämpla ut, då gjorde jag iordning en crispy och en dounat eller hur det stavas ? vi har precis börjat med sånna choklad och vanilj, vanilj är helt klart godast, Farligt Goooda ! måste prövas.
Kommer hem och sticker iväg på cykeltur med Bilbo, vi cyklade till glashuset. Där lekte vi och han jagade fåglar, sen kommer det ett par gåendes och han slutar lyssna helt. , jag får veckans motion kan jag tala om, springer och springer men han slutar inte"jaga dom" skäller och försöker bita dom i benen, tur så var dom inte rädda iaf, ja fick förklara att han inte var så farlig som han lät och att han inte är så lydig, och sen 100 förlåt efter jag fått tag i honom, då hade han varit inne i kohagen och tagit en repa oxå. han får "cp ryck) ibland och bara springer öronen stängs av helt och man får ingen kontakt med honom alls. väldigt tråkigt inget funkar, locka snällt, bli arg. vissla, visa godis Inget som funkar hur bra som helst ananrs :S Blir så arg !!!!! ska man inte kunna ha honom lös längre =(

:)

var bara tvungen att slänga upp denna söta bild på min lillebror och min brorsdotter :)

Fattilappen

Betalat in 3 räkningar nu, sen kommer 2 st på auto giro med .. Suuck. En av dom var 990kr till rallylydnads kursen det är dyrt att roa sej. Jaja skulle visst komma in lite mer pengar den 27 såg ja :D hihi. vet inte om det är ifrån kvinnersta eller semesterersättning men det spelar ingen större roll =)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg till stan och köpa symaskins nålar eftersom jag har tagit sönder alla när ja gjort kläder, sen blir det jobb Jobb jobb..
Städa måste jag göra ikväll ellernå för dom ska komma och byta ut mitt handfat denna vecka nångång. :)

Vi ska gå en kurs :D

Wiiiie så spännnnade ! Nu har jag fått tummen ur och anmält oss till en grundkurs i Rallylydnad :D Ingen aning om hur det kommer att gå haha men det är värt ett försök iaf =)
hade tänkt mej agility sen läste jag på "tass i hand" att dom hade rallylydnad och det verkar ju jätte Kul Så nu jäklar hård träning i 5 måndagar framöver eller nått sånt vad det nu var haha. Bara att börja byta bort pass på jobbet om de är så att jag jobbar då.

Ny header ! kan ni inte se den tryck F5 !

Fick själv göra det 2ggr för att få datorn att hänga med i svängarna.
har iaf laddat hem picasa 3 igen så var bara tvungen att testa göra en ny header, blev den bra ?
Kommer säkerligen ändra om ett tag igen, den ser bra ut på min dator iaf, men ja har ju en mini så det ser säkert annorlunda ut på eran. Hur som helst ! =) Nu kommer ja kunna göra om massa BILDER igen SKOJ



Det finns ingen som du

Älskar dej oändligt .. Min fis min prutt min prins spelar ingen roll vad jag kallar dej för du är alltid den samma <33



Rynninge idag igen Så KUL =)

Går nästan till rynninge varje dag nu, Idag var det ju extra bra väder så vi var där 1 ½ timme. hade med mej en korv i fickan så Bilbo fick träna lite idag. Först fick han "vänta" då sitter han och väntar medans jag springer och gömmer mej, sen ropar jag då ska han leta rätt på mej =) När han gjorde det fick han korv då blev han jätte glad och ville att jag skulle gömma mej hela tiden :P
Sen lekte han lite med en dvärg pinscher tror ja det var iaf, hoppade och lekte i vattnet =) Är så kul och titta på när han har roligt. Tidigare idag fick han leka med Elton oxå, Tove och mike var här en sväng innan jag skulle iväg till jobbet, så då var det fullt ös ute på gräsmattan som vanligt när dom träffas =)
Nu Nyss skulle jag klippa Bilbo i ansiktet för det hade växtigen massa, hade tänkt spara på kroppen det är ju ändå vinter snart, men NEJ ja kunde inte, när ja väl var igång med maskinen så fortsatte jag, men han fick iaf ett par tjocka vinterstövlar kvar klippte inte så långt ner som ja annars gör, och sparade även längre "ner" på ryggen med.
Nu är han suuper Fiiin IGEN =) och gott luktar han med, som vanligt bad efter klipp .
OCH hur kunde jag missa världens största fäästing i ansiktet på honom, trodde att det var en sån där knöl som dom har vid morrhåren, men nu när ja klippte så såg ja att det var en färsting så jäävla äääckliiiiigt. Tog en sytråd och virade den runt sen en knut och drog med fart och sen flyger den iväg tack och lov slapp röra den med händerna. Fy Fy fY hatar fästingar.








hujjamejaa

Jöbb Jöbb JÖöööbbbb !
Och Mera JoBB :D awesome ! Jobbar hela veckan =) ledig 1dag på 2 veckor det är grejer det, skulle ni testa på =). är dock inte så jobbigt som det låter, jobbar ju bara "halvdagar" så att säga. Så min prins får inte vara själv så länge iaf. Tog en lång promenad idag innan ja skulle iväg till jobbet, gick runt rynningeviken jag hade honom lös. Plötsligt kommer ett stort stoooooort rådjur ut på vägen så ja fick 300ipuls och försökte få fast kopplet på bilbo medans jaa pratade i tele med kajsa o grejer. Hon tyckte ja var lite löjlig som blev så rädd för ett rådjur men vaa faan blivit stadsbo ju haha :p vilda djur är något jag är rädd för iaf Uuush.,

När jag jag hinna städa då? det börjar bli stöökigt i lägenheten igen KONSTIGT Va ?





Smutiiig = BIIlbOO

Helt död..

Födelsedagsfest igår hemma hos joakim som fyllde 25. En tråkig förfest då jag inte kände någon typ, och dom ja kände hade jag inte lust att svansa efter hela tiden heller, Sen blev det Mollybar första gången jag var där. faktiskt HELT OK ställe. dock inte så mycket folk, var väl därför vi kom in för det är 25+åldersgräns där. Var en stor ute plats som kändes som inne ? fast det var öppet i tak hum svårt att förklara. Där inne dansgolv och bar =) jag och Nicole tror jag hon hette dansade som Crajsii typ hela kvällen. Nä men ja tycke om Molly blir fler gånger hoppas ja på (Y)
Kvällen slutade sent och ganska pinsamt...

Tänker för mycket

kan bara inte låta bli att stortjuta i slutet av filmen "up town girls" får för mej att jag är i precis samma sits och att mina föräldrar dött, men så är det ju inte. Är bara helt själv i en stor stad med mitt jobb min lägenhet och min hund, varje dag den samma. Inga kompisar vill hitta på saker alla är upptagna med sitt och jag med mitt ? nej jag har tid iaf fast att jag jobbar och grejar med Bilbo jag har all tid i världen. Känner mej bara ensam just nu, efter filmen som jag satt och kollade på alldeles själv en tisdag kväll. Gick den vanliga kvällsrundan med Bilbo förut, gick förbi joels balkong och där är det fest, blir inbjuden men tackar nej. Varför ? ingenaning är helt enkelt rädd för att lära känna nya folk utan att mina "vanliga vänner" är med mej. Är rädd för att bli lämnad själv och inte vet ja, göra bort mej se ensam ut eller helt enkelt inte göra någonting. Jag är för feg Och har till 100% tröttnat på att vara mej. alltid samma kläder samma frisyr samma smink och samma skor, varför kan jag inte få låna någon annars skor och pröva gå i dom för en tid.
Imorgon ska mamma åka till Örebro. Min mamma. Hon skrev att hon ville hämta symaskinen, men det går inte för sej alls för den ska jag ha när ja ska börja sy vinterkläder till bilbo. Då skulle hon inte komma förbi mej längre utan åka till marieberg.
Jag som ville träffa henne, prata och umgås lite som en familj. saknar det så fruktansvärt MKT. känns som om mina föräldrar glömt bort mej bland alla barn dom har (hon som hamnade i Örebro) Det enda hon behöver är pengar på kontot sen löser det andra sej. Nej det gör inte det, inte längre..

Fick en ENERGI kick igårkväll

Och städade heeela lägenheten, dammsög och torkade tillochmed golvet =)
idag ska jag tvätta oxå kan det bli mer hurtigt ?
Sen väntar ju såklart jobb med uhuaaa.
Lite suddig bild, men att jag har städat kan ju ingen missa, golvet riktigt gläänser =)


Hallen oxå städad, Bilbo har redan börjat dragit ut leksaker ur sin "sovplats"
som har dock aldrig sovit i haha, använder den bara till hans saker. han sover
fortfarande under täcket i mammas säng.


När jag kollar på det här fotot så kommer jag på att jag måååste köpa nytt
duschdraperi, fick det av Nina när ja flyttade in "att ha sålänge" men har inte bytt än.
Det ska jag göra, eftersom mitt badrum går i rött/rosa så ska det självklart vara i dom färgerna
blir svårt att hitta bara, har faktiskt kikat runt lite redan.


Min kamera gör inte riktigt mitt konstverk rätta, kan loova att det är tjuusigt.
Just det där med glitter i målade jag dit igår innan jag började städa, kan inte
låta bli att göra fler och fler prickar ^



nedersta bilden är ifrån locket på toan, prickarna är lite utdragna och fula,
Den är inte klar iaf .


hatthyllan blev skohylla, tror det är bara nu, ska försöka komma på nån annan lösning



Hårig och nyvaken prutt :)

Måndag kväll 20,40.

Första dagen med jobb efter semestern, 11-15. Nu äre slut på sommaren känns det som, inge mer semester uuuush. Orkar inte tänka så..
Sitter och funderar på att städa som vanligt, tog iaf tag i badrummet igår, rensade avloppet som det var stopp i. Så nu är det fräsht iaf =) och ny design på toasitsen :D Hihi hittade på en grej med nagellack riktigt stiligt, tur att man är så påhittig.
Imorgon tvätttid kl 13 sen jobb 16-19,30.
Bilden är tagen med min nya mobil =) Braa kamera

Tiden går otroligt sakta jag dör.

Sitter på Östragård eller vad det heter och väntar på johanna, 3 timmar ska jag vänta. Det har inte ens gått 1 timme och jag och bilbo har redan gått hela strandpromenaden och även badat. Nu sitter vi på gräsmattan utanför med datorn, för det är för varmt i bilen som står i världens kokande sol. Ja visst idag är det sol när man ska åka hemåt så typiskt, Kommer ju dö i bilen när vi ska åka hem, menmen.
Tog jätte roliga bilder igår på mej och johanna när vi var på älgsafari ska lägga ut dom imorgon, orkar inte leta rätt på sladden i alla dessa väskor.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst för jag har så tråkigt, men då blir det bara saker om ingenting och det är onödigt ^^
Hörrs

Värnersborg !

Sitter i våran lilla stuga på campingen, Bilbo gräver i den torkade leran utanför snart är det ett stort hål och massa jord på uteplatsen ^ men orkar inte säga till honom, han vill inte ha långtråkigt när ja sitter vid datorn. Anledningen till att jag ens sitter här på semestern är för att jag precis skjutsat in johanna till stan där hon skulle träffa sin pojkvän :) ska hämta henne kl 4ra så jag har iaf 1½ timme på mej att skriva klart detta inlägg borde ja hinna med.
Det är en ganska stor camping vi bor på, många hundar och så, Men en dyr resturang är det ända som finns här och det kan man ju inte sitta och äta på, gjorde det igår kväll vid 19 bara för att vi ville unna oss det men det var inte så gott, men man såg ner till vattnet eller havet som jag råkade kalla det engång ^^ men det äre ju inte.
Nu kom Bilbo gåendes med min toffla, ska gå ut på promend i skogen hade ja tänkt.
Bilbo hemma hos pappa

Så länge man lever kan man leverera

Är trött men kan inte sova, klockan är halv 3 på natten. Bilbo sover som en stock efter att ha varit vaken hela dagen sen kl 8, då var pappa uppe och hämtade honom, men han ville inte följa med morgon trött som han är, så jag fick oxå gå upp men smet upp till sängen så fort bilbo hade piggnat till, stängde dörren och sov till halv 12 hur skönt som helst. Så han och pappa har busat runt precis hela dan ute på gräsmattan kastat boll och hattsej =) Bra att han får springa av sej lös, han blir så glad. och trött haha.
Imorgon åker vi härifrån, blev ett kort besök med dåligt väder.. Men trevligt iaf vi grillade ikväll oxå Sjutusan va gott inte varje dag man gör det precis iaf inte jag, Sen skulle ja låta bilbo slicka tallriken men det fick han inte för pappa för det var pepparsås på den, men gissa vem som matade honom hela kvällen med grädde och glass man kan ju undra vilket som är värst haha, Men pappa får torka om han bajsar inne inatt det har vi bestämt ;)
Just nu hör ja pappa hosta som en galning där nere, låter som om han hostar upp hela lungorna kanske dags att fimpa för sista gången ?

Tänkte lägga upp bilderna jag tog med min mobil idag men tror inte ja orkar det nu, får göra det imorn istället, tror ja fick någon bra iaf. Bilbo är så snabb så det är svårt att ta precis i rätt sekund. Ja jag får lägga upp dom imorn.. Nu Sliipiii friiiida... Night !

På tåget emot LuderVika

uttråkad till max ! men kom precis på att mitt nya headset passar i datorn så sitter och lyssnar på musik iaf =) Bilbo ligger och fryser och sover här brevid mej, lilla stackaren, regnade när vi var på väg till stationen så han blev blöt och kall. vi har kommit till lindesberg nu så det är 1timme kvar att åka, och hallå 165 kr !! hur i hela friden, när ja gick i skolan kostade det 120 som mest. jävla dyra tåg. Aja äger typ 500 kr nu får se hur detta går.. Boendet är iaf betalt i värnersborg så det behöver ja inte tänka på. Spännnade värrree xD nu ska ja försöka sova, somnade 5 imorse...

01,45 måndag morgon?

Jag har SEMESTER ! Och jag är kär !! i en Lååt !! så braaa så braaa så braa. Tänker dock hålla den hemlig så ingen tar den ifrån mej. iaf semester nu då ska bli skönt att slippa vara flottig i håret 24-7 och lukta burgare, svett och vara ständigt trött. Imorn tar vi tåget till Ludvika och hälsar på Pappsen och Nina :) Sen vidare till kopparberg, resten av släkten väntar, sen värnersborg eller hur det stavas, bo i stuga och mysa med Bilbo o Johanna i 2nätter, hum sen var semestern slut men iaf ^^
idag innan jobbet var jag och Bilbo i rynningeviken, Elin och angelica hade gått där när ja var och jobbade igår så jag blev nyfiken och ville se hur det såg ut, Vi gick inte så långt utan stannade vid första viken för bilbo skulle bada ^ han jagade en and som sprang ner i vattnet då följde han med, men väntade snabbt då det blev djupt ganska fort.
nu måste VI sova, just bilbo hålller på och springer runt och leker som en galning hoppas han blir trött snart annars lär inte ja kunna somna.
Ska försöka slänga in lite bilder oxå nån da. Nattti

Om jag inte hade min Prins <3

Sitter och tänker som många andra ensamma kvällar, Får dåligt samvete för att jag inte leker med Bilbo, får dåligt samvete när han sover för när ja går och lägger mej kommer han vara pigg. får dåligt samvete för att dom slutat tillverka hans foder så jag var tvungen att byta, så han inte äter. får dåligt samvete för att jag är så fruktansvärt mörkrädd så han inte får promenader efter 22 mer än runt huset, får dåligt samvete för att vi snart ställer om klockan tll vintertid så han inte kommer få promenad efter 21. får dåligt samvete för att jag sovit nästan hela dagen, får dåligt samvete för att jag tackade nej till jobb idag. får dåligt samvete för att ja inte ska jobba imorn heller.
Och får dåligt samvete för en annan sak också som jag bara inte kan skriva här .. Vill skriva allt, få ut det och dela med mej av det. Har redan gjort det till massor av vänner, men ändå.. fruktansvärt jobbigt läge, Men kan bara inte bry mej nu snällla förlåt mej.
Nu ska jag låta bilbo kissa utanför dörren för att sen gå in och sova lite, imorn ska det torkas golv för ja tror minsan att bilbo skvätt lite kiss i ett hörn :o luktar lite skumt iaf.  plockas rätt i garderoben och sedan försöka få en tvätttid för nu är det verkligen dags att tvätta, byta sängkläder för det är Bilbo hår överallt. torka av hyllor och dylikt. Är glad för att jag diskade häromdagen och plockade en massa så det är inte så mycket att fixa.
Sen på kvällen åker jag och Bilbo hem till Elin och fredags grillar åh ska bli så gott =) Lördag alldeles för mycket jobb står på schemat,Elin ska passa Bilbo medans mamma jobbar arslet av sej, 13-20 + 00-03,30.. och även söndag, help me. Måndag SEMESTER igeen ska bli skönare än skönast =) längtar efter att dra ifrån örebro igen, fast ja vet att ja kommer längta tillbaka så fort ja kommer härifrån men ändå.
nu höll ja på att radera allt så dags att lägga upp inlägget. sov så gott alla :)
P.s jag har alltid trott på att allt som ska hända händer, ödet och jag tänker inte avvisa det..

Skäms över att skriva det här.. men

Skrev ju i mitt förra inlägg om städning.. Har faktiskt inte städat än, går inte att öppna köket för det stinker alldeles för MKT. Men nu kanske jag ska ? om ja orkar, har varit på stan med Jennifer och Bilbo till 4ra någonting och nu en timmes promenad, jobbigt att vara ledig hihi.
NY MOBIL Experia x10 mini LÖÖÖvly!!!!!!!!!

RSS 2.0