Lediga dag !

Underbara lediga soliga Onsdag. vaken hyffsat tidigt idag iaf ^ nu kaffe och smörgås i solen med Bilbo. Ska lata runt hela dagen. Fast sen kommer ju Tove finaste finaste Tove  <3 Och bilbos favvo kompis Elton :) Och Linn kommer ju oxå såklart och sover över här. Mys. Underbar dag helt enkelt. Folk tjatar ifrån öster till väster att jag ska med ut ikväll, Men nej.. inte idag . Förvisso jobbar jag natt i helgen., men känner ändå inget sug till det alls. Så blir hemma mys med linn istället.
Nu är kaffet klart. ha en bra dah ! =)

Hej

Då var denna dag snart slut, har precis kommit hem och satt mej ner i soffan, tyvärr så råkade jag sätta mej på bilbos svans så han skrek rätt ut :( hum. fast lite komiskt var det. Iaf tiden gick snabbt på jobbet, gör det alltid när ja jobbar med mina sötisar,  sötisar som pratar lite för mycket. ^ men det gör inget.
Förut idag då, när hund coachen kom.
Bilbo var snäll, lugn gjorde ingenting som han brukar, han skällde på henne engång så hon flög  högt i stolen haha, hon var inte berdd på det alls. sen gick vi en sväng men han hoppade inte på någon, trots att jag gick lite extra nära med flit. var lite synd så hon inte fick se vad han håller på med för ohyffs. Nu blir det 3 tillfällen till som vi kommer träffas på. Jag har börjat "klicka in honom" med klickern som jag fick idag, min uppgift tills nästa gång  var att han skulle förstå och förknippa klicket med godis :)
Nu tänker jag kolla på tv och ta det lugnt.  Puss

Godmorgon !

Klockan är tidigt, jag är uppe, bilbo är halvt uppe, ska snart väcka honom till liv och ta morgonrunda. Sen plocka i ordning det sista, och sedan dusch, bilbo dusch med kanske, får se om jag hinner det.
sen spännande spännande...
Sofie skickade lite bilder sen i höstas när jag och bilbo var där och hälsade på henne och katten Felix.
lägger upp dom andra senare.
ha en bra dag !

Something good.

Hatar nu Ikea för 2a gången på väldigt kort tid, 2 timmar för en jävla hylla. 30 skruvar som var så tröga att skruva i, krånglit att hålla i, man skulle behövt vara minst 2 st helt 3 för att få ihop den. Många svordomar svett och tårar, nu är den iaf på plats i badrummet :) blev himla bra. har lagt lite badlakan i rött och grönt, och sen toapapper och min nya matta. Finfint.
skulle ju städat HELA lägenheten idag, vad hände med det ? Imorgon kommer Bilbos och min Hundcoach ! så jag vill så klart att de ska vara fint här. Hoppas bilbo gör sitt bästa så ska även jag lägga manken till, för nu ska vi få bukt med hans fula beteende att vara så arg på alla. skriver mer imorn och talar om hur det gick. :)
nu ska jag ta tag i disken innan big brother.
sovgott sen

15,00

imorn är det äntligen Fredag igen :) Följer nog med Emelie och c.o ut, var ju faktiskt roligt sist, trots 100% smärta i fötterna, kör nog på samma skor iaf, måste ju gå in dom på något sätt. klockan är 3 och snart börjar jag jobba, 3 timmar bara tjohoo :) har ju filippa på besök så bilbo och hon håller sällkap så länge. hon är inte så lekig av sej så bilbo blir så sur och hämtar alla leksaker som finns och lägger framför henne, men hon vill bara ligga och snöa i saccosäcken ^^ får ta bussen idag, för cykel blev kvar på stan igår :( känns lite halv konstigt att ta bussen i detta väder. men ja går ju så sakta så då hinner jag inte med mina ärenden innan ja börjar. ska köpa mera hårfärg, hoppas dom har samma märke som dom hade på willys. var ju riktigt bra tycker jag. sen ska jag köpa torrschamoo så jag kan sluta tvätta håret, nejdå. men så jag slipper duscha det 2 ggr per dag, för att så fort ja kliver in på jobbet med nytvättat hår kommer jag ut med hår skitit som om ja inte tvättat det på en vecka, mest i luggen då jag alltid har den framme. så ska se om det funkar att spruta i lite torr Shampo :)
Nehe iväg till bussen nudå :)
Ha en fortsatt trevli dag

Mot jobbet !

Tillbaks senare ikväll !

Ikea

Godmorgon :) ska strax fin slipa lägenheten då filippa kommer hit ikväll och stannar tills på lördag :) Mys.
Okej, igår.. var jag Ida och Elina på ikea. jag ska som vanligt ha allting, fick med mej 2 mattor, 8 galjar, ben till sängen, och ett drapperi som jag tänkte ha vid dörren till uteplatsen, så det inte kommer in massa konstigheter på sommaren, och sen för att skymma insikten. Om det blir bra vill säga, annars tar jag ner den.
Iaf, var så jävla arg igår, benen till sängen var av trä, förstora så dom inte gick in där dom skulle utan att ja var tvungen att sparka och slå och skrika lite. sen nästan på plats ( dom är så nu med ) Var det dags att ställa sängen till rätta. På beskrivningen ! Gör inte detta själv, Nehe men ja är ju ensam, singel, enbo ! hallå. Ska man inte kunna få köpa ben till sängen om man inte är sambo. ! Var så jävla arg, för varje gång jag skulle välta upp sängen knakade det i benen som var emot golvet, och sen KRAAASH ! bara att börja om. diskriminerande IKEA !
Nu ska jag äta frukost sen måste jag ringa hundcochen som jag och bilbo ska börja hos ...

HIhiii min termometer visar över 10+

Gör din oxå det ? eller har ja bara tur i markbacken ;) Bilbo sitter och solar på plattorna och spanar efter fåglar som cirkulerar i träden utanför staketet, snön är så gott som borta tänkte hjälpa den lite på traven och skotta ner snöhögen som jag engång byggde. Sen borde jag rensa lite andra saker här ute, så det blir extra fint. Men först en dusch, sen vill ja ut till ikea och kika lite, men känns nästan mer lockande att springa runt på stan i detta väder.
får se hur vi gör :)

Monday

klockan är 19, och ja kom hem ifrån jobbet för en stund sen. har varit där hela jäkla jobbiga dan, Bilbo har varit hos Elina och sovit.
Nu ska jag göra lite pannkakor sen slå mej ner i soffan och bara vara. Imorn stor städning ! för jag är LEDIG !

värme

Åh ännu en varm och blå dag =) Mår illa och ska snart till jobbet för att stanna tills 18.. gah. Bilbo ska hem till Joakim och leka :) eller beror väl på hur bakis han är. Han ska vara där iaf (: jag är trött, vaknade 100ggr inatt av att snoret rann ner för kinden och landade på kudden. Äckligt ! hoppas det går över, så jobbigt att springa runt på jobbet och snyta sej och gå upp i falsett. igår var jag verkligen helt förstörd, cHEEsburgare ropade ja några gånger och rösten gick av helt. och ja kan aldrig låta bli att skratta typ 10 min efter något roligt händer, folk blir lite irreterade på mej då ^^
Nu måste jag få på mej ansiktet och lite kläder så vi kan komma iväg i rättantid. Ha en bra Söndag !

(: :)

Lite Bilder ifrån Mobilen :)
Elina tar sej et bubbelbad (onsdag kväll ) Chips och vin så klart
När bilbo inte ska bada, vill han bada =)
Gos med älskling, tråkigt att ja är så ful utan smink, men skit samma ^^
Måste ha världens tröttaste hund, samtidigt som han är vildast.
Finast i världen <3
Kompisar haha =)

Förstår inte..

GODMORGON !  Fick sms imorse, kan hämta mina nya skor kl 17 på markbackens tobak :D Wiiiie. Dom är så snygga, hoppas dom passar lika bra som jag tror, annars måste jag nog tyvärr skicka tillbaka dom.
Höga kilklackar i märke amalia :D :D :D taggad på att dansa runt i dom.
Har inte bestämt kvällen än, får se vad vi ska hitta på. Imorn förmidda ska Bilbo till hundvakt Adam och leka hela dagen när jag ska jobba :) tycker han ska bli kul (.
Jag har annars vaknat upp helt sur, besviken och ledsen.. svårt att somna igår. Men det får inte hindra mej ifrån att städa o tvätta idag.
Ha en fin dag :)

.

Så många känslor men så lite att skriva

:S

Denna lilla Text skrev jag för 1år sedan...
Måste bara få skriva av mej lite.. Tänker på dej, saknar dej. Vill vara med dej, men ändå inte. vet inte hur ja ska klara detta. Är så lätt att bara falla tillbaka till det bekväma jag hade. Trygghet, kärlek, vänskap och sällskap. Att sitta här helt själv, i en stad som ja egentligen inte vet någonting om. hur hamnade jag här, varför stannade jag här.. Vad vill ja med mitt liv? jag vet ingenting.. Ska jag fortsätta gå till Burger king stå i kassan vara glad resten av mitt liv ? komma hem gosa med Bilbo.. Sova.. vakna gå till jobbet.. Vill inte ha det så. Vill se en framtid.. Med någon. Känner det nu när ja sitter här ensamast i hela världen?? ne absolut inte. Jag har ganska mycket om man tänker så. Men ja vill ha mer.. det vill man alltid.. Får man något man vill ha, ja då vill man inte ha det längre, för då vill man ha något annat.. Gräset är alltid grönare på andra sidan. Nu är jag ju där? Det är inte grönt någonstans...




-------------------------------

Efter jobb, utgång och massa trams, sitter jag nu i soffan helt utslagen, var en kanon kväll på strömpis med Ceci igår :) hade jätte roligt. Dansade runt hela kvällen, då jag inte skulle vara sugen på utgång i helgens nattrus på Bk, Men idag kom hadie fram och ville byta sina dagpass mot mina natt. ! hur ofta händer det liksom. Blev super glad =) undra vad jag ska hitta på i helgen nu då. Imorn är jag iaf ledig så ska fortsätta med städningen och tvätta litegranna hade jag tänkt.
Bilbo har precis lagt sej tillrätta i saccosäcken, så jag ska lägga mej tillrätta i soffan, eller nej ja skulle ju äta.. Bah orkar inte.

:)

Fil och massa massa chokopops =) tårarna rinner av trötthet men måste vänta på bigbrother, fattar inte att hunken och Annie hånglade massa i duschen !! fattar ingenting så måste bara se det, Sen blir det sängen bums. Min mascara är skit dålig och lägger sej i tonvis under ögonen så fort jag blinkar, vågar inte titta mej i spegeln just nu, ser nog mer ut som en panda än moi. Kikar lite på kniven mot strupen så länge, inte vet jag riktigt varför..

Godmorgon !

Har precis druckit ett glas saft och varit ute med Bilbo, klockan är strax efter 8a. Måste vara solen som väckte bilbo idag, annars kan han sova enda tills jag tvingar upp honom för morgonrunda. Jag är super snorig idaaag ! måste snyta mej hela hela tiden, jätte jobbigt. Hoppas det försvinner innan jobbet.
Nu ska jag ta en varm skön dusch :) Ha en bra dag alla !

Slutat jobbe

Äntligen hemma, har varit en lång dag på jobbet. Som faktiskt inte kändes så lång som den borde med tanke på att jag började 15 och klockan snart är 00. Tiden rann iväg och plötsligt var det dags att slå ihop allt och släcka ner.
Bilbo har varit och sovit med servetten hos Elina undertiden :) söt boll.
Nu ska vi bädda rent i sängen, för bilbo har lossat hår på mitt svarta påslakan, så man ser det så tydligt Uäk !
Så kommer vi sova så gottså gott.
Nattinatti

Ny...

tatuering ! :) inte så lätt att ta bild på sej själv men gjorde ett försök :)

På väg hem.

Nu sitter jag och bilbo på tåget på väg hem till Örebro igen :) ska bli skönt att komma hem och sova i egen säng, tycker nog bilbo oxå :) Nu skulle vi visst av ! oj.

Lördan i kopparberg.

Denna dag har vi varit och snurrat runt i hela byn och varit hemma hos varenda släktning :) farmor matade bilbo proppmätt med diverse gosaker ^ ops. kan ju inte säga nej, klart farmor ska mata honom. :P
Nu ligger han utslagen på soffan då vi även hunnit med stallet idag, Bilbo skällde på hästarna lite när johanna inte hörde =) själv är jag nu mera livrädd för hästar, tog den minsta i kopplet ? och ledde in, *stolt*
och så hjälper jag dessa stackars bybor med att färga håret och klippa :D Johanna fick blonda folie slingor igår, och linn blonda med hätta idag, plus att jag klippte av johanna sitt super långa hår. skit snyggt !

Nu ska vi tjejsnacka över ett glas vin sen blir det sängen :) imorn tillbaka till verkligheten.. suck.

Kopparberget!

Hej. Nu sitter jag och Bilbo i soffan hemma hos Johanna och kollar på film (: Blir nog snart sängen, börjar klia lite i ögat. Har precis sätt resultatet av slingorna jag gjorde på johanna, blonda med folie. fan va duktig man ska vara hela tiden ;)
Nu måste jag vara social med henne för hon har klagat 3 ggr på att ja sitter vid datorn. nattinatti

Torsdag

Hej :) har precis kommit ur badet, riktigt skönt att bara ligga och flyta runt, hur klarar man sej utan badkar :O skulle jag aldrig klara av iaf. Det bästa som finns är ju flera ton bubblor som luktar gott och sen hårinpackning.
Började kl 8a imorse, förstå hur trött jag var ush, sov hemma hos Elina så det var iaf bara att kliva upp och iväg utanför dörren sen landa på jobbet. Hade rast mellan 10;30 och 12 hur skönt som helst, blev långpromenad med Bilbo runt gatorna på stan, och även en fisk till lunch. Sen jobb till 15 sen hem och snarka till 19, somnade dock inte påengång men nästan. Skulle egentligen städat eftersom jag ska bort i helgen men så blev det inte, får röja upp lite innan vi skuttar på tåget imorgon eftermidda/kväll emot Kopparberg :D kommer få panik efter ca 3 timmar där, men så får det bli. första lediga helgen så jag vill inte vara kvar i Örebro, då kan jag lika gärna klämma in 4 timmars jobb lite här och där, vill känna mej heeelt och hållet ledig. Jag och Bilbo kommer bo hemma hos Johanna under helgen då mamma jobbar, sen ska vi hälsa på min farmor/farfar mormor/morfar :) var 100år sen. Får se om Bilbo känner igen dom så han är snäll. Sen ska jag hälsa på Junie har jag bestämt :). Nej det ska bli så skönt att träffa alla. (:
Har glömt mitt smink hemma hos Elina ! känner mej helt handikappad utan det !! Blir att hämta det innan jobbet imorn, annars kan jag inte jobba. haha.
Nu ägg ! Nattinatiii

Godmorgon :D

Ovanligt pigg idag, har tillochmed fått i mej lite frukost, hunnit rasta Bilbo, gjort mej iordning och ändå är det 10 min tills jag behöver tänkta på att ta mej till jobbet. Det är sol och 6 plus om min termometer visar rätt :) riktigt skönt, synd bara att det blåser så mycket så man får känslan av att det är kallt iaf.
Nu ska jag kila vidare :) ha en bra dag

Måndagen slut (:

Hejsan, nyss kikat på Bigbrother och nu navy cis. Har ätit massa fil och flingor, inte för att jag var hungrig utan för att det var så himla gott =)
Råkade sova lite förut emellan 17-19 så är inte speciellt trött men lär nog lägga mej iaf, så jag kommer upp imorn bitti till jobbet.
Ja så får det bli Natttinatti (:

sena kvällen..

Nyss hemkommen ifrån jobbet, duschat och fixat snart blir det mysOsova, ska bli skönt, gick väldigt fort och stänga idag på 40 min var jag klar, Skönt !. Iväg till jobbet imorn med, uuh tlööttt. Igår var jag och Sofie på Strömpis och dansade loss, vi hade riktigt roligt, råkade dissa min klassfest... :S men tror inte att det hade blivit någe kul iaf, hann med och träffa Emelie,Malin och Silja en snabbis efter jobbet :) Dom har man saknat massa (= Fick världens överaskning av Emelie, dock får jag inte skriva vad. Blev väääldigt förvånad med glad (= Mys.
och Bilbo vid träffa Alva, lilla Alva. Malins hund, hel tokig och busig, hon sprang och hämtade alla Bilbos leksaker och skulle leka med, Bilbo stod och tittade förvånat på och ville inte vara med, men när hon sprang förbi jagade bilbo henne, men så fort hon vände sej om sprang han och gömde sej under köksbordet ^^ han är så feg ibland.
Varför kan inte alla mina vänner bo i Örebro !!!!! så irreterande att man aldrig får träffa dom.
Nu ska jag kila. Gonatt alla :)

Underbara dag (:

Godmorgon :) eller god lunch. har varit vaken läänge för att vara mej på en ledig dag. kan ju vara för att jag la mej innan 22 igår ;) vaknade vid 23 igen och trodde det var mitt i natten, lite fel där. Men somnade om påengång och sov tills halv 10 =) nu är jag igång med tvättning och har slängt sopor, plockat ihop all reklam som låg i hela hallen, idag ska jag sätta upp en " ingen reklam tack" skylt för jag orkar inte med reklam längre, läser den ändå inte. Sen ska jag städa och fixa allt så fint det bara går, sen ska jag HÅLLA det så ! punkt. Snälla Emelie tog hela mitt diskberg igår Är så himla tacksam för det =) mkt lättare att orka städa nu kan jag säga, var alla tallrikaer bestick och glas jag äger. Tack tack taaack <333
har busat med Bilbo i knappt 10 minuter och nu ligger han platt på mattan och är helt slut ^^ intensivt och kort, måste ju städa idag så.
Nehe iväg emot tvätten ! nu alla lakan som jag länge haft liggandes på golvet i garderoben.


Caik0. .. . .. .

Hejsan. Känns som om jag inte gör annat än jobbar just nu, Jobbade hela dagen igår och slutade vid 23, hem böt kläder i rasande fart, hällde i mej martini och iväg ut på Krogen med Emelie, la mej i sängen vid 3 och blev väckt vid 10, somnade om en putte stund sen iväg till jobbet igen. Skulle bara jobba till 15 men så blev det inte, hatar alla sjuklingar.. kom inte hem förens efter 18. Nu är klockan 21 och jag håller på och somnar, ska nog lägga mej och sova. Är TACKOCHLOV ledig imorn och det ska jag vara, annars är jag inte ledig förens nästa lördag. SEGT.
börjar tröttna sjukt på att ställa upp helatiden, men om ingen gör det så hur blir det då?... Och vart är min lön som borde vara hur bra som helst, blir ju inga pengar heller. Tröttsamt.
Imorn åker min familj till thailand i 3 veckor,   själv hade man inte råd att följa med :(, avunsjuk så jag vill gråta. !!!!!!!
Nu tänker jag lägga mej och tänka på annat..


TisdagKväll.

Hellu. Är nu hemma hos Elina och äter godis, medans Helene o elina dricker vin och ständigt speglar sej, lockar håret-kamma ur allt-locka igen. hum vad blev bäst må tro.  Känner mej väldigt trött och sliten, orkar inte bry mej alls om något. har tagit några söta bilder istället som jag tänkte dela med mej av :)
Kramdå. :)

Typiskt Lilla Jag

Hejsan :) Nu är jag här igen. Min lediga dag blev jobbdag, i vanlig ordning. alltså disken står fortfarande på plats, och luktar skunken. Har precis kommit hem och installerat mitt nya bredband som jag fick i handen på väg till Öbo, fråga inte hur det gick till, för jag vet det knappt själv. Har iaf nu efter många om och men sagt upp mitt gamla som du går ut, Och jag hatar Telia ! så hej 3 då tydligen.. ^^  Iaf tillslut kom jag fram till Öbo oxå, krånglade massa eftersom han i andra änden luren där inne inte fattade ett smack, var därför jag ville prata med någon där, Men nej dom skulle ringa nån som jag fick prata med.
så här lät telefonsamtalet
  • jag : Hej
  • Hallå där.
  • Nu är det så här att mitt brandalarm drog igång och jag fick inte av det, så jag fick slå sönder det.
  • Hum, så du har alltså slagit sönder ditt brandalarm ?
  • Ja, jag blev tvungen för det var mitt i natten.
  • men varför stängde du inte av det bara ?
  • Det gick ju inte..
  • Hur menar du nu ?
  • Ååh, ja det gick inte.
  • Näe okej.
  • Så jag tänkte om ni kunde byta ut det åt mej.
  • Du kan komma in och hämta ett.
  • Men jag vet ju inte hur man sätter upp ett sånt !!!
  • då skickar jag någon inom 5 dagar.
  • Nej jag vill inte sova utan någe mer.
  • Okej då skickar jag någon snart.
  • Jag är inte hemma nu.
  • då kommer det någon imorn.
  • Men jag har en hund hemma som inte är så snäll så jag måste vara hemma.
  • Hum alltså inte snäll?
  • nej inte emot främlingar.
  • Okej, men då kommer det någon imorn någongång.
  • MEN NEJ !
  • Ska vi inte komma?
  • Jo !
  • hur ska du ha det ?
  • JAG MÅSTE VARA HEMMA !
  • Okej.. hum ja när är du hemma då.
  • ja när kan ni komma?
  • imorn ?
  • Bra.
  • Såå, vi ringer dej när han är påväg.

Ja okej HEJDÅ !

en halv timme senare.
  • Hejsan det är balbadiih ifrån öbo.
  • Hej IGEN.
  • Ville bara säga att det kommer någon imorn förmidda.
  • okej tack så mycket.
  • Det är lugnt vettu vi Hörs !


Roligaste avslutet, nej vi hörs inte igen hoppas jag !.

RSS 2.0