Kommit iordning

Har haft fullt upp hela helgen, så har inte tänk på att skriva här. Jobbade hela fredag, sen utgång med flickor på Byz :) Super trevligt.  Sen Lördag blev det att först sova läänge sen iväg och städa gamla lägenheten, tråkigt värre, sen kom Elin hem till mej och myste :) Sen jobbade jag 23-03,40 tror jag klockan blev ppuuh.. !

Idag har jag umgåtts med Elli :) saknat henne som bara DEN !

Nu ska ja bädda i min nya madrass och sedan krypa ner i sängen, utslag tillbaka på kroppen ! iuuuuhs.

Nycklar i handen flytt på G ! :D

Såådär då har man hämtat nycklarna till nya lägenheten, spännade va? =) Den var mindre än vad ja kom ihåg damnit ^^ haha ne skoja :) Den blir perfektiiismoooo ... Får se om Bilbo gillar den lika mycket som jag är ju faktiskt vääääldigt viktigt, min lilla kristall måste ju trivas. Kommer han sääkert göra :) Det jag ska göra fortsomsatan när ja har flyttat in är att sy ett skvättskydd punkt slut lilla gubben tills du lär dej att hålla tät, mer än 2 tim thank you. Gud va jag skriver konstiga meningar ? Aja är så glad att vi ska flytta imorn :)

Ååååh VEET NI VAD SOM HÄNDE på Ö&B idag ?? Huhuhuhu?
Jo detta hände.. tyvärr. jag stod och pillade som "vanligt" på hudlotions och sånt mumsigt, när ja plötsligt tar upp en stor burk med massa kräääm locket åker av i en jäkla fart och burken ner upponer på golvet !! ojojoj, stod kvar med locket i handen och visste inte vad ja skulle göra, skratta,gråta gå därifrån? ja slutade med att vi gick ^^ hatar plötsliga saker !

Nu blir det IT`S ME OR THE DOOOOG !!!!!!!!!!!!!

 

Häsningar MAMMAS snygggging ! Looooove yoooouuu


Bus med Babbzan

Kom hem från jobbet för en timme sen snart. Bilbo är helt galen ^^ han skuttar runt, rullar runt och håller på. så kan knappt skriva ett inlägg, för han är överallt. min gosebjörn<3 får skriva mer sen detta går inte xD


Hemma i Örebro igen :)

Har inte saknat örebro någonting i helgen faktiskt ^^  Inte Bilbo heller tror ja, han har börjat trivas i mammas lägenhet =) Och när mamma var hundvakt när ja skulle på äventyr så hade han inte brytt sej alls. Känns tråkigt? Ne inte alls, skönt att han kan klara sej utan mamma (mej alltså) och inte gnälla och vara orolig, för det är ju onödigt ja kommer ju hem =)

Nu ska vi ta det lugnt hela kvällen ska jobba imorn så. Blir lite tv tittande bara :)


Godmorgon

Hej hej =) Idag åker jag och Bilbo till kopparberg och stannar över helgen, vi ska mysa med mamma och lillebror, farmor farfar mormor morfar hur mysigt är inte det? Så nu måste ja verkligen börja packa hoppsan va tiden går fort. Grattis Älsklings LINN på din 20års dag <33333333

Hej allihopa

Idag har vi inte gjort så mkt, varit på långpromenad i världens blåst och snöoväder, ush va kallt det var. Nyss var Linn här och fick sen 20års present =) sen tröja med ränder. Hon såg iaf glad ut haha.
Nu ska ja fortsätta kolla på sex in the city.

föresten jag har börjat äta slim !

Godnatt alla

Ville bara skriva ett litet godnatt inlägg :) Idag har jag och Jennifer varit på stan, tänker inte skriva här vad vi gjorde för en viss person kommer läsa detta.. så det får bli hemligt för alla. tyvärr.  Men iaf tvättade ju igår, och lyckas missfärga min nya dräkt som ja sytt, istället för att vara vit,grå,brun blev den rosa,grå,brun men den blev ganska söt iaf ^^ tycker kanske inte bilbo eftersom han får höra varje dag, är det en tik? Näääj . ^ Och ikväll har ja kollat på it´s me or the dog. Ganska bra serie men hon har helt olika tekniker än ceasar ni vet som oxå har/går på tv. Snart ska jag och Bilbo somna om det går vill säga han är över pigg och skuttar runt och hämtar alla leksaker han har och lägger på datorn så ja ska stänga ner den. Och ja är inte heller så trött. Men vet ju inte om ja kommer få jobba imorn så kanske är bäst att somna i god tid ändå klockan är ju iaf över 12 så.

Får skriva imorn, Om datorn vill funka vill säga, den har börjat bli konstig.

Godnattt sov gott


Uppe tidigt idag =)

har redan hunnit med 2 promenader med Bilbo och klockan är bara halv 12 ^^ har sovit konstigt hela natten och vaknat av små små ljud och när bilbo rullar runt i sängen, brukar jag annars aldrig lägga märke till. Blir väckt av mobilen strax efter 9o och kliver sedan upp. Jag har nu städat lägenhetn och bokat tvätttid tills ikäll. drog upp gardinerna, har jag inte gjort på hurlänge som helst. Så nu har bilbo fått en ny hobby =) stå på sängen och kolla ut genom fönstret. 

Har tagit kort med min super dåååliga mobil kamera men iaf :)

En av dräkterna ja sytt :)



Hej

Bilbo tappade nyss en tand, men den försvann..  hade velat sätt den. Nu ska jag jobba natt så får skriva imorn =) Natti

Hejsan

Jobbade 11-15 idag, är super seg nu, för det blev sent inatt när Linn sov över här och skulle bubblade på hela natten ;) Men det var mysigt. Det är fredag idag, fredagsmys skulle vara mysigt. men jag är så trött NU !! åååh. Vill bara sooova soooova... Orkar nog inte gå någonstans tror ja. får se hur det blir. ¨
Skulle vara skönt att bara kolla på någonfilm men jag har ju ingen DVD ! arg man blir.

Men snart är det flytt igen :D får en annan lägenhet första mars ^^ Wehoo. det ända tråkiga är bara att jag inte kan handla på Ö&b när ja vill. som är min absolut bääästa affär eevvveeerrr. I LOVE IT. Bara för det så ska jag dit snart och glo runt lite, kan vara där över en timme och bara få med mej en flaska shampoo eller liknande ^^ att bara se billiga saker får en att bli glad och lite sprallig. och nästan alltid får ja med mej något till bilbo, för dom har så mkt hundsaker oxå.  Aja kommer få ta bussen dit och stor handla ibland istället, haha storhandla på ö&b vilket skämt.

Ne alltså min nya fina fräsha bästa snyggaste lägenhet ligger alltså på Norr där jag bodde förut med Joakim, Så nu kommer vi bo nära. Awesome :D Skönt att bo i ett område man känner till. är lite vilsen här på öster. Kommer nog bli hur bra som helst.

Nu ska jag och Bilbo ta en  liten kissrunda innan jag sätter mej vid symaskinen en stund. Har sytt ihop benen än så länge på nya dräkten :) tyget är ju bara för gulligt.

Ha en mysigfredags kväll :)


Bilbo var tredje hjulet på en dejt igår

Hihi :) Kvällen igår var hur jäkla bra som helst!! Var ute på Strömpis med massa trevliga jobbarkompisar, dansade som en galning hela kvällen, suuuper <3333

Vill ni veta vad jag och Bilbo gjorde igår efter krogen? Gick till Max och käkade pommes ^^  Bor ju väldigt nära där :) så fick bli så när vi ändå var på väg hemmåt. Drack nästan ingenting igår så tro inte att jag lallarunt där med Bilbo som ett gosedjur NIX ! han är min kristall och jag skulle inte låta något hända honom. ! Vi får ändå stå ut med att folk skrattar pekar och allt vad det är ! Ush. Blir så trött på sånt. Kolla han har kläder ! hahahhahhaha. Asså ja fattar inte, nästan alla hundar på stan har täcken/tröjor vad spelar det förroll om han har en liten dräkt med ben då? Aja skit samma. Jag och Bilbo vaknade kl 14 idag ooopsi. ^^ och resten av dagen har ja kollat på sex in the city och topmodel mina dagliga program på 3an om ja är ledig :) Nu ska jag sätta mej och sy hade ja tänkt, vill börja med mitt nya tyg som ja köpte igår, jätte gulligt är det !!  grön/blå med massa roliga figurer på i olika färger ^^

Ha en mysig kväll :)


Godmorning !

Bilbos tänder har börjat flyga ut i munnen på honom :D

Ny hobby, aldrig mer rastlös :D

Har fått låna mammas symaskin, (hoppas det är på livstid ^^) Så nu har jag börjat sy hundkläder :D vilken tur att man hade talang för det, har gjort 2 st och dom blev hur bra som helst, En helsvart i flees och en randig i velour. Ska öva lite på olika tekniker och grejer sen jäklar öppnar jag "Fridas Hundkläder" xD Hur bra skulle inte det vara liksom. Fick dock sprätta upp en av hans dräkter för att se hur "mönstret" ungefär såg ut, men använde knappt den iaf för den var ful. Det är väldigt roande att sitta och sy faktiskt =) och jätte roligt när något blir klart. Nu får ni inte se mej ute så mkt haha nu kommer jag sitta fastklistrad vid symaskinen. Imorn ska jag mixtra ihop lite av det svarta tyget och det randiga :D kommer nog bli en rolig dräkt. =)

Bilbo blir så busig så fort han har kläder på sej, som ett barn som får springa utan blöja eller nått xD Super söt.
Så tråkigt att jag inte har någon kamera. Men ska försöka fixa bilder på dom på något sätt :)

Nu ska jag fundera lite på hur ja ska gå till väga med nästa. Pussokram


Godmorgon =)

Vaknade upp 20 över 11, hostar som en tok, och snoret rinner. Aaah när ska det ge sej. Måste ju Jobba annars  kommer min födelsedags månad bli himla fattig och det vill jag inte ! Men är ju inte rätt att smitta ner kunder heller men ändå... ^^ måste måste..

Nu ska jag käka lite frukost, och sedan göra mej iordning, långpromenad blir det senare ska knalla upp till stan och till djuraffären, och fyllla på Bilbos hink som börjar blotta botten. Är ganska skönt ute idag kände jag på morgonrundan så vi mår nog båda bra av lite luft, stadsluft men ändå.
Nu ska jag sätta lite fart :) Hörs sen-

Hej blogg

Jag är sjuk, förkyld så det räcker och blir över. Delar gärna med mej ^^ Bilbo blir så himla rastlös när jag bara ligger och snorar hela dagarna. så han hoppar och stutsar, gnäller och har sej. Men nu ligger han och sover, jag borde oxå sova skulle göra det för ett tag sen men kunde inte.


dåligt av mej

Vad jag har blivit dålig på att blogg... sry. Men har inte allt för intressant liv alltså.
Idag har jag och Bilbo varit i vadstena och tittat på en häst som tove kanske ska köpa :) Den var liten och söt.. blev en lååg resa för en kort titt :P Men iaf gott med mcdonalds.

Nu ska jag och Bilbo soova en stund känner jag, jag är genom förkyld !! ska inte gå och jobba inatt pallar inte med det..

hörs sen :) ska försöka skriva lite mera.

Börjar komma iordning

Har fixat lite i lägenheten, fortfarande mkt kvar att göra så den blir precis som jag vill. Bilbo och jag trivs :) lite ensamt nu om kvällen känner jag.. Men man vänjer väl sej får jag hoppas. Har nyss druckit en kopp te och gosat med Bilbo. Håller på och tvättar, jätte sent är det jag vet men det fanns ingen tvätttid idag så var tvungn att börja halv 10, så ska vänta tills det torkar nu. Sen blir det att sova :) sköönt om jag kan somna vill säga, har inte sovit helt ensam i en lägenhet på över ett år eller nått vad jag kan komma ihåg !! och 3 år på skolan med folk som sov hullerombuller. Somnar man tillslut så kommer jag nog sova gott =) Läbbigt värre, har iaf min vakthund :D Tack och lov. 

Var in på en foto affär förut och kollade upp vad det skulle kosta och förstora upp en bild och så :) kommer nog bli bra, Men tror jag bestämt mej för att ta det på en kanvasduk eller vad det heter :P
och typ denna bild, stor på väggen.

Nu hittade jag inte den bilden jag tänkte speciellt på, men något i det här stuket iaf
så man ser ansiktet .. ah ni fattar säkert.

RSS 2.0