Bilbo har inte blivit bättre

tror att han blir sämre för varje dag, imorse tiggde han inte ens efter frukost utan gick bara in igen och la sej i soffan. :S har kikat runt på internet efter diaree/kräkning och tydligen ska man fasta dom i 24 timmar och sedan får dom bara äta snäll mat tills det försvunnit. Om det inte blir bättre efter det så ska man åka till veterinären.
Så hade tänkt att inte ge han frukost nu, för då har man varit utan mat i 12 timmar redan efter kvällsmaten igår, sen blir det väl att köpa ris .. stackars pluttten.
Men förstår inte, han har varit hur pigg och glad som helst hela tiden, först idag som han är konstig.
Aja nu ska vi sätta oss lite ute, efter att bilbo gjort 2 försök att bajsa inne, tar ja med honom ut på engång och han bajsar inte.. :S Så vi ska hålla oss lite ute idag.

En promenad

3km runt venaspåret, har glömt bort vad det heter ^^ elljusspåret på norr iaf. Fin runda, Elin och Jennifer var med. Och självklart Bilbo, annars hade jag inte orkat traskat runt bland 10000tals myggor, hatar mygg! Men iaf Hade Bilbo lös där så han sprang fram och tillbaka i en jäkla fart. Blev lite svårt att få honom att stanna när vi mötte joggare, men han flög iaf inte på någon (Y) Därimot så stack han iväg till en korvgrillnings plats och tyckte : HEj allihopa finns det något till mej här oxå? Då fick jag skämmas lite och hämta honom när han vägrade lyssna på mina rop och visslingar. Men Men. Han är ju under "fridas jätte bra träning" haha så vi jobbar på¨det.
"hans bajsa inne han inte hålla mej" har fortsatt hela veckan :S Fattar inte.. det är löst och rinnit vissa gånger och andra nästan normalt fast det bajsar han ute då. Det enda som jag kan komma på är att han hadt 2 st fästingar. Den ena blev huvudet kvar på honom och nu är det ett litet sår ? men det kan väl inte vara det.
han kan kanske ätit något skumt ute, men då borde det försvunnit ut med bajset för typ 15 bajskottar sen ?
Lilla kraken, och lilla dyra fina MATTA... Åååh
Nu ska vi krypa ner i sängen :) Ny dag imorn då ska vi köpa solkräm, vilken solkräm ska man ha till nakenhundar, för han har börjat "bränna" sej lite...  ? Hjäälp ! Kommentera Nu NU Nu måste veta tills imorn. Tack på förhand. =) Puss o nattiii

Elton på besök

Eller hur nu Tove stavas sin chihuahuas namn ^^ Dom har lekt i 2 dagar,Bilbo la sej och sov så fort dom hade åkt hem. Varit full rulle i parken =)  Vi hann även med utgång i Onsdags, med knäpp stil inte alls som ja brukar med det gick hem på dansgolvet i bikini kan ja lova :D  då menar ja för att det var brännande hett där inne helt galet varmt.
idag är det fredag, den ska jag utnyttja med JOBB till kl 20. Blää, eller nja börjar inte förens 16 så jag ska gå på stan och kika på en parfym då jag har slut på alla mina 3. :( suck.

Nu ska jag hoppa in i duschen. eller nej vänta.. Bilbo har bajsat på sej 3 gånger och spytt 2 ! Lilla gubben.... 


Som vanligt..

Glömmer jag bort att blogga, det är jobbigt ? Absolut inte, men har inte haft någonting att skriva om Men iaf i fredags blev det disco bowling =) kom sist tror jag.. :S men det var roligt iaf. Sen i lördags Grillfest hemma hos Jennifer på landet, självklart var Bilbo med och tiggde massa mat, jagade småsyskon och försvann, inte så långt dock bara iväg till kohagen och sa hej. Men på slutet blev han lite trött och gnällig så vi åkte hem lite tidigare än vad jag hade tänkt, Lika bra för det var tungt att jobba sen..
Nu ska jag inte sittta här mer Nejnejnej ! Mååste städa nu !. !

Onsdag :)

Trodde det var tisdags i måndags och nu hoppsan är det Onsadag ? Veckan är konstig ibland. Kom nyss hem efter att jag och Bilbo sovit hos Joakimen inatt, myspys kväll igår :) Var tvungen att gå upp super tidigt :O hade tvätttid nu kl 10.. Så har precis slängt in första. Nu väntar 10 till som jag inte kommer hinna med idag :( Och vägrar att ha massa blöt tvätt som sist.. Inte fräscht när det ligger i en påse och torkar.. :S
Om ett tag Kommer Jennifer och Elin hit oxå :) Kl 13 blir det stan, BOlaget  För ikväll vankas det FEST ! FEST! FEST!
Hiiii =) hur kan man inte tröttna liksom ? Och nu kom jag på att jag skulle ringa Tove om inte Emelie skulle komma hit idag, Så nu kommer hon oxåå :)
Ne nu måste ja skynda mej till tvätten igen.. Blöööö.
Sist vi var ute, vet att ja ser lite dåsig ut xD Vad ska man ha på sej ikväll?

Godmorgon..

ja jag vet att klockan är snart 17 ^ Jag är seg... Ska snart sova igen tänkte jag annars kommer jag inte orka jobba inatt igen, igår var helt okej, stod i kassan typ 15 min eller nått precis när ja började, sen fick jag vara i köket istället och pyssla med diverse =) och tiden ruusade iväg. sköönt. Inatt dock, lite andra som jobbar så det blir nog kassa kassa kassa... Men men Kollade för ett tag sen exakt vilka som jobbade, men glömde bort det :S haha så får kika på det igen.
Nu ska jag krypa ner i sängen brevid lille fisen :) Som sover så gått efter att ha varit ute i regn.

Hejsan hoppsan Fallerralleraaa

hemma ifrån jobbet nu, skööönt nu skulle jag behöva städa som en galning, men ja orkar inte. Vill sova, men det går inte för bilbo är för busig för det så måste först leka en massa med honom så han lugnar ner sej, sen kankse sova en liten stund bara ? Sådär 2-3 timmar ? Nä nu blir det playtime :D Hörs
Vem har världens finaste hund ? FRIIIDAA

Mysdag :)

Ledig måndag, Sov hemma hos joakim inatt i hans nya lägenhet, vaknade halv 12 då gick ja och bilbo upp på stan och åt frukost med joakim som hade lunch, Mys =) Sen träffade jag på Jennifer så gick vi hem till mej och plockade lite i min super stökiga lägenhet, hur bär ja mej åt egentligen behöver bara komma in så har jag stökat ner.
Nu ska jag laga lite mat och sedan ta en låång dusch blev en racer dusch innan stan förut så mitt hår är så äckligt ^^
Vart är lille bilbo ? Visst är han hur söt som helst^^ fast man bara ser nosen

RSS 2.0