Måndag

Det är måndag idag, klockan är 07:50 Joakim har precis åkt iväg till jobbet, Jag är klarvaken och kan inte somna om alls, Bilbo springer runt i sängen och jagar sin svans. Ska snart gå ut  med honom igen, har redan varit ute halv 7, men efter frukosten så vill han gärna ut igen.

Det ser ut att bli en fin dag, så hur ska jag utnyttja den på bästa sätt, jo kolla på film :) En hund film som jag lånat ifrån Filip. Sen blir det Bad för Bilbo =)


Hemma igen :)

Nu är vi hemma i Örebro, Bilbo verkar överlycklig och springer runt överallt, efter en lugn och skön helg hemma hos mamma är det ändå skönt att vara tillbaka i stan. Tåg resan dit gick jätte bra han låg och sov på sitt säte hela vägen och likaså nu när vi skulle hem igen. Jag har shoppat kläder till honom jätte söta, fanns massor att välja mellan men jag bestämde mej för att bara köpa två, mamma betala =) Så nu ska vi börja träna att använda dom oxå, fast bara korta stunder ute, för annars kommer han frysa ihjäl i vinter.
Ne nu ska vi hitta på något att äta och sen blir det film lr något som inte är för ansträngande ;) 
Här kommer några bilder oxå !

Mörkblå basplagg som funkar jämt =)


Lila "pjamas" Funkar bra efter bad, 100% bomull jätte mjuk. kan även
användas under tjockare kläder. (har vikt upp benen)


Bilbo glad över att vara hemma :)


Hejdå Örebro

Idag ska jag och Bilbo ta tåget hem till mamma i Kopparberg, ska bli kul att få visa upp honom innan han växer mera och blir stor, för jag har faktiskt märkt att han växt sen jag tog hem honom :) Måste tala om att han älskar att lära sej saker, han kan så gott dom "sitt"  "snurra" och "dansa"  Det är lättast att träna på kvällen när han är lite "seg"  annars blir han lite för glad och springer åt alla möjliga håll. Det roliga är att jag använder mej av samma torrfoder som han alltid äter och som nästan alltid finns i skålen, men ändå så vill han kämpa lite för att få en mumsbit ur min hand =)

Ne nu hinner jag inte skriva mer, måste kolla tåg och packa ner massa saker, kanske kommer bli en dålig uppdatering då jag inte kommer ta med mej datan till mamma, blir för mkt att bära. Men vi är snart hemma igen, det beror på om Joakim kommer lr inte, Men det ska han väl??.. =(

Ha en bra helg alla =)


Ny klippt :)

Idag har det varit en lugn idag, Vi har mysit i sängen och lekt med Jennifer som kom och hälsade på idag, hon tyckte Bilbo var jätte söt, vilket jag förstår för det är HAN ju =)
Sen när joakim kom hem från jobbet åkte vi iväg till kvistbro och klippte honom, han var jätte duktig trots att han protesterade lite grann.
Nu ska jag lägga upp lite bilder på honom som nyklippt, kanske inte syns så bra på bilderna men det är stor skillnad iaf =)


Ny klippt och väldigt förtjust i Jennifer ;) (gjorde även lite barnförbjudna saker fy Bilbo ;) )



Jennifer fick inte en lugn stund =)


Jag måste lära mej att hoppa ner från sängen ! :P


Haha matte jag har tagit ALLA kuddar ;)


Onsdag

Tror jag att det är^ inte nån riktig koll på vad det är för dag, behövs ju egentligen inte heller när man är hemma med Bilbo hela dagarna =) igår gick han och jag till Pets Products och kollade lite, köpte en klotång, så nu kan vi träna på att klippa klor både han och jag, för jag är inte så haj på det, fast att jag haft kaniner i många år så är det mest mormor som klippt dom ;) Men nu när jag bor i örebro så blir det lite knöligare.
Sen hade dom drop-in veterinär där också, vilket är jätte bra, för det är nära att gå dit, Torsdag vecka 13 ska vi dit och Bilbo ska vaccineras.

Men så har jag ett bekymmer, ringde en (hundfrisör) igår, Bilbo har fått jätte mycket stubb över hela kroppen :P Och så vill jag att han ska vara van med att man ska kunna ta bort det, utan att han ska bli livrädd.
Men hon säger till mej att man inte ska ta bort håret på Chinese crested !!!!! ( den nakna sorten då) Och ja ba, hum nehe.
Och speciellt inte när han bara är valp. jag orkade inte förklara mer för henne, för hon var ändå så sur, så efter att hon sagt att: det tänker INTE hon göra iaf så la vi på. Lika bra det ! Sur kärring..

Så idag ringde jag Ellinor =)  Och frågade vart hon klipper sina hundar (Hon har en Nakentik och en Puffhane), Hon visste inget ställe, för hennes mamma klipper dom. Så klockan x idag när joakim kommer hem så ska vi åka till Elli så får hon visa hur man gör =) 


Gud va bra att allt löser sej ibland:) 




Bilbo har krypit ner under mitt duntäcke, såå söööt :)


Tjepade öron

Nu har ja tejpat öronen igen, tror det blev ganska bra faktiskt =)

Badat =)

Nu har jag badat Bilbo för första gången, det var inga problem han var jätte duktig :) och det nya shampoot och balsamet funkade bra oxå, sen har jag gjort rent öronen, kollat klorna och tittat i munnen, inga problem. Har fönat honom nästan torr, han tyckte inte om när jag blåste på huvudet, Så det är fortfarande lite blött runt öronen, när det torkar så ska jag tejpa upp öronen :) så han blir så där snygg igen ;) Lägger upp bild på den sen. 
 

Ny badad valp :)

En ny dag :)

Vaknade halv 9, då var det någon som ville ut och morgonkissa :)
Grannarna börjar nog vänja sej med att mitt hår står åt alla håll och att jag ser ut som hej kom och hjälp mej varje morgon ^^
Ne ska jag göra iordning för att bada Bilbo :)  





Bilbo Innan Bad, han kanske inte ser så smutig ut, men efter vi var i stallet så
har han torkad lera på huvet och tassarna  Lägger upp bilder när han badar sen.

Stor handlat !

Idag har jag storhandlat saker till bilbo :)

Tugg ben, Leksak och halsband med nitar.
Leksak, tugg ben och halsband med nitar (det enda som inte var förstort) men det var fint.
Läder Koppel ur snyggt =)
                                                                                               Söta små mat/vatten skålar


Shampoo och Balsam ( han ska prov bada imorn )

Och bajspåsar så klart =) Innan grannarna börjar klaga :P

Väärme

Nu har jag fixat bloggen alldeles själv, såå stolt.
Fick några fina bilder på Bilbo nyss när vi var ute och kissade :)


God morgon

Kl är 07:55 och jag är trött... Men Bilbo är redan i fullgång med att bita på allt han ser.
Har sovit väldigt bra inatt, gick ut med honom  vid 3 inatt annars har det varit lugnt.
Idag ska Ellinor vara hundvakt mens jag går in på vårdcentralen, Hoppas han är snäll :) Sen blir det shoppning i eftermiddag, hundffär är kommer vi xD 

                                 

bloggen fixad

nu är bloggen lite mer fixad..

Bilbo sover


Nu har..

Nu har våran valp kommit hem !


RSS 2.0