Söndag sega Söndag

Ååhhå gud så trött och seg jag är idag. Bilbo med för den delen, han har krypit under täcket och syns inte alls. Det är bara Emelie som ränner runt och packar ihop saker som hon ska ha med sej hem till Vingåker denna vecka, hon kommer tillbaka på Fredag. Tråkigt fast ändå skönt att få vara själv en vecka. Har blivit lite mkt "Emelie" på sistone, inte så konstigt med tanke på att hon bor här. Men iaf så denna vecka ska jag ägna åt jobb och kompisarna som jag glömt lite. Har iof varit sjuk i 2 veckor så har inte kunnat träffat så många iaf. Igår kom Smellisnor hit och hälsade på mej, hon bor ju i norge nu :( så henne ser man aldrig, var så roligt att få prata lite med henne. Hon står alltid på min sida och tycker alltid att jag tänker och gör rätt beslut :) saknar henne massaa ! Och Bilbo blev så glad när hon kom oxå. hursomhelst imorn har jag bestämt träff med Elin, som jag inte heller har träffat på ett tag :) ska bli kul. Sen tisdag kör jag igång med Jobbet igen. Finally !! men då är det dock synd att emelie inte är här, då ja måste fixa bort mina långpass det första jag gör, jobbar ju inte mer än 4tim när bilbo är själv. Mammas Priins ju :)

Nehe lite nytta kanske :) eller .. nja blir nog film.

ha en bra söndag :)

Haha ibland är man bara för taskig.

Har gjort en jätte taskig sak .. Fast väldigt rolig. törs dock inte berätta den här, säger bara lorden43 du fick ju iaf en lunch ;)


--------------------------------

SAKNAR DEJ !

Torsdag

Har efter 6 månader fått tummen ur och lämnat in mina favoritSkor på lagning :) Kostade 200 kr och det ska ta 2 timmar ^^ varför har jag inte gjort det innan ? varje gång jag ska ut på krogen har jag tagit på mej dom i hopp om att dom skulle ha lagat sej själva i garderoben, Blivit lika besviken varje gång då jag ser dom trasiga klackarna. Snart ska jag knalla och hämta dom wiiiie ! :D över glad tjej

Bara undrar...

Ibland när jag sitter och funderar, så som jag gör nu. Kommer jag och tänka på hur mitt liv kommer se ut om 10år. Vad jag kommer jobba med och vem jag kommer leva med, vart vi bor. hur många barn jag har och såvidare. Min bror ska nu få en till dotter :) Junie ska bli storasyster, hur mysigt som helst. Visste redan innan junie var "avslöjad" som flicka att hon skulle bli det. och lika med denna lilla fröken, mamma talade om för mej att det var en tjej igår, då hade jag berättat för emelie 2 veckor innan att jag skulle bli faster åt en tjej till ^ har faktiskt aldrig haft fel när det gäller att veta kön på alla dessa ungar som ploppar ut stup i kvarten. haha lite roligt faktiskt. Kommer väl bara ha fel på mina egna kan ja tro ^ eller nej 2 pojkar och en flicka kommer jag få. :) vilken som kommer först vet man inte.
Varför skriver jag om barn för ? ^^
Nu ska jag krypa ner i sängen och sen undra vidare på varför du aldrig ringde upp fast att du sa det ?
NattiNatti Örebro

30 st och helt tyst

Att det faktiskt är 30st som läser min blogg om dagen är väldigt roligt, undrar vilka ni är ? och varför ni tycker det är intressant och läsa om mej :) 30 kanske inte låter så mycket för vissa men för mej är det det, och det är ju varjedag, vissa dagar kan det tillochmed vara mer, men det är när ja skrivit ofta.
Skulle vara roligt om ni ville kommentera så jag får se vilka ni är, ni som vågar. Vet allt att det finns vissa som läser min blogg i smyg ;) haha. Och lägg till eran egen blogg om ni har någon för jag vill oxå in och kika (=


Onsdag :)

var tvungen att kolla på mobilen innan jag skrev onsdag ^ brukar alltid ha super koll på dagarna och vet jämt vilken dag det är. Tills nu när jag sitter hemma varendaste dag, och dom känns som 100år som vägrar ta slut. Förstå vad tråkigt man skulle ha om man var arbetslös ? inte göra någonting vettigt. gå upp runt 12 lägga sej runt 12 ^ världelöst. Mina nya tabletter är iaf lite fart i, känner mej piggare i kroppen och kan sitta,och gå :D har fortfarande svårt för att ligga men det går framåt iaf :) lääängtar tills ja är frisk, ska stuttsa iväg till jobbet haha, förstår inte själv hur ja kan sakna det :P kanske beror på alla som jobbar där, och att man tröttnar på att prata med enochsamma hela tiden ^ känn dej träffad Emelie. Eller iof vet ju att du inte läser min blogg , Tyst EMELIE orkar inte höra mera. !! haha taskig ja är.

Tro hopp och..

Min hund har för mkt energi ! Man kan leka med honom i flera timmar utan att han blir trött. Har kastat hans råtta fram och tillbaka i lägenheten hur länge som helst nu, tungan står åt alla håll men han är lika glad och hämtar den gång på gång. Ska han vara sån hela livet ? alla andras hundar kan ju ligga på soffan en heldag och piggna till när man tar upp kopplet och ska gå ut. När ja lyfter på kopplet springer han under täcket och lådsas sova, burrar ner sej och ska ligga så skönt det bara går, fruktansvärt gulligt men jobbigt att behöva tvinga ut honom. Nehe leka vidare en liten stund sen blir det mat av något slag :) och efter det... guess what hii :)

Ny header

Hela fick inte plats, ska stå en sak längst ner men det blev förstort. Orkar inte ändra mer nu, ska fixa till mer någon annandag eller senare. Iaf lite nytt :)

Ser ni inte den nya trycker ni i vanlig ordning F5 ;)

Tisdag

Gick och la mej skapligt tidigt igår och vaknade 13.. ^^  har drömt väldigt konstiga drömmar inatt, att jag spelade in en film ? haha. kan bero på programmet jag såg på tv igår kväll. Lustigt var det iaf.
Igår gjorde Emelie mej jätte glad då hon städade lägenheten diskade och greja. sånt som uppskattas väldigt ifrån min sida :)

eftersom jag bara sitter hemma nu så ska jag pilla ihop en ny header. får se hur det blir :)

Sometimes

Känns som om jag bara klagat här dom senaste inläggen. Men vad kan ja göra..
Hade tid vid vårdcentraln k 4ra idag, Emelie följde med mej in till doktorn, snygg doktorn som inte ens var snygg. Vi hade pratat och skrattat om att det skulle vara jobbigt om man hade en snygg doktor, så när vi ser hur han ser ut börjar vi skratta, jag får hostattack och tårarna sprutar när han känner på mina revben, Han blev jätte rädd och bad om ursäkt 100ggr för att han gjort mej illa, och försökte torka mina tårar samtidigt som jag skrattade och grät ännu mer. pinsam situation. Han skickar iväg mej till ett annat rum med en sur tant som skulle sticka mej i fingret. Sen gick vi tillbaka till hans rum igen, och kan inte hålla mej för skratt när ja känner hur emelie sitter och fnissar under sin sjal. Inte alla gånger man lyckas få en doktor att bli generad iaf ^^kanske var en praktikant ?

Hursomhelst, fick med mej starka smärtstillande tabletter som ska ätas 2ggr per dag. Hoppas dom hjälper annars ska jag tillbaka och klaga. sjukskriven en vecka till ifrån jobbet. Gör ont att ens tänka på det. Måste vara där.!!
och det hjälper inte att SuraSyster ringer och skäller heller, har inte valt att må såhär !

Att sitta nykter och lyssna på musik, kolla när folk dansar är inte jobbigare för kroppen än att ta en fika på stan ? förstår mej inte på folk som har så tråkigt så dom måste snacka massa om andra ?  hade inte kunnat jobbat lördagen vare sej jag legat i soffan hela kvällen eller inte. Värken som jag har finns ju där för en anledning och den försvinner inte bara för att jag är stilla, utan den tar sina dagar att läka ut.
det spelar ingenroll vad jag skriver folk tror redan saker, Men dom stämmer inte.. blir arg av att tänka på det !! Så godnattt !

1 timme..

Sen klarade jag inte av jobbet mera. då hade jag tagit ca 10 kunder ätit kladdkaka och druckit te... :S lugnt och skönt med andra ord. men det spelade ingen roll. kunde inte lyfta pommes eller take away.. sträcka mej efter muggarna. ingenting !! och jag blir så Jääävla sur. :( känner för att gråta, hugga av halva kroppen och slänga den någonstans. orkar inte med detta. Började med hosta, sen lite värk som jag då var för klen för att klara av. den värken är 10gånger mera nu och sträcker sej över alla revben bröstkorg ÖVERALLT och ja blir GAALEN. Om inte detta är borta när min pencillin är slut kommer jag bli rädd, och åka i 200 till doktorn, eller gå.. har ju ingen bil. ^ Så nu tror jag att ja har klagat klart ? eller nej finns 1000 mer saker att skriva, beskriva denna onda känsla, som borrar sönder mej innifrån. !! hatar det Föörsvinnnnnnn :(


:(

Jobbade inte igår, var knappt ute i fredags, utan fick gå hem. trist. Men nu är jag påväg till jobbet 12-18 iaf, får se hur det går. Känner mej utvilad då jag somnade 10 igår, men har sprungit upp flera gånger och hostat och tagit värktabletter, druckit vatten och gått på toa, världelöst.
Nu ska jag kila iväg till bussen, orkar inte gå idag för då lär ja aldrig komma fram.

Fredag=Fest ?

Ahaahaa. ja mår dåligt, På en fredag får man inte må dåligt. Inte när ja ska till mitt andra hem ikväll. Ska försöka ta det så lugnt som möjligt. Men brukar ju inte bli lika roligt då? eller har ja bara fått det för mej.
Har legat vaken tillochfrån hela natten,morgonen. Somnade inte förens 3, då jag fastnade i a cinderella story med Emelie. Sen klockan 8 någonting började grannen borra upp en hylla eller nått, lät som om det var i mitt huvud nån skulle borra. Trodde jag skulle dö och kunde inte somna om, fick hostattack och knallade runt i lägenheten med huvudet mellan benen. Sen kunde jag äntligen somna en stund till. Då jag blir väckt igen !! gaah, tur att det var du som ringde annars hade jag blviit sur resten av dagen. Nu har jag iaf druckit mitt kaffe och är på god väg in i duschen, om ja inte skulle vila en sväng ? eller har inte ens tid med det. Har ingenaning om hur ja ska se ut ikväll, vad ja ska ha på mej eller göra med mitt jobbiga fula hår. Om en stund kommer Pontus och Fredrik iaf och livar upp stämmningen, med chips och godis som dom lovade (= mums.

Får se om ja överlever tills imorn då jag ska jobba med, första dagen på hela veckan, kl 12... Hum. Aja har sätt fram emot denna kväll så inte kan ja vara hemma..

Skål allihopa och ha en bra Fredagskväll varesej det blir fest eller soffmys :)

:)

Sådär, då var allt färdigt här hemma. klockan slutade på 18:00 och gratängen står i ugnen. Hade lite potatisar hemma och sen blir det karre till. Kommer bli gott :) Min lägenhet har som skrivet fått en helt annan look och tror att det blev ruskigt bra alltså. Super kul.
Nu blir det promenad med fisen och sen invänta Emelie så vi kan äta :)


TorsDag FörMiddag!

Frida är pigg och klockan är kvart i 11 ? rekord, för några veckor skulle ja vilja säga. Visst så har ja jobbat 11-15 några dagar, men då har man ju tvingat sej upp. Dom här tabletterna gör verkligen susen. Man kanske skulle börja knarka på heltid, skämt osido. Idag har jag liksom igår lite saker att fixa. Min kisshund har kissat på gardinen i sovrummet (för ganska länge sen) upptäckte jag då jag flyttade lite på den, och den var helt stel nertill. Äckligt. Varför har man börjat med sånt ? när han blev rumsren "för länge sen" ?? fattar inte. dessutom kommer han ut dubbelt så ofta nu när vi bor med uteplats, så släpper ut han lite då och då emellan promenaderna. Så det kan ju knappast vara för att han håller på och kissar ner sej. TIPS TACK !
Började tvätta lite igår, men idag ska det tvättas mer, överkast och gardinen oxå då, mattor och sånt där som man bara tvättar ibland. Sen ska det rensas och plockas i garderoben så jag kan få någon ordning nångång. Känns som om ja bara tryckt in allt och slängt det över hela golvet. Stora vardagsrums mattan, den luddiga svarta ska in i sovrummet igen, trotts att mamma tyckte det inte var en bra ide. Men kan inte ha den här ute då jag har en konstig grej för mej och lägger saker på den ? tittar ja mej omkring nu, så är alla saker på den, och på golvet ingenting, så om ja tar bort den borde sakerna hamna i sovrummet iställe ? vilket skulle vara bra. sen ska spegeln som egentligen har sin spik i hallen, men av någon konstig anledning står mot väggen vid mattan där ja även slängt smink, plattåg hårfön och allt vad det är, in i sovrummet också. Får se hur ja ska lösa detta.
Mina täcken ska ut på vädring och sen ska lakan bytas och tvättas. har ca 4 par set med lakan liggandes redan och väntar på tvätt, får se om ja orkar med alla. Skulle vara bra. Trots att jag är sjuk och inte får jobba, så känner jag att ja måste passa på med allt detta nu för sen kommer det inte hinnas med.
Ikväll ska Bilbo även badas, blev sugen igår på att fixa till honom, tog saxen och klippte bort två stora tussar som blivit precis under ögonen som stack in lite grann. Han blev super söt :) Men längtar tills våren sommaren då han ska klippas som vanligt och få bort allting som inte är där det ska vara.
Hur kan ja ens sitta här och planera hela dagen ? känner mej redan trött igen då ja visst hade jätte mkt att fixa.. Suck ! kommer bli tokig om det inte finns tvätttid heller. fast det brukar det ju göra. men säkert bara för idag när ja har stora planer :P

Nu måste ja tagga till. later :)

sapi koko lenlabi.

Some times i miss my blond hair. Typ som nu när ja hittade denna. !! Gaaah.


Och som alltid när ja ser denna bild.. vart är hon ? hon syns inte, och jag har ingenaning om vad hon gör
har hon glömt mej, eller tänker hon på mej. Jag saknar dej flicka, så bäst för dej när du ser detta att du tar upp mobilen och ringer Henne ! hon som saknar henne så fruktansvärt mycket. Vi lovade ju varann..

ciao isabella.

Slöat i soffan tillsammas med Emelie och Bilbo, lite vitlöksbröd i ugnen och en kopp te. varav jag sprungit i panik till toaletten under hela filmen "mitt liv som popstjärna" filmen som får en att vilja åka på semester, helt själv och hitta på massa saker ^ förstå den spänningen. Eller åka med honom eller henne ? helst honom.
Iaf, har städat köket hur fint som helst idag, och nu ska jag strax hämta tvätten som borde vara klar närsomhelst, sen blir det 2 piller och sedan sängen. Skulle egentligen jobbat imorn, men jobbet ringde mej förut idag och sjukanmälde mej, ah precis, inget val än att vara hemma imorn med. Lika bra att vila upp sej lite kanske, men blir ju tokig om ja inte får vara på jobbet. älskade Bk jobb haha ^^ 


Godnatt alla :) så skönt att slöa en onsdag så det är inte klookt ! night !

super trevligt.

Måste börja med. Äntligen Tiiisdag :)
Och nu, vårdcentalen idag, lunginflamation!! AAhhh ! 12 tabletter om dagen ska tydligen få mej bra. SUCK !

morgon..

vaknade av mej själv ? fast att klockan hann bli efter 5 imorse så sitter jag här 2 timmar innan jobbet och är nästan pigg ? Kommer nog ifatt mej senare, vilket det iiinte får GÖRA! för ikväll är det JohHannas kväll vi ska danska tills benen går av helt enkelt, och emelie ska nog dricka tills huvudet ramlar av tror jag, då hela kylen är proppad med alkohol av olika slag.
Kommer bli awesome :) nu en dusch ! PUSS

halåe..

Fjida tlööött.  tio i 4ra, måste försöka sova nu, men kan inte. surt. Ska ju snart vara på jobbet igen. Var iaf en lugn natt med inte alls mycket folk så plötsligt är frida skyldig massa folk pussar som lovade att inte äta där.. uujuj.
Emelie och bilbo kom som vanligt och mötte mej efter jobbet, Bilbo blev så glad av att se mamma så när emelie släppte honom en lång bit innan så sprang han så man bara såg en blå skugga komma farandes, han var så söt så han fick en pingving (= haha. det bästa han vet ifrån bk.

näe krypa ner nu kanske :) Kiss kiss kisses babe <3

har typ 100 roliga bilder, men kan inte lägga upp alla.

Trötta på att se lättklädd frida, haha. to bad. Min blogg ju :)
haha nä men sista bilderna som kommer upp nu, sen ska ja blogga som vanligt igen, om min prins så klart (=






Haha okej, kanske var lite för mkt, men det bästa är ju att det Gör inge hihi.
Emelie och jag larvade oss lite igår och kan ju bara inte låta bli att dela med mej av dom, iaf på mej själv,
hon blir nog inte allt för glad om ja lägger upp en på henne :P Aja huvudsaken är att vi hade kul.
Så iaf, Ny duschad och redo för en låååång natt på Bk, eller ?. skit trött redan och vill bara lägga mej och sova en
stund, vilket inte alls går. bläää.

Godmorgon :)

Klockan är iof 12 ^^ Var tvungen att sova ut lite idag, börjar ju jobba vid 18. Kom på att hur ska ja kunna hinna städa ? måste flörta lite med emelie, inte kul att det kommer folk imorn och det ser ut som, vet inte vad här. Bilbo har rivit runt varenda liten leksak till tuggben över golven , jag har slängt kläder, godispapper och massa disk. Suck !
Eller om ja slutar skriva nu ? så borde ja hinna äta frukost, städa, duscha, gå till stan, fixa datorn, köpa hundmat innan 18 ? ja så får det bli.

Här kommer en till liten bild (=


Snöbollskrig

Med ? ;)


Filmtajm.

Har kollat på Snygg,sexig och singel med Emelie, men hon somnade ganska så fort tråkig som hon är.

dont look for mr right, look for mr right now.

dricker te va.

Klockan är alldeles för mycket, redan halv 3.. uuh. Citron te är bra för min hals som börjar göra ont nu oxå ?.
Ne ush måste sova nu, och hur ska ja klara av det med fullt hus.
natti


Bilbo har byggt en snögubbe som han nu kissar på varje gång han går ut på uteplatsen

Sen kväll för mej- tidig morgon för dej

Sitter och funderar tänker och umgås med emelie och saknade Mr P :) den är sent, hostan finns där hela tiden och stör mej, dricker hostmedicin som ett glas saft och längtar till helgen, nästa vecka och till sommaren. Orkar inte med jobbet några människor eller mej själv just nu, vill bara bli frisk NU NU NU.
Imorgon är jag ledig iaf, har ägnat alldeles för många timmar på jobbet denna vecka känns det som, har sprungit ifrån kassan bakom och hostat, gjort bort mej och gjort fel saker utan att ens lägga märke till det. helgen kommer oxå bestå av massa jobb. 18-03 på fredag och sen dag på lördag, har bytt mitt jobbpass på lördag för att kunna fira min söta lilla Johanna på hennes födelsedag :) självklart fixar frida festen,tårtan, paketen och senare besöker vi favorit stället. ( kommer dock fattas något där ) Kanske lika bra så ja kan koncentrera mej på födelsedagsbarnet. :)

Längtar massor till nästa vecka ! !! ville bara säga det.
kisses

SJUK !

har du hostat alldeles för mkt, det gör ont i ryggen magen överalllt !, har spytt på golvet, i sängen och i toan förståss. nu vill jag bli frisk !

Om man fick önska

utgång ikväll. trettondagsafton. Bk stängt imorn ! lovly..  allin. ;) Hoppas på mkt folk på favorit stället <33

snart ett år utan dej.

kan inte förstå, kan verkligen inte. nästan ett år helt själv ?
2011 ska bli annorlunda! mkt annorlunda.

Söndag förmidda.

har precis tagit en koppkaffe, varit ute med bilbo och svarat i telefon
- hej det är Anna.
-godmorgon....
- kan du stänga idag. ?
-aaa...
-kommer du ihåg att vi pratat då?
- HUM..
- emelie / JA GÖR.
- okej nu var jag pigg, ses senare ..


bilbo måste varit den sötaste valpen ;) haha

Nyår

Hej (= nu har nyår varit och det var en super:) jag och emelie var hemma hos en tjej ifrån jobbet som hade knyt kalas. vi hade med oss glass, men åt bara av alla andras goasaker haha. festen var kanske inte såå mkt att hurra för.. men vi livade upp stämningen så gott vi kunde, dock sänkte alla hela tiden :P tråkmånsar.
När klockan var strax efter 23,00 började vi gå upp åt stan. parkerade oss framför slottet och firade tolvslaget där (= jätte mys. efter det gick vi emot strömpis, bara jag och emelie. dom andra ville inte på krogen, (varför inte liksom) skit kul varje gång. kommer in vip ? haha lätt bääst.
hade jätte roligt iaf. 20 i 3 började vi gå ut ifrån krogen, gav upp 20 min tidigare, då vi båda hade en jäkla massa ont i fötterna :P

toppen kväll !<3


mördar skorna med 15,5 cm klack och 4cm platå. hejhopp 175 cm lång ;)



RSS 2.0