Ny soffa :) Min "lägenhet" börjar likna en riktig lya :D

Idag har jag och Bilbo fått en soffa .. :) Jipppppiii. Tack tack taaack för hjälpen så jag fick hem den, och Tack Elin som hjälpte mej att "bygga" ihop den. Som bestod av att skruva fast benen. ^^ Hihi
Det blev en svartbrun soffa med divan, hade inte tänkt med divan först men det blev bra i min lilla lägenhet lite mer att sitta på :) ska ta någon bild imorn när det är ljust tänkte jag, just nu är det alldeles för mörkt.
Mååste köpa något att ha på väggarna gud va tomt den blev när ja möblerade om . måste fixas.
Nu ska vi krypa ner i sängen och sen blir det jobb imorn 11-15
Nattti

Glömde bort hundträffen

Så typiskt mej, Igår kl 12 var det hundträff på strömsborg, kom på det kl 13.. Var lagom besviken på mej själv då, men det skulle ändå bli lite snoigt när jag började jobba kl 16. Aja nu äre som det är. Hoppas det blir någon mer träff snart då ska vi komma !
idag har jag och Bilbo varit ute i parken och lekt, sprungit runt. Men för det mesta springer han iväg när han känner någon lukt sen står han där och vill inte alls leka eller någonting. Hundkompisar ja TACK !
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen knalla iväg till affären och handla något att stoppa i mej till frukost/lunch/midda slår ihop allt tsm ^¨
Bild ifrån Elins blogg när vi var och fikade i lördags på hälls.



Fredags kväll med pengar på kontot (Y)

Dom utnyttjar jag med att jobba dubbla pass idag.. Jag är helt slut i kroppen vill sova men kan inte :S störande,när man vet att man måste vara vaken tills minst 5-halv 6 bitti. VILL INTE. Vill fredags mysa med ...... Erkänn att du räknade punkterna ;) Brukar alltid jag göra iaf ^^ har nyss ätit en liten gorbi super goodis. Bilbo ligger och sover under täcket, fasar för att behöva gå ut i regnet och alla vatten pölar. Gör jag med. Men ska snart väcka honom lite för att ge han kvällsmat och sen ut en liten sväng.
Imorgon bitti är det fikaträff med mina vänninor på stan =) kommer vara lagom trött, men men ^ sen tvätttid kl 13. Hoppas att det är fint väder imorn så jag kan ta med Bilbo upp och sitta på ute servering Mysit värre.

Nehe nu ska vi gå en sväng sen måste jag göra mej iordning.. jobbigt.. haha vad jag har klagat typ hela inlägget. Iaf min lön idag var det högsta jag fått någon gång (Y) Wiiiee. Nu ska det slösas, shoppas,festas, ( och så klart saker till Babbi ) En ny pip leksak, den andra har han tagit sönder.

Höörs =)



Jobb och lite städning

jag och Bilbo sover så gott som hela dagen till jag ska iväg och jobba vid 16, kom sedan hem runt 20 då kolladfe jag på dating in the dark sen desperata och sen cougar town :D älskar tisdagar =) Fast blev lite distraherad var tvungen att busa med bilbo under tiden för han var full i energi .
Snart blir det iaf sängen, Elin har skickat bilder sen i helgen som jag tänkte lägga upp =)
Får bli 1så länge för det gick så segt .

En galen helg

Har haft fullt upp hela helgen med jobb och utgång promenader besök och mkt annat, så först nu när jag ligger i sängen och strax ska sova så kom jag på att jag borde skriva några rader här.
Var nyss ute på sista promenaden med Bilbo han tyckte det var kallt och ville in och sova igen, fattar inte varför det ska bli kallt nu när det varit så fint så länge.. Man blir lite bortskämd och "glömmer bort" att det faktiskt fortfarande bara är april. Eller bara och bara.. =) Tiden rinner iväg snart sommar ju, Var en på jobbet idag som frågade vad jag hade planerat att göra i sommar.. ja tvekade på mitt svar, sen kom ja på att jag inte har planerat någonting alls, hur rolig får man bli? Jag älskar att se framemot saker ju. Men jag ska försöka jobba så mkt som möjligt så "semesterlappen" låter jag bli. Är många som vill vara lediga så jag tror att jag kommer få mkt jobb iaf.
Imorgon har jag lååång sovmorgon den ska jag ta vara på till MAX,böt tid så jag börjar 16 iställe för 11.. SKÖNT behöver det efter att varit bakis 2dagar i rad där.
Nu råkade jag fastna i tvn oxå dags att publicera detta annars somnar jag nog med datan i knät ^^
Sov så gott alla :)

Lång promenad i blåst

Blev en lång runda på eftermiddagen på 1½ timme, runt sjukhuset där bakom där det är så fint, så där fick bilbo skutta runt lös =) det tyckte han var skoj.

Sen träffade vi på en jätte stor hund.. Bilbo blev helt galen !! tydligen så löpte den. ^^
Så dom fick inte leka.

Nu ska jag snart iväg och jobba ... =( börjar kl 19-stänging = kan bli sent.. men förhoppningsvis är ja hemma runt halv 00.

Nu ska jag fixa mej iordning och sen blir det promenad.

En liten bild på mej ska jag klämma in som jag nyss tog.

Strålande sooool I LÖÖV IT !

Vaknade kl 12 av mobilen som ringde, burger king.. Åh nej har jag missat att jag ska jobba (idag igen) =( Svarade och det hade jag inte.. Puuuww tur. Utan Helene ville att jag skulle jobba 15-19 typ Hum neej jag kan inte det, ska ju träffa sötnosarna på stan och sen även andra planer. Synd men iaf, har bara 2 lediga dagar, och fast att dom ligger på en ons/tors så vill ja iaf vara ledig.

Tänkte dra upp på stan lite tidigare och shoppaa ! älskar att göra det, dock har jag inga pengar, Men ett presentkort som jag fick av JOAKIM <3 när jag fyllde år så det ska jag handla upp :D Får vi se vad det kan bli. Fast måste slösa lite pengar idag ändå, måste köpa tungstav innan ja blir tokig på den här i plast, med bara en kula.

Jag och Bilbo var nyss på morgonrunda kanske låter sent men han älskar att sova och fick väcka honom när vi skulle ut xD Men han ville bara in och äta frukost så det blev inte en allt för lång runda.

Nu slappar vi i sängen =) Jag ska hoppa in i duschen och sen äta sen bär det av mot stan :)

Tog en bild precis(bortse ifrån mej då)
Bilbo nyrakad och har fått lite färg ? Söötnosen <33


Lekdejt i parken =)

Jag och Bilbo har varit i parken och busat, ensama till en början. Sen kom en jackrussel? nånting blandning kanske, förbi och ville vara med. Så vi släppte våra hundar, och dom sprang som tokiga runt överallt. Det var verkligen det Bilbo behövde, en kaxig tik som satt honom på plats. var jätte roligt att se =) ska gå dit oftare och kolla om det är någon hund som vill leka med honom. Nu är bilbo trött.. skönt då kan ja diska i fred ^^ han drack upp en halv skål vatten när vi kom in, lille plutten.

Iaf innan vi gick ut, så klippte och badade jag honom. Nu är han inte ren längre.. haha men han var snygg en stund iaf =)

Ny badad och goosig :)



Bilbo nu efter lek i parken =)


Liten ensam o rädd...

Så mycket att göra, men så rastlös, ensam.. vad är meningen med allt detta.. ? var det inte så här ja ville ha det ? Vet inte ens själv längre.. Har jag gjort det någongång. ? Jag vet ingenting..
Drömmer konstiga drömmar otäcka drömmar som bode skrämma dom flesta.. Men ja vill att det ska hända, varför.. ?
Jag älskar att ha städat och snyggt, jag städar inte ändå varför?
Jag älskar mat.. Men ja äter inte, varför ?
Jag älskar att hitta på saker, men gör det inte, varför?

Min lista skulle kunna bli hur lång som helst, men vad är det för mening. ? jag vet ju inte..

Nu till något mer roligare, ska sluta vara så deppig här, det kanske smittar av sej.
Har börjat träna Bilbo ute nu när vi är på promenad, han är ju så mat glad så godis funkar suuper bra =) han gör vad som helst för en liten bit, Idag hälsade han på 2st chihuahuor, fast det gick inte så bra, dom var så arga och skällde ut honom när han kom för nära, men det tyckte han var kul och sprang runt dom^^ Vill hitta någon att gå promenader med.. nån med hund.. ? Hum..

ska iaf fortsätta träna Bilbo så han blir världens lydigaste och snällaste hund =) Men det blir svårt han som är så nyfiken och vill nosa på alla som går förbi, äta allt han ser .. haha aja bara att kämpa på =)

Nu ska vi sova här, Bilbo har nog redan somnat, men ja måste försöka nu..

Sov gott alla =)

Hejsan

har väl inte skrivit på en vecka eller så? fast att ja har ny dator så sitter ja inte vid den jämt ^^ fast väldigt ofta ändå. Min stressiga vecka började i tisdags, Bilbo blir sjuk och vi får åka akut in till strömsholm... Då blev Frida fattig.. På onsdagen fyllde jag år =) Grattis till mej :) Bra presenter av nära o kära. underbart. Torsdag mådde bajskotte och låg i sängen hela dagen, sen film  på kvällen och idag har jag jobbat från kl 11, och sen ska ja jobba natt oxå, huhuha...  har iaf högre lön nu när ja fyllt 20 Jippppiiii :D

Nu ska jag och Bilbo ta en liten promenad i solen som just tittade fram :)


Denna söta bild är tagen i helgen när jag och Bilbo var hemma hos mormor/morfar och hälsade på =)

Glad påsk allihopa =)

Det ska jag ha, eller har kanske man ska säga. Snart är det mat här uppe hos papipapp som nu är i kopparberg och hämtar farmor och farfar :) Som ja ska skjutsa hem sen när ja ska till kbg. idag har jag väl inte gjort allt för mkt, pappa har varit på "långpromenad" med Bilbo den blev dock inte så lång för bilbo ville inte gå.
Tänkte ja ska sticka iväg en sväng med honom nu innan maten så han inte blir så stirrig runt bordet.

Sen bär det av mot köpppiis igen, Ska ner till Tove en sväng om ja får låna bilen mer, sen förbi vid johanna och kika =)


Haha söta vi är va? =)

Hemma hos papi nu

Klockan är 01 och jag ligger vaken som vanligt. Har iaf tagit mej upp till pappa i Ludvika, Nu ligger jag och väntar på att hämta Helene i stan som ska hem efter något "ute ställe". Känner att det inte är någon idé att försöka somna, då kommer hon bara ringa, då känner man sej dubbelt så trött. fast dumma internet hoppar ur hela tiden... :S störande.
Kanske råkar somna till iaf.. och lådsas inte höra mobilen ?? hihi.. ne sån dummis är ja inte. har man sagt så har man väl. Jobbigt bara att ja måste ta med mej bilbo oxå, annars kommer han gnälla ihjäl sej när ingen annan är vaken och dixie försöker göra inbrott i mitt rum genom att riva på dörren, hon vet inte att bilbo ärhär inne. Ne så inte nog med att ja måste klä på mej själv utan bilbo måste ha dräkt oxå.. ujjamejjjaaa..

Hum iaf.. Ligger här i sängen och saknar Örebro ?? .. Okej inte dirket väntat.. men ja gör det. konstigt är det, vad är det jag saknar.. ? Jo jag vet.. i smyg, folk kommer tro sej veta.. men dom har fel. denna gång.

Tänkte ta en mysig bild på bilbo som ligger med huvudet på min mage, men det är för mörkt i rummet inga lampor tända så det går inte. får bli imorn, när ja ser lite fräschare ut oxå haha =)

känner hur mina ögon kliar.. vet inte om det är för att ja är trött,eller för katterna.. båda säkert. Dator är super varm.. måste stänga av den. den får inte gå sönder xD får inte ha den i sänegn för länge den kvävs.

Skriver mer imorn :)  Äntligen är lååångfredagen slut iaf ^^






sent igår

hej alla :) Långfredag jotack det märks haha. konstigt nog så är den längre än andra dagar, vaknade sent, suttit vid datan länge, ätit frukost, duschat, varit på långpromenad med med bilbo i regn och hagel väder, kollat på sex and the city i en timme.. ja tiden står stilla idag, lika bra det har inget att göra nu iaf väntar på maten.

skriver mer sen när inte bilbo lägger sitt tuggben på min mage hela tiden. =)



Första cam bilden :) lite mörk bättre kommer =)

Torsdag =Kopparberg

Sitter hemma i mammas lägenhet med Bilbo, Skjutsade ner mamma och hennes "kompisar till bångbro folkan. Först fick jsg vänts i över 10 min innan dom kom ner till bilen, sen hade mamma glömt biljetten hemma ^^ fick vi åka hem igen. Får se när ja ska hämta dom igen.. blir nog sent vet inte hur länge folkan har öppet., Men men måste vara snäll nu när ja fått en suuper fiin daaator av mammi,mormor o morfar =) Tank yooou..

Så nu kommer det komma upp massvis med cambilder på mej och Bilbo hihi =)

Har varit förbi vid Johannapanna nyss som var ifullgång med att packa, hon flyttar äntligen ifrån gärdet!! vad bra det skulle kännas att skriva kopparberg där.. men ifrån gärdet är iaf en klar förbättring!

Ne nu ska ja latzaa runt lite med datorn sen sova en stund innan ja måste åka iväg.

Glad påsk allihopa
=)

RSS 2.0