Hejdå Bloggen... =(

Ikväll kommer internet att försvinna, som sagt så har vi sagt upp det. Jätte tråkigt att inte kunna blogga. Men så fort jag får tag i någon data med internet så kommer jag blogga :) Så helt slut är det inte.
Så med andra ord, kommer inte hänga med och se om det blir nån kinesträff lr liknade, så ni "hundläsare" får gärna slänga iväg ett sms till 073-0428586 om det dyker upp nått roligt som händer.

Glöm inte att titta in då och då :) vem vet, kanske har uppdaterat.

Många kramar och pussar från mej och Bilbo ha det bra allihopa =)

Skulle kunna sova hela dan...

Ja faktiskt, Men helene hade skickat 2 sms, Kan du jobba !!! Ja visst behöver pengar så ... 15-18, Helene får vara hundvakt ^^ Byta ut kylskåp och frys ! nu har jag ställt ut allting och det står på bordet ! uch va tråkigt.

Måste ut med Bilbo nu för att sen hoppa in i duschen och göra mej iordning för att sedan åka till jobbet !

puss


2 hundar = en för mkt

Det är full rulle här hemma, Vanilla är här för jag är hundvakt :) Bilbo är kaxig och vill ha mamma för sej själv, medans Vanilla är helt vild och vill få han att leka :P

Ne nu måste jag ta han om dom här :)  Hörs sen

Jobb och nu massa Gooos :)

Så här kommer min eftermiddag se ut :) bara gosa med världens bästa Bilbo <33











Att inviga ett par skor

Är inte det lättaste, särsklit inte när man börjar med att dansa en massa så det slutar med att jag står brevid dansgolvet och "diggar" lite granna urlöjligt. Hur som helst Satin igår, nån som varit där? På Lov!! Gud 91:orna var som galna det var fullt med folk överallt hela "korridoren" båda dansgolvet och överallt, usch det var varmt äckligt och för mkt folk !.. och dessutom en trk kom fram och ba Kul med lov? Vilken förolämpning ! haha.

Nått annat har inte hunnit hända än, vaknade precis varit ute med Bilbo en sväng och nu blir det frukost :)
Sen är det bara att ladda för Björn rosenström ikväll :)

åååh vad trött jag blir på Bilbo nu, han älskar tuggummin ! som är farligt kladdigt och äckligt för man vet ju inte vem som tuggat på det innan. Vet inte vart dom kommer ifrån heller, nu satt han sej brevid mej och luktade peppermint ! helt nöjd! men han taggar bara inte sväljer :s tur det.

Ne frukost var det =) hade bra

Mina skor



Här är skorna som jag pratade om förut :D och nu är dom miiiinaa !

Ledig idag...

Wiiho ledig idag, Jennifer kommer ikväll och vi ska gå på Satin, Men först ska jag och Bilbo gå på stan och köpa ett par skor, måste ha skor ! dom är dyra men jag måste. Det är en jätte högklack och sen platå, jag kan föresten lägga in en bild på dom. Bara för fina helt enkelt.

Nehe så gick det inte att ladda upp bilden :S



Nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir det stan :)
Hade bra

Från inga planer till stress

Dom ringde från BK Jobb 16-19,30 så ska fixa mej iordning och sedan cykla iväg, så med andra ord får Bilbo vara ensam i 1 timme. Hoppas det kommer gå bra :) men det tror jag. har busat med honom så han är så trött nu så han kommer nog bara sova.
Hinner inte äta nånting så det får bli en mandarin, jobbigt att hopppa in så här med kortvarsel men men vad gör man :) 
Ne nu ska jag skynda mej=) Hade bra.  Ne just det, när började ni ha era valpar själva hemma??


tvätttid

Godmorgon alla =) Ny vecka känns inte tungt alls, men nått som känns tungt är att bära mina 2 ikea påsar fulla med tvätt, ner för alla trappor och bort till nästa hus.. usch jobbigt att tvätta ju. Har inget annat planerat för dagen så får se vad vi hittar på, blir nog att vara inne så tråkigt väder....

hörs senare =)

Vintertid

Då fick jag genast bättre samvete, vaknade 20 över 15 nånting, sen kliver jag upp efter ett tag. och kommer på att man ska ställa om klockan och vips så är klockan 15 igen :D Så jag tror att det får bli en promenad med Bilbo, behöver luft. Vill inte säga för mkt men tror jag börjar bli sjuk.... =(  När jag klev upp kändes det som en stor jobbigt baksmälla, huvudvärk, törstig, seg i kroppen och helt orklös. Men det blir nog bättre med lite luft tror jag.

hörs sen :)

Lördag = mysdag

Inte för mej....  Blev väckt förut av att det ringde ifrån Burger king.
Hej det är ..... Jag undrar om du kan jobba lite mer idag? hallå.. sover du?
Jag: em ja det kan jag när ska jag komma?
Kl 16-18
Men värt.... aja ses då :)  Så först blir det att åka dit kl 16 och sedan komma hem andas ut och nästan precis somna innan man ska väg igen och jobba natt...  Soo Funny.
Naaj nu ska jag busa med Bilbo för han håller på och rycker mej i håret och skäller, hoppar upp och ner för soffan =) så det är väl bäst att leka av han lite ^^ 

Hade bra allihopa :) Ni har kanske märkt att "kommentar rutan" inte syns. Det är bara att dra musen över så kommer den fram =) 

Har ingen lust för 5öre... ingen lust för den lönen jag får heller för den delen.

Ne skulle så mycket hellre ligga kvar i soffan och därefter krypa rätt ner i sängen och sova som en stock tills sent på dagen imorn.. Men nej snart jobb.. Bilbo ligger nu och myser i joakims knä dom ska snart gå och sova såå fuskigt..

så sööt :)

Testade att klippa Bilbo idag, ni vet ju vad som råkade hända sist, men helt oväntat så gick det jätte bra idag =) så nu är han ordentligt genom klippt, även i ansiktet. men lät bli runt rumpan ^^ vågade inte riktigt.
Sen har han även fått badat idag :) så nu luktar han super gott.

Här kommer en liten suddig bild på tröjan bilbo ärvde av Vanilla :P




Min kamera är så himla dålig, men bilden är söt iaf :)

Nu säger vi Godnatt

Myskväll med tacos är aldrig fel, sanningen är att jag nog skulle kunna leva på just  mjukabröd massa grönsaker och creme fresh och självklart tacosås. Mums säger jag bara.
Nu är klockan halv 11 är egentligen inte trött alls.... sov efter att jag kom hem från jobbet ca 2 timmar och vipps så blev jag pigg nu precis när det är dags att sova, typiskt. skulle egentligen vilja vara vaken länge för att sen kunna sova länge imorn, jobbar ju natt hela helgen så skulle vara skönt att ställa om lite men lättare sagt än gjort kommer nog vara lika trött som vanligt för att sedan vara super övertrött och pigg när jag kommer hem, då har man lust att äta upp allt som finns i kylen och mumsa på tills man sedan kan sova.. men vem äter på nätterna liksom, många men inte jag.
Förra helgen när jag jobbade 18-03 säger shiftledaren kl 22:30 du kan ta lunch ! lunch vadå lunch...  det äter man på dagarna.. så jag tog en påse morötter och satt mej vid tvn tills rasten var slut.. Ne visst finns det många fördelar med att jobba natt så som OB tillägg= mer pengar
Mer tid till att göra annat på dagarna som att mysa med Bilbo, jag är egentligen en nattmänniska så för mej är det skönt att jobba natt, men när man jobbar olika hela tiden blir det jobbigt.

Hursomhelst nu ska vi iaf mysa ner i sängen :)  Har inget planerat för imorgon så får se vad vi ska hitta på, har lust att göra någonting iaf men men känner inga i stan så det blir svårt...
Bilbo skulle vilja leka lite med en lugn liten hundkompis om det är någon som skulle tycka det är roligt så säg till :) har dock ingen bil så det får bli någonstans här i närområdet.

Godnatt på er allla :)


Hundvakt och jobb :)

Jobbade idag mellan 11-15, Bilbo var hemma hos Stina och hennes "lilla" Vanilla, vet inte än hur det gick för hon var inte hemma när jag hämtade honom men får fråga sen :)
Tror att det gick bra iaf, Nu när vi kommit hem är han helt tokig springer runt överallt hämtar strumpor och leksaker, så jag ska väl skriva klart här sen ägna resten  av eftermiddan med att busa och gosa med min söötaste söötaste Bilbo. =) 


Oppsii. bajs på ..

Idag har vi sovit länge och sedan åkte vi till aspholmen och in på hund&katt.. När varken jag eller någon annan såg bajsade bilbo en liten kotte därinne så jag fick "dra" ut honom så han fick bajsa klart ute.. Och jag som skäms för allting vågade inte säga något, så vi gick därifrån. ^^ kanske inte så snällt men men ..

Nu blir det en lugn kväll och imorn blir det jobb för mej.. Behöver hundvakt någon som känner att dom har tid? :)

Hade bra


Örebro kinesstaden

Man kommer inte långt när man är ute med Bilbo förens någon stoppar en, och ska klappa och tala om att dom oxå har 1-2 st hemma och att dom är så underbara och att min  är så fruktansvärt söt jo tack ja vet :)
utan för amf idag kom  en ut en kvinna och pratade på, fick ett nummer till någon jeanette om jag kommer ihåg rätt namn, så henne skulle jag ringa för hon ordnade lite träffar och myspys med kineser ! så det ska jag göra Bilbo behöver socialt umgänge av andra hundar.

hade de

Alla drömmer mer lr mindre

Bilbo drömmer mycket och ofta, han skäller och morrar så man tror att han när som helst ska vakna upp och bita en ^^ inatt låg han precis brevid mej i sängen och drömde, han är riktigt söt men man blir lite små rädd haha.
Idag har vi inte gjort någonting förutom att sova bort hela dagen, vi gick upp tidigt och gick ut sen satt vi i soffan till 13 och sen sov vi igen :) skööönt.  Får se när man kan somna ikväll då :)
kl 20 är det mannen som talar med hundar det måste man ju bara se, fruktansvärt duktig, fast tur att man inte behöver hans hjälp ;)  haha.  än.... :P 

Ne nu blir det mat mat mat för joakim har kommit hem från jobbet. Mummms

Från liten till "mellanstor"

Idag gjorde jag en liten tabbe, hoppas att det inte kommer föra med sej problem usch va synd att det blev så, skulle klippa Bilbo, hade honom i knäet och han satt och tittade snällt och var hur lugn som helst tills jag råkar "nagga" honom i rumpan han skriker rakt ut och springer iväg....  vilken jävla otur han som blivit så lätt att klippa.
gick ut på en promenad så han fick röra lite på sej, för han satt ihop tryck med svansen mellan benen, kollade så det inte var någon fara blev inget märke efter. När vi kom in testade jag att ta på klippmaskinen och han springer och gömmer sej i panik .... =( 
Badar honom istället som jag alltid gör efter klippning. det gick iaf bra vilket är posetivt.

Jag hoppas hoppas hoppas att det kommer gå att klippa honom igen .... han är fortfarande sur på mej och vill inte göra mej sällskap i soffan utan ligger inne i sovrummet.

Förlåt älskling det ska inte hända igen jag lovar !! 



vill inte kan inte orkar inte...

Vill bara lägga mej och sooova, men såg att Catwomen börjar halv 10 så måste bara se lite på den innan jag börjar jobba.
Är det så att snön är på väg? har hört att det snöat lite varstans redan, fy fan va tråkigt vill ha sommar igen. och det vill Bilbo oxå som han talar om med denna mysiga bild :)


Hum helt slut...

Jobb igår natt då 18-03 riktigt jobbigt och stressigt, efter kl 01 är det värst då kommer alla krogfolk in och ska ha mat...  men men det går det med :) ikväll börjar jag iaf kl 23 så hinner vila ut lite, vi har städat och plockat idag fått lite mer iordning, mamma kom förbi med "lite" saker ganska mkt faktiskt, tror att det mesta blev bra får se om man ändrar lite nån annan dag. Bilbo har legat och sovit nästan hela tiden han tycker inte om när man stimmar och röjer runt med grejer så han gick in i sovrummet och la sej :)
¨
fast måste nog gå in och väcka honom nu för en liten kissrunda tror att det är dags och även dags för lite mat =)

hörs kanske sen . hejsvejs

kollade på lite bilder...

hittade en gammal bild på Bilbo som uppfödaren tagit, snacka om liten plutt =) Han växer så otroligt fort.
usch det har blommat upp massa finnar/röda pupplor fy. Hopppas dom försvinner snart iaf senast innan utställningen.. håller även på att tejpar öron för fullt, hans höger öra vill inte stå så länge, men därimot ramlar nästan aldrig vänster, skumt ^^
Ne nu måste jag verkligen städa, det ser ut som F.A.N här. och soporna luktar munk.

Sen blir det att försöka sova lite kanske, jobbar natt börjar.... hum måste kolla upp det. 23 eller 24 iaf =) 
Hade fint.


Lugn dag sen stan.

Jag och Bilbo gick upp halv 10, gick ut på en promenad sen somnade vi om till halv 2 hur skönt som helst. Sen blev det att slappa och kolla på tv. Sen tog vi en promenad till stan, behövde lite luft, träffade Elli och Linn sen vidare till djuraffären för massa råd =) Och hundmat. alltid lika roligt att stå där och prata. var där 20 minuter efter att dom hade stängt sen kom jag på att det kanske var dags att gå hem =)

Nu blir det mat/macka nånting och sen sängen, Puss alla

mysig dag :)

Idag har vi varit på promenad, Elin Jennifer och Elli har varit här, + ellis 2 hundar =) 
tänkte inte skriva så mkt utan lägga ut bilder som beskriver dagen bättre =)


























Klantigt !!!!

Jag glömmer chips skålen i soffan !!!!!!!!!!!!!!!!! och sen kom någon gåendes och la av en stor rap! gissa vem.

Snodde en bild i smyg ..

bilbo var hemma hos Linn igår kväll medans jag och joakim var och storhandlade, gick in på hennes blogg och såg den här söta bilden som jag bara var tvungen att sno och lägga upp här..  hihi Linnpinns.blogg.se om ni vill kolla på den andra =)


Nu behöver jag lite...

HJÄLP IGEN =) Har tänkt att jag ska börja byta foder ifrån valpfodret, och då undrar jag. Vad ger ni era nakenhundar?  Vad är bra vad är dåligt??  Helt förvirrad i den stora djungeln.

Min dag idag, vet inte vad jag ska hitta på faktiskt....  finns inte så mycket att göra. Vädret var ju sådär lite regn blött och grått inte direkt så att man känner för att vara ute extra länge och strosa runt.
Blir nog att kolla på tv och gosa med Bilbo :) han tycker inte heller om när det är blött ute så han blir nog inte så ledsen.

Nu börjar strax smallville som jag kollar på varje morgon. så hejsålänge :D


Tack så mycket =)

Nu är jag lugn :) koppel fixat tack vare dej så underbart snällt, hade aldrig förstått att jag skulle ha ett sånt koppel ^^ vet inte hur jag ska tacka nog, förutom att ställa ut den 15 november, Bilbo är ju snygg så det ska väl gå bra. fast sen har han ju världens klantigaste matte... så jag snubblar för över honom lr nått ^^ 

Blev så glad när jag fick det på posten idag :D wiiiiiie !  önska oss lycka till =) fast att det är ca 100 år kvar ^^

I´m ok

Vaknade upp när joakim gick upp för att göra sej redo för jobb, jag låg kvar i sängen somnade så småningom om tack gud. Sen gick jag upp kvart över 9, då hade Bilbo hoppat ner på golvet och då är det bara att kliva upp och ut med honom så det inte blir något inne, I farten tar jag på mej mina rosa pjamas byxor med knäppa tryck på, häst/åsna ¨nånting sånt ^^ Och iväg med Bilbo. Folk skrattade och glodde lite konsigt men det gör inget =)   Nu ska jag klä på mej och sen vänta på Elin som ska vara Bilbovakt till halv 16 då jag slutar jobbet. Hade den knäppaste drömmen inatt, vaknade upp och gick på toa tänkte på drömmem som var så konstig, somnade om och fortsatte drömma på samma dröm. Ibland undrar man vad som snurrar i huvudet när man drömmer nått sånt :S 

Ne måste skynda mej nu börjar om en timme =)
Puss puss alla

Blää buuu

Okej Ladies Night igår var helt galet kul, ett måste för alla som inte varit på det förut. !! Jag skratta tills jag grät.
Och så gjorde jag bort mej på burger king inte bra ^^  Men ska dit imorn och jobba =) 
Ne nu ska jag vila mej igen, varit på stan några timmar och luktat spya, usch äckligt ja vet men men :P

Bilbo mår bra kanske man ska tillägga =) 

13:50

Nu är Bilbo klippt/badad. Jag har duschat och har precis målat naglarna, fransk manikyr så snyggt ;) och klockan är bara 10 i 2 :S varför ska jag alltid stressa en massa och sen ha hur mkt tid kvar som helst.. fast det kanske är lika bra, ska ju locka håret.. jaja skit samma =)   vill ni kanske veta lite smaskigheter om Bilbo?? Jo så här är det, igår lyfte han på benet när han kissade, han lyfte riktigt högt som dom "ska" så nu kan man säga att han gjort det för första gången, och även 1 gång idg med.  Han blir stor så fort... :) men det gör inget.

Nehe nu tror jag att nagellacket har torkat, då ska jag leta fram kläderna jag ska ha på mej ikväll.
Ha en riktigt mysig lördags kväll för det ska jag ha :)


Lördag

Åhh va skönt klockan är halv 12, precis kommit in efter morgonpromenaden.. Bilbo bajsade 2 gånger och jag hade bara med mej en påse som alltid, usch va pinsamt det är att bara gå därifrån, jag som tycker det är så viktigt att plocka upp det om det nu inte är i skogen lr så, för jag vet själv hur arg jag blir om jag är nära på att kliva i en hundprutt. Ne det är viktigt att plocka upp efter sin hund.

Ikväll ska jag ju som sagt på Ladies Night ska bli så himla kul, måste börja göra mej iordning snart ^^ kanske lite tidigt, men jag ska duscha och hålla på och det tar sin tid.  Sen ska jag vara hemma hos Helene senast 17 i eftermiddag. fast först på listan idag är Bilbo ! han ska klippas och badas typ nu =) så hinner inte skriva mer, hade bra.


såå snällt =)

Jag ska få ett koppel till utställningen.
Åsa : Vi har precis flyttat så maria har inte våran nya adress, här kommer den
Skolgatan 40, 703 64 Örebro

Så då har man kommit hem från jobbet, Det gick bra idag med, faktiskt väldigt roligt kan man kanske inte tänka sej, burger king hur låter det ^^ men bara så ni vet det är kul haha.
Nu ska jag gosa med mina älsklingar och förhoppningsvis så i sej lite gott gott =) Fredag <3333

Tack för svar :)

Okej då är mina problem lösta, alltså man ska köpa ett speciellt koppel och halsband. Men då vill jag veta varför då? ser dom ut på ett annat sätt ? 
Att jag till och med kunde få ett koppel var hur snällt som helst, Men hur då? :) 

Nu är klockan 12 jag och Bilbo somnade om efter morgonrundan, så nu blir det att göra sej iordning och äta någonting, för kl 15 börjar jag jobba. ( joakim slutar halv 15) så det blir hur lagom som helst.
Det är ju fint väder idag med !! skulle vilja ta en längre runda men det hinner jag nog inte med, vill inte att det ska bli som igår, dom ringde från burger king kl 16 då hade jag precis kommit ur duschen, så det blev att kasta på sej kläder och cykla iväg, var där på 16:20 Väldigt bra för att vara mej, det brukar ta 2timmar för mej att bli helt klar efter att ha duschat och blött ner håret. Men men nu vet jag att jag kan vara snabb ^^ 

Ne nu ska vi ut på promenad sen blir det frukost =)

Hade bra

Fint väder :)

Blev så glad imorse när jag och Bilbo skulle ut på morgon promenad, fint väder och ganska varmt =) underbart så därför ska jag nu duscha, klä på mej, och sen blir det att vara ute lite längre och njuta. Känner att vi båda behöver lite frisk luft. Annars idag så blir det att städa .... Gud va tråkigt. men men. gör man det inte själv så blir det inte gjort.

Nu mina snälla söta läsare vill jag ha lite tips av er...
Bilbo äter sin mat så himla fort, att han nästan spyr upp den när han är klar.. Hjälp !

Och så har jag en fundering, eftersom han ska ställas ut snart så skulle jag behöva veta.
Använder man något särskilt koppel/halsband eller går det bra med det man har? 

Tack så mycket i förhand för nu måste nu hjälpa mej ! =) 

Hade bra så länge så hörs vi sen


På stan

Det jag hade tänkt berätta och ta kort på var att Bilbo har fått mittbena =) men min kamera är så dålig så det gick inte och få med på bild..
Iaf idag har jag Elli Elin och Bilbo varit på stan och sprungit runt ^^ Så roar man sej i Örebro en kall och blåsig dag =) Elin hade med sin kamera iaf så här kommer lite bilder och skratta åt :P
Haha föresten efter att vi varit inne på gina så upptäcker Elin att hon har glömt sin kamera så hon springer tillbaka i panik.
jag kollar på elli och säger: hoppas hon hittar den annars måste vi trösta henne.

Ne nu kommer bilderna =) 
























Godmorgon allihopa

Klockan är halv 11 och Bilbo har inte vaknat än, och inte heller har han varit ute och morgon kissat :) han har blivit bra på att hålla sej och sooova länge istället.
Men ska måste ändå väcka honom efter att jag skrivit detta inlägg, så det inte blir någon olycka i sängen.

Jo.. Anledningen till att jag inte kommer kunna uppdatera så ofta är att Joakim har sagt upp internet, eftersom han nyss sålt sin dator. Jätte tråkigt, Men känner jag honom rätt så har vi snart internet igen ;) om inte så skaffar jag mej en dongel.

Nu måste jag ut med Bilbo :) Vi hörs senare idag så ska jag berätta en roligt sak, och se om jag kan få bild på det oxå :)  hade bra


Godnatt allihopa

Då var denna tisdag slut, och imorgon är det mitten på veckan igen, jag tycker att veckorna flyger fram men nu får det gärna rulla på tills på LÖRDAG då det är LadiesNight och efterfest =) Jag har blivit med bjuden av min lådsas mamma Nina, och mina "systrar Helene och Therese" ska också med så det ska bli så mysigt så... god mat kommer det också bli.
Bilbo kommer vara hemma med Joakim så ni inte tror att jag lämnar honom själv, för det gör jag verkligen inte än, fast håller på och tränar så där lite ibland när man ska gå och handla lr något och det går jätte bra. så när han är redo för att vara hemma själv ett par timmar så kommer det nog inte det vara några problem alls.

 Nu till något annat
Bilbos båda öron hade ramlat ner för någon dag sedan, så jag tejpade dom. Ikväll tog jag bort det för han hade kliat så det var lite snett. Såå nu står dom upp så fint igen hoppas det håller sej ett tag, vill inte så gärna tejpa för det försvinner massa hår och blir konstigt efter att man tagit bort det, han ska ju ställas ut 15 NOVEMBER och då måste han vara snygg =)

Ne nu ska vi ta en kvällpromenix och sen blir det sängen, hoppas det har slutat regna annars kommer Bilbo inte röra sej ur fläcken.

Godnatt =)


tack joakim.. <3

jag kanske lät lite sur, men tack iaf jätte snällt att du tog bort virusen på min dator så att den funkar som den ska igen. :) så nu kan jag uppdatera som jag brukar igen, skönt va xD Fast kommer ju bara ha internet till den sista oktober. Då blir det slut på bloggadet iaf att blogga så ofta som jag gör, kan säkert låna nån dator lite varstans men blir ändå inte samma sak :(

Idag har jag och Bilbo inte gjort nånting tagit några promenader, och hämtat ett paket som mamma skickat, i det låg en tröja till Bilbo =) han blev riktigt ful söt :D tack mamma.
Nu blir det att sitta vid min fungerade data resten av kvällen.. wwwiee. =)

Hade bra.

Min dator r.i.p när som helst nu.

Min dator är inne på sista versen, den är helst slut, så om ni märker att jag inte uppdaterar så beror det på att jag inte kommer in på sidan, ell någon sida för den delen... Leden jag bllir..

HejHej :)

Min dag idag kommer bli att göra så lite som möjligt, har jobbat natt så vaknade 11, Har varit ute med Bilbo precis och nu har han somnat om igen, kul för honom att han har så lätt för att göra det jag skulle oxå vilja somna om och sova tills imorn. Har faktiskt en liten plan idag, och det är att kanske baka scones om det nu stavas så, det är ett vittbröd iaf :)
Ne nu ska jag ta mej en dusch eller kanske ett lååångt bad vore skönt, luktar svett, hamburgare och mitt hår kan man typ göra 5 smörgåsar av, flott och luktar grillrök.
Ne hursomhelst mitt nya jobb är kul och då får man stå ut med lite lukt ^^ Hade bra allihopa.


Måste bara...

Skrev ju förut om att Bilbo och sune (mormors och morfars hund) blivit kompisar, Mormor hade lagt ut denna på facebook som jag genast snodde för att visa er =)
Bilbo ser väldigt stor ut på bilden tycker jag, men han är fortfarande en liten plutt ;) 

 


hej alla glada

Försöker sova en stund för att sen jobba natt puuh, men yeeyh pengar !! =) 

Lååång dag/kväll/natt

Så alltså min gårdag blev mer lr mindre planerad, bakade godismuffins som blev goda, fast att jag fick hitta på halva repcepet själv eftersom det fattades på internet. Sen knallade jag och Bilbo iväg till Cityhund, det var jätte mysigt där men det känns ändå lite tråkigt om man skulle lämna Bilbo där.
När vi kommer hem sätter jag igång och lagar mat.. Efter det är jag jätte mätt och fick jätte ont i magen, lägger mej på sängen och blir jätte trött efter att hållt igång hela dagen gick upp halv 9. Då ringer Helene, Hej kan du jobba inatt? 23-03 ?  Ja visst klart jag kan..  Är seg hela kvällen, men när jag går mot stan känner jag mej piggare och mitt första pass på Burger King gick väldigt bra för att vara första gången =)  Kommer hem halv 4 väcker Bilbo och går ut med honom, sen sover vi enda till halv 12 idag :) men jag är Trööött nu iaf men så värt det =)

 


God Morgon Allihopa

Då var det äntligen fredag, som om det egentligen spelar någon roll är ju ledig varje dag ändå. Fast det blir det ändring på på Mååååndag =) 
Idag har jag inte riktigt planerat vad jag ska hitta på, tror det blir att städa,diska m.m för det ser ut som .... :(  Och sen ska jag baka lite hade jag tänkt alltid roligt när man inte har något bättre för sej.
Sen i eftermiddag ska jag och Bilbo gå till Cityhund och kolla in dagiset, eftersom det kanske kommer någon dag framöver då man behöver lite hundvakt. Hon som äger det hade också en Chinesecrested vilket känns bra för då vet hon hur rasen funkar, och så slipper min bäbis känna sej mobbad ^^ Om han nu ens kommer tycka om det, annars får det lösas på annat sätt. Vill bara prova och se.
Men troligtvis kommer mitt jobb ligga på kvällar och helger och då är Joakim ändå hemma :)

Vi klippte Bilbo igår, var välbehövligt. förra veckan tog vi bara kroppen för vi hade bråttom iväg på hundträffen, så han såg ut som en mullvad lr något i ansiktet ^^ men nu är han helrakad och nybadad =)


På stan hela dan =)

Hej allihopa :) Blev så satans arg imorse, hade tryckt in alla uppgifter om mej och Bilbo på kennelklubben, skulle anmäla honom till inofficiella utställningen på örebro mässan, sen när det var klart hoppade det direkt till swedbank och när jag skulle använda min dosa, var den helt konstig !! Blev så jävlans trött, hade inte tänkt gå ut nånting speciellt idag, men så blev det inte, så in i duschen och iväg till stan. Hade ringt efter Linn som fick möta upp mej på stan och vara hundvakt. Då kommer jag även på att jag måste in på amf och boka om mitt möte, och det tar tid. Sen iaf går jag in på swedbank, och killen som hjälper mej säger att den är låst pågrund av att "jag" vilket det inte är, har tryckt in fel kod för många gånger. Och sen säger han, bor du själv eller har du sambo, jag ba ja jag har sambo men han har inte försökt komma in på den? Är du säker på det, han kan annars ränsa ditt kort helt. Ja jag är säker :s Konstig kille haha. Efter att jag äntligen var klar där och kollat så att dosan funkade som den skulle så gick vi vidare, varav Linn gjorde bort sej totalt så jag höll på att dö, jag skämdes mer än henne tror jag ^^ men det var kul. Sen vidare till djuraffären för att köpa Bilbo mat, och även lite annat som vanligt ^^ Sen blev det take away linn beställde sushi att ta med hem.. Fyy va äckligt. Inte för att jag har smakat någongång men jag kan tänka mej. Uääak.

Sen knallar jag hemmåt, möter ett gäng killar, som säger det där borde inte få kallas hund ser ju mer ut som en råtta, Mitt svar tillbaka blev: Det är en valp ditt cp, hur stor var du själv när du var 4 månader? han som sa det rynkade på ögonbrynen förvånad av mitt svar, och det är jag själv oxå ^^ Men men, blir så trött på alla folk, var en gammal gubbe som tog sitt paraply och viftade i ansiktet på bilbo :S va Vill Dom ???

Ne nu är vi hemma iaf, så nu ska jag vänta på Joakim som slutar om en 15 min =) Då ska Bilbo Klippas och Badas för nu luktar han inte smultronpaj.

Hade bra =)


RSS 2.0