Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning om..

Klockan är alldeles för mkt för att ja ska sitta här och skriva egentligen, men ja har ingen lust att sova är ändå ledig imorn, fast det skulle inte skada att gå upp i tid och göra någon nytta för engångsskull. Eller så ringer dom ifrån jobbet och ja måste jobba ändå? och då är det bra att vara utvilad. idag bestämde jag mej för att jobba under jul, ett jävla monster pass på juldagen, 18-03. Juldagen är den dagen på året som burger king har mest gäster under hela natten. har hört hur dom har haft det förut när dom jobbar många mer och sådär. men va fasen det klarar jag. behöver det, vill ändå inte fira jul :S inte iår.. jobbar nog 26 oxå.. och även nyårsafton. !.  orkaaa bry sej.
ikväll har ja smörjt in bilbo med läppsyl så han ska låta mej deppa ifred, han har fullt sjå med att tvätta bort det. haha taskig ja är. äsh han behövde ändå ha det. Nu blir det nattrunda med älskling och sen får ja se vad som händer... kan inte bestämma mej, ja vill men ja vill ändå inte.. aah ingenaning blir tokig.
Jag vill inte att du ska flytta ifrån mej enda bort till huvudstaden.. kommer sakna dej så himla mycket <33 älskar dej av hela mitt hjärta och ja känner att vi glider ifrån varandra redan nu. snälla låt det inte bli så.


Oj hej blogg!

jag som skulle uppdatera det gick ju som vanligt inte så bra^
Idag ska jag iaf slänga in lite mysbilder på älskling :)
Han är bara för himla söt <33

Tisdaaa :)

Imorgon är det Daniel Adams- ray på ritz !! (= suuper fun.
Hursomhelst !!!!!!!!!
Nu har vi flyttat! det är så loovely triivs som tusan och det gör Bilbo med (= ska försöka ta några bilder och slänga upp men är ju inte så bra på det.
måste fortsätta kolla på bartederskolan med elin nu. skriver mer senare! eller lovar inte. men ska  försöka haha.



Fredag

Klockan har paserat 00.00 och det är nu Fredag, Igen. Denna vecka har gått fruktansvärt fort. I tisdags träffade jag Elli och gick på stan med henne och Bilbo, hittade en jätte fin/söt skjorta, svart och röd med knappar, som jag invigde på strömpis i Onsdags. Först var det "förfest" hemma hos Jennie så Bilbo var med som alltid :) sen var Elli med oxå, utanför strömpis mötte vi upp Amelia som precis slutat jobba. Dansade som galningar hela kvällen och drack tecuila eller hur det stavas, och massa cider eftersom dom bara kostar 28 kronor innan 00 köpte jag 2 st påengång. Blev lite lagom rund tur att jag hade mina uggs på fötterna annars hade jag nog krälat runt på golvet där inne (= Kul var det. klockan 8 på torsdags morgoen skulle elli med bussen så då följde jag motvilllig med henne ut, sen gick jag och la mej igen och vaknade inte förens 14 eller något, etfer det iväg tilll jobbet 3 timmar, och nu har ja plockat ihop det sista. Inga grejor kvar. Sååå skönt.
Jobb imorn mellan 12-17, sen kommer älskling hit och hjälper mej med flytten i helgen :) <33
Nu ska jag lägga mej och sova litegranna så jag kan vara pigg imorn . natttti

dJan.. <3

Hej :) snart är det dags för besiktning av lägenheten, eller inte förens imorn men iaf ^ så ska alltså fixa och göra det lite fint, snart kommer Ellinor hit och leker lite med mej oxå :) var några veckor sen vi sågs sist så det ska bli kul.
Jag längtar söönder till på Lördag !!!!!!!!!!! vill flyttta nu :) Kommer bli så underbart så det är inte klokt, kan inte ens förstå att det är sant ibland xD  Nästan allt kommer känns så mycket bättre, hamnar på sidan stan där dom flesta jag känner bor :) Väster !! (=
Nehe ha en bra dag allihopa :) 

23,19.

Måndag kväll. trött men vill inte sova, ledsen men vill inte gråta, hungrig men vill inte äta. det ända jag vill är att inte behöva sitta här själv som ett pucko varenda kväll efter jag kommer hem ifrån jobbet. NU får det vara NOG !

Hur ska man tolka hur ska man tänka

skulle precis skriva något roligt då jag hör hur det knakar till, vänder mej om, och där sitter bilbo med min bästa ögonskuggs penna !! helt blöt och av-förstöd-släng-mej...  ÅÅÅH. Blev så arg så jag råkade nästan börja grina lite, ibland är man lite töntig.. men ändå den var dyr och ja älskar den ! använder den varenda jävla daaag. F-A-N va irreterande.
Nu tänker ja gråta och sen gå och lägga mej ! jävla fredag.
Är lite sugen på att bli blond igen.. men .. skulle ju vara brunett hela vintern och resten av livet..
var ju det som var planen. kanske bara kastar i några slingor? .. nej ja får inte.. eller jo.
AAhhhh.

Bilbo blir 1år och 5 månader i helgen.. helt sjukt vad tiden går fort.
Och helt sjuukt hur länge det bara varit jag och han.
Tiden springer förbi och snart sitter vi ensamma i en mkt större lägenhet, och längtar efter någon att prata med, laga mat med och bara mysa framför en film.
Jag saknar mitt gamla ibland, samtidigt som ja älskar detta. Men ja tror att ja har roat klart mej nu. Vintern är här och jag vill inte vara själv längre. Jag har bestämt mej. Det som hände mej igår skrämde livet ur mej, samtidigt som jag blev glad.. fast ledssen. hur ska man tolka hur ska man tänka. Vad menar du? vad menar han ? vad vill hon ? vad vill jag..  Trodde att sånna saker bara hände i dom stora städerna eller på film eller helt enkelt bara inte mej.. Jag tänker inte sluta le, jag vet att ja är en "hot girl" som så fint blev sagt. Men för det betyder det inte att ja "gör allt" för att bli den jag vill vara. ..

Första snön

första snön har kommit och det ser ut som den kom för att stanna, Över en natt så var det snö överallt. Vaknade igår ungefär mitt på dan ^ tittar ut och OJ ?.
Kom nyss in ifrån morgonrundan, lagom kallt i luften och snöade ganska mkt, Bilbo gick med nosen i backen och bakbenen i luften, så himla söt. ska försöka ta något kort nästa gång vi går ut. Han har på sej sin vinteroverall såklart (= dock har den gått sönder i bakbenet måste fram med symaskin.
Nu ska jag städa lite bara lite.. ^ sen dusch och vidare till jobbet. Ikväll är det StRÖMPIS som gäller .. ovanligt? haha inte det minsta. jag brukar alltid försöka följa tema så man kommer in gratis, men va fasen tema brasilien och alla med shorts kommer in gratis, låter lite väl kallt för min smak, får se vad ja kan hitta på. Har ingen koll på vilka som ska ut ikväll, men det blir nog jobbarkompisarna, dom enda ja umgås med nuförtiden- men det är absolut inge fel !
Nehe :) Hejråååå

Ncis

Är slut... alltså klockan börjar bli mycket, Men jag är ledig imorn, änsålänge iaf. hoppas nästan lite smått på att dom ska ringa mej imorn. Måste göra saker, är rastlös.
idag gick jag och Bilbo på stan tillsammans med Kajsa :) som jag inte träffat på jätte länge, roligt värre, gick runt och kollade i massa affärer, kajsa köpte massa saker men ja höll håårt i pengarna ! måste få ihop lite extra till flytten och sådär, måste köpa ett köksbord ju =)
ne nu började 2½ men. sovgotttt (=  MJaOO  #<7<7<7<7

En tjej.

Träffade en tjej i fredags natt när ja hade kommit hem ifrån nattpasset, klockan var runt 4ra, gick ut med Bilbo, hon stod vid min husknut och grinade massa.
Läste precis på NA att det hade varit en våldtäckt den natten vid längbro torg.. Ush precis vid mej.
ska man behöva låsa in sej ?

i packar tagen.

Har nu packat ner hela badrummet i en kartong och slängt en stor påse med andra badrumssaker som bara är onödiga och som jag nog inte använt sen ja flyttade in i min första lägenhet på skolgatan, så lika bra att slänga det.
Har även tagit ner allt ifrån väggarna nu 0ch rensat överallt. Nu orkar ja inte mer, Kommer ta tag i disken och sedan packa ner tallrikar och sånt imorn.
Ut med Bilbo sen dusch och ladda inför nattens jobb. suck..

Mördar dagar ...

Onsdagen, Jobb till 20,00 därefter gick ja direkt till Elina där Bilbo väntade, tog första cidern sen fortsatte det, till strömpis, blev sent, kom hem till elina gick ut med bilbo och sen försökte sova, somnade ganska så fort iaf. gick upp strax efter 7.. UUhh så trött ja var. Iväg till jobbet i pjamas och gammalt smink, fixade glassmaskinen och hjälpte till lite med öppningen, sen 1 timmes lunch, burgare och pommes haha as gott. Sen tillbaka till jobbet, lite mer iordninggjort, jävla elina som fick sova !! :P
ush ush ush.  sliten tjej men vet ni vad ?
<3<3<3<3<3 love.

lång jobbdag.

15-23. bilbo fick vara hemma hos Elina, faktiskt skönt att kunna jobba länge (vanligt)bland, måste passa på så fort jag får hundvakt. =) tänkte hoppa i säng närsomhelst, tänkte packa lite imorn innan jobbet. och sen står självklart utgång på onsdags schemat ;)

Ledigheladagenidag

Sov till 13, efter det lite slappa i soffan. Sedan stan med Sofie, käka mat, handla mat, bobutiken och sen hem igen. Tänkte börja packa lite mera nu får se om det blir så. Top model snart ! måndagens höjdpunkt.

Söndagkväll :)

Sådär äntligen slut på helgen måste ja få lov att säga. Varit ute 3 kvällar denna vecka, varav 2 irad. känner mej helt slut i kroppen, + jobb på de såklart.  Var lagom trött imorse när ja vaknade kl 13, jobb 16, Tog med Bilbo upp till jobbet och lämnade honom med Ida, så han fick vara hemma hos henne sålänge, skulle ändå åka dit senare, blev tacokväll med flickor ifrån jobbet :) alltid lika mysigt. Nu ska jag försöka sova, men sängjävlen är sönder. när ja vaknade idag hade ett ben viktsej helt så ja låg med huvudet nere i golvet i princip, ryggen gör skitont, skulle kunna lägga mej i fotänden, men det finns ett problem, ja är rädd för att ligga med huvudet ut irummet utan att se bakom mej.. så det får nog bli soffan, super kul.
äh sov gott alla :) 25 dagar kvar till nästa lön!! 20 dagar kvar till flytt !!! 13 dagar kvar till ladies night !! 5 dagar kvar till nästa helg !! 3 dagar kvar till nästa utgång!! 2 dagar kvar till ja ska jobba igen !!! 1 minut kvar tills nästa dag !!


Bara för att ja kan vara så jävla snygg ibland !! ;)





RSS 2.0