Hejr^Å (=

Hej alla ni som kikar in här ibland :) Sitter och myser med Emelie och Bilbo samtdigt som vi äter saigon som blev kvar sen (myset igår). Emelie kom med bussen idag och kommer nog stanna ett tagad  :) Mysa med mej o Bilbo varje dag. <3

Snart är det nyår allihopA ! förstå vad tiden har gått fort ^ det är inte klokt. :) ser framemot ett nytt år 2011, det är verkligen inte klokt  ! haha. Har oxå världens finaste klänning tills dess (= wiiie.

Nu en bild sen i söndags när vi gick ut på strömpis :) annandag jul.



Ta en liten närmare titt på mitt hår ;) sexi.

Örebro!

äntligen hemma i örebro igen, Mammas bil tog vi. så nu har ja Bil tills på tisdag hur skönt är inte det xD ska åka överallt och ingenstans (= föresten höll på att åka fel när ja skulle hem, har bara åkt bil när ja bott på norr så ja höll på att svänga in där när ja kom på att ja hade flyttat. :P kunde blivit lite fel.

Nu är vi iaf hemma, fick med mej brorsans dator (= Looovly. har inte ens fått brevet på posten en så ja kan lämna in min :S är ju jul iof men iaf.

Nu ska ja börja tagga juldagsnatten på bk :( kommer vara ett rent.. Helveeeete. menmen.  ska försöka så gått ja kan. 18- hum 04 ? uuush vill inte. Bilbo ska till hundvakt Ida iaf :)
PussOJulkram ! 


Min finfina brorsdotter Junie :) som har blivit så stor, (på bilden är hon liten) :P
Hon var så gosig igår och skulle pussas lilla <3 synd att vi inte träffas oftare.

GodJul !

Julaftons morgon. Hej, ja är trött, vill gå och lägga mej igen. eller iaf att klockan ska bli halv 2, så jag kan börja packa ut oss i bilen och åka upp till Ludvika. Just nu är det bara segt. Har ätit jul frukost med mamma och lillebror. och öppnat mina julklappar :) parfym och lite annat smått o gott.
Bilbo svansar runt och snor lite paketpapper och busar med.

Ska hoppa in i duschen nu så jag är klar sen :) har nya kläder att ha på mej oxå wiie,.

Godjul allla <33

Hej allihopa :)

Ser allt att det är många som varit inne och läst fast att ja skrev sist att ja inte kunde blogga ^^ lite roligt. Nu är vi framme i kopparberg iaf, efter 2 timmars bussresa med en hund som spyr en massa. sjukt pinsamt ! men men.
Har precis ätit mat och nu blir det soffmys med A la Familia ! :D

BloggUppeHåll.

Hej :) Kommer inte ihåg om jag skrev att min dator har gått sönder ?, tappat minnet och orkar inte blättra ner o kika ^^ iaf så har jag ju haft emelies. Men idag snart om någon timme tar hon med sej sin.. :( buuhbuhuhu.  Kommer inte kunna blogga eller faceBoka mej !! Aaaahhh. På typ 1 månad eller längre .. så surt att den skulle gå sönder under jul o allt.
Så Hejdå bloggen tills julafton eller något då ja kan låna mammas lite.
Godjul på er !! hoppas den kommer bli lika mysig som min kommer bli :)

Gonatt :)

Nu är jag trött. Jag och Mli har varit och spelat sällskapsspel hemma hos elina-helene var där oxå. Dock så orkade jag inte vara med och spela så mkt, svarade på några frågor sen svarade jag bara när jag kunde dom xD Elina och helene blir så tävlings inriktade så man vill ju bara slå dom. Men Men :) var ju trevligt iaf.
Får nog bli sängen snart, så jag är pigg imorn när vi ska gå på stan och shoppa lite, eller vänta. NEJ frida inte shoppa ! du ska bara kolla på idolerna ! kom ihåg det när du vaknar. en liten tröja.... NEEj. eller.. nejnejnejnejnej!
Nu Sovdags..
får inte känna denna känsla ush och fy frida.. Tänk inte ens tanken !

Ingen sovmorgon imorse !

Är inte van med att gå upp kl 7.. Var på jobbet 10 i 8 och såg ut som en zombi, orkade inte ens byta om så höll på och kallade med glassen i mina vanliga. Sen när ja (äntligen) är klar, kommer fredrik och tycker att ja ska sköjla engång till med pulvret. Suuuck ännu en halvtimmes jobb. Men iaf. Så äntligen var det dags att gå ner och hämta en ny glass och fylla upp. Booom Frida tappar 10 liter rinnande glass rakt ner och över hela golvet! Åååh. fick typ panik när det började rinna under alla varor såsom sallad m.m.
Tror nog det mesta klarade seh iaf. Drygt att stå och skrapa och moppa.
Gick iaf en timme tidigare så är hemma redan =) nu ska jag och bilbo gå på promenad som blir det film.

Skön tjej.

Pratade nyss med en tjej som jag inte pratat med på jätte länge, eller det är inte så länge egentligen. men det känns som 100år. Men jag vet oxå att ifall man har en riktigt vän så känns det inte konstigt att ta upp en kontakt som varit borta ett tag, man är lika glad att få höra dennes röst varje dag som en gång imånaden eller varannan månad eller tillochmed ännu längre emellan. Man glömmer inte bort varann och man dömmer inte den heller. Bara jag vet att hon kommer finnas där för mej när ja verkligen behöver henne. även om vi är osams eller vad det nu kan vara som fått oss att inte ringa. Fina Johanna, vill att du ska veta att vad som än händer, så kan jag aldrig bli arg på dej på ett sånt sätt som skulle kunna förstöra våran vänskap för alltid. Ibland backar jag. men ja kommer tillbaka lika glad som vanligt.
Nu har vi pratat iaf och det känns jätte skönt. Skön tjej är vad du är. Älskar dej din toka :)

bara att flyta med..

blev visst sent ikväll oxå.. att jag aldrig kan gå och lägga mej i tid, fattar inte. nattugglan som även är uppe på dagarna.. det funkar ju inte. jobb imorn kl 11. ja som skulle träffa tove. råkade kolla fel på schemat och trodde ja skulle börja kl 16.. har visst glömt ringa henne och säga det oxå och nu är det ju försent.drygt !. bara ja kommer ihåg det imon när ja vaknar ! mååste.
har precis nattkissat bilbo, och även nattbadat honom.. skulle gjort det tidigare med fastnade i telefon och vid datan som vanligt. men nu är det gjort iaf. :) rena sängkläder och duschad frida med :) klockan är bara snart 1 men iaf. Nu sängen haha :)

hemma (=

slutade 10 min tidigare så hann med bussen och han se topmodel oxå (=  har missat 2 program redan för ja jobbar alltid kväll på måndagar..
Aja hemma nu iaf så ska inte klaga.
Bilbo är galen hämtar alla leksaker som finns och springer runt överallt, stor lägenhet har man ju nu hihi (=
nehe ta en macka och sen krypa ner i soffan :)

Måndag ?

blev osäker, men det är väl måndag. Ska till jobbet strax iaf och har ingen lust för 5öre.
vill sova och mysa med älskling.

söta grihsen.


Ångest a,la Friida.

Ush vaknade upp och tittade mej omkring fick världens ångest och har haft det hela dagen. uuuh :( ska aldrig mer dricka. hade tillochmed planerat att bli jätte full, och bakfull med. och jovisst det blev ja oxå. Fan vad har jag gjort. suck suck suck vet inte hur ja ska ta mej till alltså.. 3........  hur kunde jag ?  Bajsaa.
Men gjort är gjort. nu till något roligare, har inte köpt nytt koppel till bilbo än, har använt rullkopplet, och när det var längst ut så fastnade det och är nu oxå sönder, får vira upp det 8 meter långa kopplet på handen :S imorn måste ja köpa nytt... orka.
Min dator är sönder oxå Awesommme !!  tvingade emelie att lämna kvar sin för ja inte kunde vara utan. hon är så snäll .. (= ibland iaf ^
nu säängen natti.

Till Pappa

Hej pappa. Det var inte meningen att låta otacksam eller något sådant, ville bara försöka få dej att förstå hur jag känner. Hinner aldrig säga det till dej i telefon innan du blir stressad och måste lägga på, rädd för vad ja ska säga. Jag är inte ute efter att vara dum utan bara bli förstådd, vilket jag aldrig får chansen till. Trodde jag skulle kunna skriva till dej och säga det, men även där avbryter du mej innan ja hinner komma till det viktigaste. Jag vill bara säga att jag saknar dej, Jag behöver min pappa. Jag vill inte vara utan dej. du är en av dom viktigaste i mitt liv. Man tycker att folk blir äldre och klarar sej själva, som alla andra. men ja behöver mer tid. Vill kunna prata med dej om allt och inte bara om sånt som du klarar av att lyssna på. Jag anstränger mej om du gör det. Vill att det ska funka.
Det finns människor som inte har någon pappa, och jag känner att jag måste ta vara på min, snälla pappa för våran skull <3 Älskar dej.

Övergiven på en fredag..

Cry baby. !  cry cry cry. Helt sjäälv. Dumma Emelie drog till maccan :( buuhu. Gör inte så mkt, har ont i huvet och kollar på idol. så skönt att slippa prata med någon. Men man måste ta chansen till att tycka synd om sej själv iaf (=
Måste kolla klart på Idoole!

Buhubu

Hemma igen.. resultat . AjAjAj.
Är jätte hungrig då ja inte hann med frukost förut. och tro på fan att spisen har lagt av ! jag som skulle laga panbiff mos o sås Jäääkla skit. !!

Klar.

Mot vårldcentralen!

Torsdag.

Kom precis hem ifrån jobbet. 15-23, uuush. mitt riktiga pass var 17-20, pytte pass. men ska upp tidigt imorn så det skulle varit bra. Men det har varit en väldigt lugnkväll iaf :) stängde med jennie. Bilbo har varit hemma hos Ida och käkat massa mums i soffan och kollat på tv, tack så mycket för att alla ställer upp så mycket på mej helatiden när ja behöver jobba <3<3<3<3<3<3<3
Vem du nu är som undrade, Jag är inte tsm med någon freddan. vem är det liksom ?

Sovgott alla.


Lagom fin o flottig efter jobb. bjuder på den såklart.


haha man ser till och med flottet, hur ofta händer det..


hatar ensama kvällar.

Är så fruktansvärt trött på att komma hem ifrån jobbet. glömma att äta och sedan gå och lägga mej och inte kunna somna alls. Sover iof inte så ofta själv, tvingar alltid kompisar att sova över eller så sover jag och bilbo hos dom, och med dom menar jag Elina. Hon ringde precis nu och frågade om vi inte skulle komma dit och sova inatt, men ligger redan i sängen så orkar inte gå upp på stan. fast nu när ja tänker efter så kanske ja visst orkar ? kan ja gå lite på stan imorn och handla lite, och äta med henne när hon slutar kl 14.. hum. eller nej, sover nog här. va lat ja är ååh hur ska ja göra. Nej ja måste vara hemma imorn och tvätta föresten. Aja blir kvar här trots allt.
natti natti !

koppel borta.

.
Tvn funkade inte förut när ja skulle se finalen på hells kitchen. :( blev jätte sur. men bilbo blev glad då han fick massage i 15 min, och kilad under öronen och på bröstkorgen som han älskar. Har sparat ut hans hår så långt nu så han tycker det är så skönt när ja rufsar runt det, sen har han blivit så hårig i ansiktet så det har format sej jättegulligt. men tror ja ska fixa lite med morrhåren som växer dubbelt så fort som det andra och sticker ut åt alla håll (mindre gulligt) igår försvann hand koppel oxå :S fattar inte vart det kan ha tagit vägen, hade på honom det när vi gick till bilen, satt oss i den, då knäppte jag av det. sen stannade vi på max en sväng och sen vidare till elin, när vi ska gå ut så är det borta, vände upp och ner på bilen men inget spår av det ? .. =( så ja fick ha en lös hund resten ab dagen vilket inte var det lättaste-  olydiga jycke. kopplet som precis hade blivit sådär jätte bra, när man haft det ett år och det blivit så mjukt och lagom slitet. (läder koppel)  vill inte ha ett nytt stelt med fula kanter, men måste köpa ett nytt imorn då kopplet inte verkar vilja dyka upp. bajs.

det finaste någon kan få


Varför blogga på natten.

det är då jag är så full i idér. Bilbo vill busa ja vill sova, Elli vill skratta.
Får inte bli kär.. bang bang bang i huvudet. hahah, tror ja dog nyss.
Näe måste sova tänker konstiga tankar som ja inte får tänka.. ujuj.

RSS 2.0