Sämsta bloggaren Ever...

Vet att ja inte har bloggat på två veckor.. Har inte haft något att dela med mej av direkt. Emelie Danielsson var här förra veckan ifrån måndag till fredag, jag passade på att jobba så mycket som möjligt när hon ändå var hemma hos mej helatiden med bilbo. Fick ihop ett gäng timmar (Y) I helgen åkte jag och Bilbo till Kopparberg för det var marknad, super trevligt, köpte lite "bra att ha" saker, som 14 strumpor för 100kr hur bra som heeelst ! =) Glömde dock köpa bacon chips ! =( buuhuuu.
Idag måndag, kom precis hem ifrån hundkursen :) det gick bra första halv timmen/timmen sen tröttnade han och ville nosa i backen hela tiden.^ men det går bättre och bättre och det är faktiskt kul nu :)
Vi är hur trötta som helst nu och ska lägga och tidigt, imorn ska ja tvätta kl 13 sen jobb 17.
Ny hårfärg nytt allt.


myskväll med MammaMia

Super trist att sitta och kolla på film själv, filmen är bra men.. =/
Vill vill vill inte vara själv, du vill inte umgås, Men hur tror du att jag ska kunna ändra mej om ja inte får träffa dej? lära känna dej veta vad ja missar ?. Det spelar ingen roll jag kommer inte tjata. mer.
Nu är reklamen slut så ja ska fortsätta kolla, ska försöka skriva lite oftare men ja orkar inte.. =( uuh Buhuhu.

Roadtrip-slut station KBG!

Johanna bodde hos mej o Bilbo från Måndag till idag, sen åkte vid med henne till hennes syster som bor hemma hos stina lillje och även jobbar där förstås, är ett hoppstall för er som inte vet. Nu är vi hemma hos MAMA =) Wiie min bara miiin mami. Ska sova här i 2 nätter Innan ja åker tillbaka till jobb och lägenhet, Aja inte klaga :) Men nu ska här mysas o slappas riktigt ordentligt, Men innan det så ska jag åka med Johanna till Alex, Alexander Larsson fin fina killen som inte finns mera.. Känner att jag vågar gå dit idag.

ojdå vad tiden går.

Har inte skrivit här på 1vecka och 1dag såg jag nu när jag skulle gå in, inte konstigt att ja blandat ihop dagarna hela denna vecka, trodde det var söndags i fredags inte lätt när alla dagar är lika roliga xD hah nej så är det absolut inte vet faktiskt inte varför ja glömt bort att blogga jag som sitter vid datorn varje dag iaf nångång.
Det har inte hänt allt för mycket, har jobbat några timmar varje dag och sen bara slappat typ, idag var min lediga dag så nu på kvällen åkte jag och bilbo upp på stan och träffade elina, köpte massa onödigt godis och kollade på sex and the city hela kvällen skön söndagskväll :)
Nu ska ja slänga ner allla saker jag städade upp ifrån golvet och la på sängen, måste ju sova nånstans, så när ja vaknar imorn kommer det vara lika stökigt igen awesommme :D
Imorn är det även rallylydnads kuuuurs jiipii :) Skoj skoj. Johanna kommer hit och kör mej och Bilbo så vi hittar rätt :) sen sover hon kvar och för hoppningsvis stannar hon till onsdag så ja kan åka med till kbg :D

RSS 2.0