Monday

Godmorgon klockan är 13 (= vaknade för en stund sen, jag och bilbo tog en promenad till affären och köpte mjölk så jag kunde dricka kaffe, mumma. Trodde jag började 16 idag, men tydligen 15. stress stress och åter stress. Och så kom jag precis på att jag måste ringa öbo och fixa med mitt brandalarm, eftersom jag fick dra hammaren igenom den här om dagen. Vet inte vart jag ska ringa då? om det är till kontoret eller till nån vaktmästare eller vad det kan vara... suck !
Ah ne nu måste jag fixa mej för jobb och ta en långis med Prins :) 

21

Skulle kolla på bigbrother förut, eller jag kollade lite grann i pausen på filmen 21. Den var ju faktiskt väldigt bra :) Nu är klockan ganska så mycket jag och börjar få slut på energi för den här dagen, har ätit 4 mackor och massa yoghurt med flingor. hur lyckas jag fortfarande vara hungrig ? Måste ha någon mask där som äter upp min mat innan kroppen hinner ta upp den. Eller kan det vara för att jag börjat äta mer ? :P ahja jag vet inte. Ska nog göra slut med den här dagen nu. Och ta igen lite gos och mys med Bilbo som vi missade i helgen, som för övrigt är hel galen i mina mystofflor, kan inte gå nånstans utan att han ska komma springades och bita i dom. Tok hund :)
Godnatt alla sovgott :)

(:

Bilden ifrån imorse vilket skämt haha, så snygg.  Vaknade kl 13 tror jag, då kom Ida och lämnade min Priins :) saknar honom hela tiden när han är borta. Så snällt att hon och adam ställer upp som hundvakt så jag kan jobba massa. 114 timmar kommer jag få ihop innan 28  (Y)
Nu har jag precis färgat elinas hår, ska bli spännande och se hur det blev. .

05,42

Efter nästan 11 timmar på bk blir man såhär ...
Nu tror jag att vi måste sova..

djesues

Hej igen :) är nu duschad och klar, klockan är snart 16 och jag ska börja ta mej emot jobbet. Måste börja en timme tidigare då en på jobbet var tvungen att gå hem av personligaskäl., så alltså 17-03 kommer jag befinna mej på Bk.. Kommer vara dödare än dödast !
Något fräschare än förut iaf !
Ha en superkväll nu :) och glöm inte fyllekäket ;)

Fredag Eftermidda

Klockan har slagit halv 15. Har ganska bråttom men orkar inte röra mej ifrån denna superStol som håller mej kvar.
Bilbo ligger på soffan och gnäller om lite uppmärksamhet, men jag måste fixa här.  när jag hade betalat mina räkningar så ser jag att jag skulle klara mej ganska bra =) då ramlar det till i brevlådan och in kommer internet räkningen på 800. Plötsligt så blev jag jätte fattig. SÅ tråkig månad väntar. Tur att den är kort så snart nästa kommer. Eller jag kommer nog ändå inte klara mej hela vägen.
Nej ush blir deppig av att skriva detta, ska aldrig mer vara sjuk !. Iaf har ju ganska bråttom ska vara på jobbet om 3 timmar, har inte ätit inte duschat, ska lämna Bilbo hos Hundvakterna Ida/adam, i rosta = gå. tar ca 100år. Måste sätta snurr på denna dag. 9 timmars pass inatt ! wish me luck (:

Torsdag kväll :)

vaknade imorse klockan 7.. . Vänder mej om och ser Elinas kaluffs sticka upp ovanför täcken, Inte ofta jag sover själv nu förtiden, ganska skönt att ha sällskap :) Iväg emot stan med nyvaken Bilbo,  första gången man kan tacka sportlov och det var för att inga äckliga skolungar skulle trängas på bussen. Upp till Elina och lämna Bilbo sen landa på jobbet kl 8. Sätter igång med glassen sen rullar dagen på tills 15. Följer med Elina hem och råkar somna 1½ timme sen hem och städa lägenheten. har haft jobbarkomisar här hela kvällen och nu är bara Elina och Helene kvar :) Får se om det blir sängen snart känner mej ganska trött.

Home (:

Sådär då var man hemma ifrån jobbet igen. Var lugnt och skönt och ja var på ovanligt bra humör när ja stod där i min kära kassa. Pratade med Fredrik oxå och lönen ska vara på plats på fredag, + 3000 skulle ja få för att ja varit sjuk, super då betalar ja hyran med det sen bara leva. Eller nej vänta, ska ju spara lite nu, för ja ska ju åka på resa med mina flickor innom snarframtid. (:
ska packa väskan och Bilbo för att knalla mot stan, "igen". ska gå till jobbet och kika på när Elina sliter sista timmen sen ska vi gå till henne och sova över jag och Bilbo, Myspysen. Får inte bli så sent som sist bara.. För imorn på min LEDIGA dag ska jag JOBBA ! =) tog åt mej 11-18 snabbt som tusan när mattias frågade om någon kunde ta hans pass. Måste komma några timmar över 100 så ja kan komma ifatt med plånboken och min vårshopping. för det är väl snart dags för lite vår ?
Jaja lite extra pengar tackar nog inte någon nej till :)
Nehe nu ska vi snart iväg :) KissEs !


TvättNing Pågår !

Orkade ta mej dom 50 meterna till tvättstugan ! wiiho. Slängde in 2 maskiner som nu ska in i torken  :) sen blir det dusch och vidare emot stan eller mer exakt. BK. ! och fråga vad som hände med min lön som kommer på fredag räcker ju knappt till hyran hoppas för GUD att det blivit något fel på lönelappen!.

Blond !

Längtar tills skrutt blir sådär mörk och fiiin !
Ni ska veta att jag saknar er !! <333

Godmorgon :)

Åh första gången Frida är vaken innan 10, brukar jag inte ens vara när ja börjar 11 ^ Idag ett supermåste TVÄTTA nu jäklar frida har du varit allt för lat allt för länge.
Hoppas bara att det finns tvätttid kl 12. annars kommer ja inte hinna med innan jobbet, får ja ta det ikväll men det brukar ja aldrig orka med iaf.
Ne ja har inte tid att sitta här mer, full fart !! Fin dag allesammans.
En liten trött man som undrar vad klockan är. Och vart frukosten håller hus. Så söt

(:


Tacopaj :)

Råkade somna och sov till 21, vaknade till strax efter åtta och hörde att det var Topmodel, veckans bästa program. Men var så borta i mina drömmar och ville bara somna om, vilket jag gjorde på 5 sek. Vaknade upp hungrig, cyklade iväg till ica i kylan och köpte lite saker till en tacopaj som jag lovat mej själv att göra inom en snarframtid. Gjorde den på engång och den blev super god =) Ska smaska lite mer på den imorn, för nu tänker ja sova igen. Mitt liv består av att sova just nu. ständigt trött..
Börjar tröttna på detta allt som händer... Men kan ändå inte hålla mej borta.

Måndag

Försov mej imorse missade frukost och har fortfarande inte ätit, klockan är 4ra och ja sitter hemma i soffan. har varit hyffsat lugnt på jobbet idag, vilket passade ganska bra då jag var både trött och lite yr. Har öppnat kylen 3 ggr och fortfarande har ingen ställt in något ätbart. Måste knalla iväg till affären och handla. Tänkte ju göra tacopaj idag, eller det var egentligen igår ja tänkte det men så blev det inte så får se om ja kan orka med det ikväll:)  Sen står tvättning på schemat.. Buu har så himla mycket som ja behöver tvätta. sjukt tråkigt.
Fortsatt trevlig dag :)

Åh så skönt :)

Somnade halv 4ra inatt, suck att man alltid ska fastna i filmer, men burlesque eller vad den hette var riktigt bra, fast att den påminde jätte mycket om coyote ugly, nästan lite för mkt. så man tyckte den blev patetisk. Fast väääldigt bra ändå =) förvirrade ? okej, ni borde se den :)
Fick sluta tidigare idag, var så lugnt på jobbet och vi var så många, så man stod på varann med varsin trasa och torkade lite här och var, fixade lite småsaker. Men sen fick ja gå en timme och kvart innan 15. :) Så sköönt. Nu sitter jag med hårfärg i håret och hoppas på bra resultat, För ikväll ska Ceci firas om hon nu är frisk, Hoppas på det för orkar inte sitta hemma !!
Trevlig helg imorn är jag ledig =)

Fiasko.

Oj så sent det är, ser jag nu. har krånglat med mitt hår hur länge som helst nu, tänkte färga bort mina fula slingor, bra det gick NEj. jag är ännu mer orange än förut. så Ugly. Imorn blir det hedlig brun färg, hoppas ja får det att funka iaf. Kommer gå och skämmas sönder på jobbet fram tills 15.. Sur man blir.
Ne klockan är snart 1 och ja ska snart upp.. fyy.
Aja :) några roande bilder sen kvällen med elina ^^
haha vi måste vara dom snyggaste ikväll (Y)
Mammas Prins

Fredag myskväll :)

Så då har jag jobbat klart för dagen. Klockan är snart halv 6. Ska snart baba bilbo som på något mystiskt vis har fått bajs i hela svansen inte mys. sen ska jag bada mej själv :) sköönt. Sen iväg till Elina och data/tv mysa hela kvällen, med kanske något gott att tugga på ^
Börjar tvivla på detta  kanske lika bra att försöka säga hejdå... :(

Onsdag=Hårmodell

Jag är sjukt fruktansvärt nervös. Ont i magee !.
Emelie hade pratat med dom, Är ni båda villiga att göra vad som helst ? svar : ja... Ehm är jag det ?
Tänk om ja kommer ut som inte alls mej själv.. :(  åandra sidan tänk om det blir jätte bra, så har jag plötsligt tjänat in 1200 kr, som det har kostat när jag varit hos frisören och färgat mej.
Äsh vi får se, kanske bara blir en annan brun. ^^
Nu måste jag skynda mej på så vi kommer dit i tid !

:(

Ne jag kan inte släppa det, jävla dag. Äckliga alla hjärtans dag ! Bilbo är jobbig ikväll, han gnäller och skäller och krånglar. Jag sur, irreterad. Ledsen ? ne jag vet inte. Imorn är det en ny dag och ny kväll, först sola med Ceci sen ska vi ut och ta några på något ställe. Skönt ! Imorn kommer emelie hem oxå...  Blää för det här sovgott !

Alla <3

då var det alla hjärtans dag igen. tiden går så fort. redan 14 februari. tyckte nyss det var 1. vet inte vart veckorna tog vägen.
Har ingen att alla <3 dag mysa med !!! trodde jag skulle ha det .. :(
jaja man ska inte haka upp sej på en dag.. :S som elina sa det var en igår och en imorgon strunta i denna.
Har ju alltid Bilbo :D <3333333333333333

Lördag.

Hämtade Bilbo för ett par timmar sedan ifrån Jennie, där han sovit inatt när jag jobba 18-03. Det hade gått bra, vilket jag nästan förstod Bilbo har ju blivit storPojke nu ;) fast att jag vägrar inse det. Blir alltid så nojig när jag inte ska sova med honom.. Nästan lite ledsen haha.. =/ hum :P  fast vadå det finaste man har vill man ju vara med jämt inte sant :)  Nu är han hemma igen iaf och ja med :) kvällen och natten var helt okej, Lagom med folk ^ kön tog slut runt halv 3 sen kom det bara några stycken.
runt 8 tiden kom det in ett killgäng, Fick höra att jag var sveriges hetaste Bk brud ;) Mohahha. vill man ens vara det? haha jaja whatever glad blev jag iaf =)  ikväll Jobba natt igen.. segt stänga oxå :P Buuh.
ha en bra kväll allihopa snart kommer min PAPI :D

:(

varför ska jag alltid förstöra för mej själv..
varför ska jag alltid testa andras gränser ...
vad tjänar jag på det, ingenting..  Eller jo för att folk som inte bryr sej om mej inte skulle reagera på det, och dom som gör det, bryr väl antagligen sej ?  Det är onödigt av mej och jag ska sluta med det. Nu..
folk brukar alltid gesej och jag brukar alltid vinna. nu gör jag inte det, och det känns nästan bra.. konstigt nog.
men jag vill det här så varför ska jag sabba det.. med flit ?. ne ja vet inte. blir snurrig av mej själv just nu.
Faan förlåt :(

Mannen som talar med hundar?

Varje gång jag kollar på det, får jag för mej att allt jag gör med Bilbo är helt fel..  Kan läsa av honom i dom flesta situationer men ibland fattar ja ingenting, eller hur jag ska få honom att sluta.
Och att det är så tråkigt att han anfaller alla som kommer hem till mej.. SUCK.
Aja ska fortsätta kolla på det och fundera.

Älskling


lång jobbig lördag..

klockan är 18 och jag har precis kommit innanför dörren, har varit på jobbet sen 8. så segt. Och hur mycket folk som helst och så stod jag i kassan i princip hela jävla dagen. Emelie och Bilbo har varit hemma och myst dom :) så avundsjuk. ! Nu blir det dusch och sedan ladda inför kvällen som kommer bestå av alkohol och skitsnack :)

blir galen.

Datalös igen.. Förstår inte vad jag gör med nån däruppe vill ju tydligen inte att jag ska facebOka mej hela dagarna. ´surt. Nu sitter jag hemma hos Elina med Bilbo och lånar hennes, klockan är 00 och jag ska ta öppningen imorn bitti kl 8.. uuh. Nån hade tydligen vinterkräkan. ^^ Funderar på att gå och lägga mej nu innan klockan rinner iväg ännu mer, om jag kan slita mej vill säga. :)

RSS 2.0