Lördag 28/5-2011

Snart är maj slut, och sommaren närmar sej. Har tagit semester vecka 25-26-27 och då är det tänkt att jag och Ceci ska hitta på något roligt. Får 14 tusen i semester ersättning + Lön.  så förhoppningsvis har jag råd att iaf åka ifrån Örebro. Först hade vi tänkt oss roadtrip och låna bil, så hundarna kunde hänga på, men sen hittade vi en resa till tunisien för 2500kr per person, så då blev vi genast sugna på det. Ifall det blir så, så ska jag fråga pappa om Bilbo kan bo där en vecka. Kommer sakna ihjäl mej efter honom, men känner att det är dags att åka någonstans, har ju haft honom i snart 2 år nu utan att lämna honom mer än högt 2 nätter, vilket bara har hänt 1 gång, annars bara en natt. och under den tiden har jag varit jätte nåjig. Måste klippa navelsträngen mellan oss tror jag :)
iaf varför jag inte har skivit någonting här, största anledningen är nog för att jag inte har haft tid, jobba,sova,äta,rasta hund, leka med hund, jobba, sova, äta, rasta hund.... så det har inte blivit så mycket annat. inte ens att städa lägenheten har blivit av helt, har plockat lite här och där men sakerna hamnar på fel ställe efter 10 min. jobbigt är det. Snart flyttar Ceci och filippa till sin egena lägenhet, hoppas att ja får det lättare att städa då när jag inte gör det för andra, som ändå skitar ner igen. sånt som visar sej.

Nu blir det hundpromenad, sen lite plock. och nattjobb inatt igen. ush va jobbigt
är ju blond föresten (=

Bilder bilder och Bilder !


Hej :)

Skrattar nästan lite när jag ser när ja uppdaterade sist. har inte skrivit något alls xD har inte varit med mening, utan har helt enkelt bara glömt bort. har knappt suttit något vid datorn alls, bara facebook som stått öppen. så har ja gått förbi och gluttat då och då.
Idag har det iaf varit fullspäckat, jobb till 16 sen har jag städat arslet av mej, allt är skinande rent nu. Underbart !!! Hoppas bara att mina kära inneboende kan vara lika duktiga och hålla det såhär. PLZ !
tog några snabba bilder på uteplatsen som ja fixat idag med :)





ÄLSKAR min LÄGENHET. ÄLSKAR min UTEPLATS LOOOOVE.
Längst ner sitter Filippa en liten tös som flyttat in och blivit Bilbos flickvän (=

vad sugit !

Trött TjeJ. blir sängen närsomhelst. helt förstörd efter denna helg och min dunder förkylning jag åkt på, illa. Och imorn ännu ett långt pass.. 11-20.  fan va jobbigt haha. Allt är krångligt. Hundarna har varannat sällkap av mej annars Ceci, för vi jobbar oftast om varann. men imorn blev det lite knöligt då vi jobbar nästan samma tid, 1 timmes rast så det blir hem fort och gå ut med dom.
Sitter och syr lite på Bilbos nya klövje väska tror den blir ganska bra, inte så snygg men praktisk.
Ne liten promenad sen säng. Gonatt =)

RSS 2.0