Godmorgon alla pigga och glada :)

Jag är inte pigg och inte känner jag mej så himla glad heller? Fast Jennifer har sovit över här inatt så lite glad är jag ;) Idag ska jag på stan och köpa gelenaglar som man gör själv, hur nu detta ska gå till. Men ja vill =) Ska ta på mej dom sen ikväll tror jag. Jobbar till halv 8 någonting. För i morgon ska jag vara tiptop :D Lösögonfransar ska jag oxå ha =) allt som kan bli bättre på en ska man förbättra helt enkelt.
Och hallå det värsta då.  Pillade på en "finne" som inte var en finns än utan bara en stor plutt. Så nu har nog blodkärlen i ansiktet spruckit runt den, är jätte röd !!! var nog ingen bra ide att röra den, trodde ju att det röda skulle försvinna efter en liten stund men det var kvar när ja vakna !!!!! Buuuhuuhuuuu.

var nyss på morgonrunda med sprutten, Mina händer höll på att ramla av glömde vantar, vet inte hur många minus det är idag nån som vet? Inte direkt sugen på att gå på stan .. :S Men ska ändå =)

Nu ska ja sätta lite fart om ja orkar ^^ hörs sen =)


såg att jag stavat fel på TISDAG =)

Ne var inte därför jag ville skriva. Var nyss på Låångpromenad med Bilbo i vinterkylan satan i gatan vad kallt det är !! gud mina fötter händer ben armar ja allt ! Bilbo hoppade på 3 ben en stund var dock för att en liten isbit fastnat emellan tårna på honom^^ men kunde varit för att det var kallt =)

Nu ska jag hoppa ner i badet fy tusan vad skööönt säger ja bara !! älskar att man har ett badkar =) hihi på alla ni som inte har det ;)



Min Prins Love you <333 

Tisadag idag

God morgon allihopa :) Jag är egentligen suuuper trött.. vet inte varför, sov ju hela eftermidda/kvällen igår och sedan hela natten framtills nu. Näsan snorar som aldrig förr, snyter mej hela tiden. är allmänt ledsen och irriterad efter igår. Har drömt konstiga drömmar.. väldigt konstiga... Tänker inte gå in på dom eftersom jag inte själv fattar hur jag kunde drömma det ena men det andra vet jag.. jag blir ledsen bara ja tänker på det.

Så nu ska jag berätta lite om vad jag och Bilbo sysslat med medans jag inte orkat packa upp datorn, Vi har ätit,sovit och tittat på tv i princip. Väldigt roligt va? Har även jobbat. Jobbade säkert som sagt julnatten, Det var katastrof enligt mej, svetten rann och massa folk. Urk. Men det gick det med :)
¨
Nu blir det lugnt fram till nyår, och på nyår har jag inte den blekaste aning om vad som komma skall. Vill egentligen spola tillbaka tiden då man var 14? Nyår= familj raketer och godmat, kanske lite fest med släkt myys.
Ne iår liksom "alla andra år ifrån 2005`" måste jag hitta på något själv. Vad kan det bli? Vi får helt enkelt se, hatar att säga så. Vill planera vill veta långt i förväg så man kan längta riktigt mkt. Men nu går inte det, är bara nervös för att jag kommer sitta här och glo.

Ne hursomhelst strömpis i lördags, Elin måste ha blivit rånad eller bara varit för full? hellu elin tappar väl inte saker??  hennes plånbok försvann iaf... Lider med henne. Gick in på strömpis själv efter att Elin åkt hem. Hittade på Helene och Elina fort vilket var tur annars hade jag gått hem. Står på dansgolvet på övervåningen och känner hur hela golvet rörde sej NERÅT ! hjälp ville inte stå där mer. Så jag och helene dansade på "scenen" ? den lilla upphöjningen där jag sedan tar ett setg bakåt och en kille ramlar precis, jag faller rakt bakåt och över honom och slår i huvet. Skrattade hysteriskt så att folk inte skulle "kolla konstigt" vilket dom gjorde ändå. Men det var ju inte mitt fel iaf? Dansade sedan vidare med ont i huvet ^^

Nu ska jag... äta frukost :)  Hade bra idag =)

inte sugen på att skriva.

Men var länge sen jag gjorde det, har inte ens haft igång datorn. Packade inte upp den efter att jag vi kom hem från Julfirandet.
Får skriva lite mer imorn, nu ska jag och bilbo ta en promenad sen sova :)

=)

God Jul från mej till er !! hinner inte skriva så mkt mera nu måste hoppa in i duschen så man blir klar någon gång ^^ Så god jul hoppas ni får en mysigdag med massa paket eller bara godmat och trevligt sällskap, jag kommer få båda HIHI :D kan man önska iaf  =)

Hörs kanske senare om jag hinner =)


Dagen har gått så där lagom fort

Klockan är nu 16,45 ungefär jag och Helene kom nyss hem från stan och dollarBore :D köpte shampoo och balsam bara för att det är så billigt där. 2 stora flaskor för 30 kr super bra i dessa tider. köpte även bajspåsar till fisen många många för 10kr kan det bli så mkt bättre liksom :D Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på, Bilbo ligger och sover brevid mej i sängen, annars hade vi kunnat ta en liten promenix i vinter mörkret, och kylan .. uuh ^

Det blir nog att kika på en film senare tror jag. =) och Julmysa lite inför imorgon. Blir nog att fira jul hos pappa iaf för mamma är ju helt mongospongos, jobbar till 4 och jag har bara skjuts kl 2. Så vad ska jag då roa mej med? Nej nej...  Väntar tills farmor och farfar åker hem till kbg och det kan bli närsomhelst på kvällen beroende på Adam som har jour om det nu heter så :P

Ne nu har jag inte tid att sitta här och glo för mej själv. =) dags att Njuta :D


Dagen innan julafton.

Denna dag kommer jag utnyttja på bästa sätt, vara med familjen som är ganska stressig. Matkassar till höger och vänster, paket papper på golvet. Ja och så helenes katt som precis klöst bilbo på rumpan så han skrek rätt ut. Så jag har smörjt in honom men en kall salva det tyckte han var skönt. Så nu svider det nog inte längre, Men det är ju inte så snyggt .. Kanske han låter Dixie vara i fortsättningen och inte smyger sej på henne.
Nu ska jag och Bilbo ut och ta 3.dje promenaden för idag, suck. Han skulle proonto upp i morse kl 7 och sen gnällde han mellan 8 och 9 då gick jag ut igen. Och nu vill jag ut innan jag ska hoppa in i duschen, så jag slipper slänga på mej kläderna när jag är klar.  Ush vill inte ^^ kallt idag ju haha.

Ne men vi hörs senare :) då jag kan uppdatera lite mera, just nu "står" bilbo mot min rygg och tuggar på sitt tuggben som det är lite blod på.. :S kanske dags att tappa bebis tänderna snart?? han har dubbla tänder på flera ställen.

 


Framme i LuddigaLudvika fullt med snö

Eller det kanske inte är så mkt mer snö här än Örebro ^^ Men känns som det iaf =) Nu har vi varit här ett tag och jag har hunnit med att åka till Borlänge och handlat min julklänning/ nyårsklänning kanske? får se =) Har ju inte allt för mkt pengar så att säga. min lön var liten ... har redan fått den. Så det blir att spara till nyår så jag kan ha trevligt då :D när Emelie och malin från Sunne kommer.  saknar dom mkt mkt mkt .. =)
men iaf så mina pengar är typ slut nu :P Eller nja. Ska försöka flörta med Joakim om hyran, är visst inte så bra på att flörta längre men iaf, för han tjänar ju iaf 3-4 gånger mer än mej ^^ 

Man är hur tuff som helst, men när det blir tyst i luren, njuter man av varenda andetag man hör ifrån andra sidan... Man tror att man kan bryta upp när man känner för det. Men när det kommer dit. Så känner man hur himla mkt man älskar den personen och man är rädd för att ta reda på om man skulle kunna leva utan den. Man vill inte förlora det som egentligen betyder så himla mycket. Fast att det är struligt så vet man att den alltid skulle finnas för en, om man bara ville det. Jag är tuff,självsäker och allt som hör där till. Men vem vill förlora det man älskar....

Mah precis bestämt !

Imorgon åker jag,Bilbo,Helene och Dixie till Ludvika, Dixie är helenes katt som hatar Bilbo ^^ Får se hur det kommer att gå haha. Hon sitter iaf i transportbur på tåget tror ja :P annars lär hon bli uppäten ;)
Så det kommer bli massa julmys hemma hos pappa med flera <3 Och sen blir det en sväng till mamma på julafton. Sen juldagen tillbaka till Örebro för att jobba.... Buuuuuh.
Men wiiie va kul att träffa alla samlade igen var inte igår :( Saknar det.



åh va trött jag är.

kl är 12... vi var precis ute på morgonrunda och nu ska jag flyga in i duschen för snart blir det jobb... :( ööh vill ligga i sängen och dränga mej i sorger, vet inte om det är att du inte märke av att jag var väldigt besviken på dej, eller om du bara inte känner mej. Och kall prat är det värsta jag vet. Jag vill bli behandlad med respekt och det blev jag inte..  att inte svara i mobilen och inte dyker upp förens kvällen efter du var "försvunnen" i mina ögon. Du skrämde mej och du vet inte om det? eller om du inte bryr dej..  Det spelar egentligen igen roll Det var Fel.
Kommer hem som om ingenting hänt! går och lägger dej för att slippa prata om det? jag vet inte.

Ni behövde egentligen inte läsa detta, det var bara menat för en person, denna gång.


Marieberg

Efter som att jag har varit själv större delen av dagen så följde jag med Elin och Angelica till Marieberg och tittade runt lite, så imorn ska jag köpa min julklänning :) den är röd och ifrån wear it, 249 kr mamma skulle köpa den åt mej, lycko mej ;) plus att ja ska få ett par strump byxor :D wiie min jul är räddad.

Nu blir det mys med Bilbo, ska kolla på Anna ankas jul och sedan coyote ugly ehur det nu stavas =) Ha en mysig kväll alla.


Jag bara älskar den här bilden !! :D



god eftermidda allihopa =)

Har varit och jobbat hela dagen, så Bilbo har varit hemma med Joakim. Men nu är jag hemma iaf skönt ! efter att ha jobbat natt igår kommer hem grannen har fest så det vette duga !!! jag blev tokig. Tror ja somna vid 5.... Sen upp kl 10 och iväg och jobba. Jag är helt slut. Fast ikväll är det min tur att festa =) så jag måste piggna till snart.
Nu ska jag ut med Bilbo :) hade bra

På stan

Stan idag med Kajsa super mysigt, Handlade inget duktiga jag. Förutom mat men det måste man ju?  Nu ska jag ladda för att sedan orka jobba natt awesome........


Bilbo har snurrat in sej i en filt och försöker hitta ut ^^


Sötisen med älsklings gosedjuret. "kaninen"


Den är ganska hel än så länge iaf ^^



Slänger in en bild på mitt nyfärgade går :D "hårspännet ja vet"



Håret är ljusare i utväxten än det ser ut, var ju den ja färga :D


Ha en bra kväll


glömte bilden.

Snacka om trött glömde bilden som ja skulle ha med i inlägget. Kommer här :)
Visst är vi sööta ?


Godmorgon / förmidda

Vi klev precis ur sängen.. Fruktansvärt trötta. Det var snorkallt ute oxå så det blev en kort promenad. Får gå längre senare när solen tittar fram lite mera :)
Idag ska jag träffa kajsa på stan, hon ska julshoppa och jag ska "titta på" har ju som sagt inga pengar.. =/ blää. Sen får vi se vad som händer. Jobbar natt sen oxå... FY !

Hörs sen .

Lång dag :)

Skulle ha klivit upp tidigt imorse, men jag var så himla trött! så råkade snozza? heter de så. Till halv 11! och mitt tåg gick halv 12. Så det blev att fixa sej super fort. Vi skulle nämligen åka till kopparberg för jag skulle gå till doktorn. Så när vi är framme lämnar jag Bilbo på mammas jobb. Kommunal jobb, inte det vanliga. Passar på och snor en t-shirt och lite andra roliga kommunal saker xD sen iväg till vårdcentralen. Fixade ny medicin eftersom min inte funkar tycker jag. Är lite jobbigt att vara allergisk mot hela världen inklusive sej själv (kvalster) Så får se om detta kan sätta lite snurr i kroppen. Ska även röntga, ultraljuda mej. på halsen. tydligen är mina sköldkötlar väldigt stora, och dom kan då täppa till lite i luftvägen. Får se hoppas det är ok.. vad gör dom annars liksom?

Efter att jag var kvar där så hämtade jag upp Bilbo igen, och gick vidare till felix fritids, hämtade upp honom och sen gick vi hem till mamma och väntade tills hon slutat jobba. Då gick vi hem till Andreas och moa + min lilla brorsdotter Junie sötast i världen.  Där var även mormor morfar farmor och farfar. :) roligt att träffa på dom<3

Sen blev det tåget hem, gick hem till linn slängde hennes sopor som hon glömt, sen hem till helene färgade mitt hår, och sen gick vi hem. Nu sitter vi här i soffan kl är 23.00. Bilbo har redan somnat, har han knappt kunnat sova någonting idag. det har varit en rolig och låååång dag. Så strax blir det sängen ska bara kolla upp en sak ;)

Godnatt :)


Försöker fixa en ny header

Men det är inte det lättaste, man vet inte vilka bilder man vill ha vad man ska skriva och allt det där. Så la in denna bild så länge tills jag kommer på hur jag vill ha.
Svårt att hitta alla stilmallar oxå utan att förstöra allting.
Idag har jag tvättat hundkläder och slängt sopor och därefter tog jag en dusch, vilket kanske var onödigt ska iväg och träna senare, men men ^^ Nu ska jag klä på mej och sen blir det en "rundvandring" på njoy. Blev väckt av dom imorse när dom ringde mej och frågade om ja ville komma dit runt 4.

Hörs sen :) har tagit lite fler bilder idag, men alla ser nästan likadana ut ^^

Lånade en annan kamera så bilderna blev ganska bra =) fast Bilbo är snabb;)


Test tog en bild innan vi gick ut, för att se om ja klarade av kameran. Lika söt som alltid <3


nästan all snö har kommit idag :O


Bilbo busar i snön ^



Full fart ner för trappan



Min insnöade cykel som inte får plats i cykelstället under tak, sopat av den 4 ggr idag :O


Hemma igen =)



ÄR HAN INTE DET SÖTASTE SOM FINNS???

Nu blir det sängen, Godnatt <3

Super trött imorse.

En ledig dag hade jag idag, men blev väckt av mobilen kvart över 9. "Burger king" Yeey. Självklart ställde man upp, Gav ju bort min jobbtid på torsdag eftersom jag ska bort. Så det var bra att jag fick igen den :)
Så jobbade 12-15 lagom tid när man var trött ^
Annars har vi inte gjort så mkt, blev en promenad när ja kom hem, sen klippte och badade jag Bilbo, kunde bara inte låta bli han var så jäkla håårig. ! och snart är det ju jul =) då måste han visa sin finaste sida.

Efter att ha tagit det lugnt ett tag, gick/försöke cykla" jag iväg till njoy, helt snurrig letade jag upp en cykel och cyklade 1 mil ungefär. När jag klev av ramlade jag ihop som en deg klump. Mina BEEN ! haha ush. Men det var skönt att få svettas lite och kolla på mtv samtidigt ^^

Nu ska jag och Bilbo ta en kvällsprommis, han ser dock inte så sugen ut han ligger brevid mej och sover så djupt. Men klart vi måste ut och kissa innan sovdags så han har dock inge val. Kan ta en kort sväng för att vara snäll. Fast är ändå sugen på att gå en bit, få lite friskluft för att sedan sova skönt. Får se vad jag överväger att göra.

Ne nu får det bara bra, måste komma i säng någongång. Jag önskar jag hade en kamera som funkade lite bättre än min gör, inge roligt att ta kort när det inte blir nå bra bilder. Men ska ta med den ut iaf och se om det blir något :) så kanske jag lägger in några innan jag ska sova, om ni har tur :P Hejsålänge :)


Mysig dag och tröttsam eftermidda/kväll

Det var en mysig dag med Jennifer, Hennes "nya jobb" verkar himla bra. Lite avsis? njaaa kanske om det låg i örebro, men i flen/katrineholm mitt i vischan? help =) jag som känner mej "ensam i stor stan" haha. Men skulle defenitift inte tacka nej till hennes stora herrgård ! damn it !
Bilbo har "lekt" med två stora hundar idag oxå ^^ han tyckte inte det var så kul :P Fast dom var väldigt snälla.

När vi kom hem var jag helt slut, somnade halv 3 inatt och upp så pass tidigt imorse, så jag gick och la mej en knapp timme innan jag skulle iväg och jobba, Lika trött när jag vaknar. Men pallrade iväg mej itid :) Så nu är oxå svenska hjältar slut, kanske man ska gå ut med Bilbo en sväng i snö vädret och sen krypa ner under täcket, ja så får det bli =) Kram o natti

Godmorgon Bloggen

Visst är jag uppe tidigt =) kl är nu 10 i 9 och jag är redan iordning gjord ska bara äta frukost, Bilbo ligger fortfarande och sover, tänkte väcka honom precis innan vi ska åka. Japp idag ska vi göra något haha. Vi ska följa med Jennifer till Katrineholm, hon ska på jobbintervju i ett stall, så jag pch bilbo ska göra henne sällskap.

Hörs sen nu ska jag äta :)

Hej :)

Gud va jag inte kom på någon överskrift :s Jag och Bilbo har nyss varit ute på långrunda och nu kollar vi vidare på "bilar" faktiskt en bra film :) Jag har inte gjort ett skit idag, bara slöat tagit ett långt bad. Och ikväll kommer det bara bli lugnt oxå, det blir mys med Bilbo =)

Sen jobb såklart... :(  blääääää orkar inte.

Nyss hemkommen från BK

Har precis kommit hem från jobbet, kl är 03,40 jag är inte alls trött. Joakim och Bilbo ligger och sover, försökte fråga joakim när han var ute med Bilbo sist och tänkte om jag skulle ta en runda innan jag lägger mej. Men svaret blir, Neeee vadå ja vi sköter alla telefonsamtal..... somnar om.... HALLLÅ JOAKIM ! ja jo... det gör vi. MEN ÄR DU DUM I HUVET DIN IDIO ... !!! T  kan du svara eller.. NÄR KOM DU HEM ! ??   då plötsligt, jag var ute med honom 10 i 2. ja men TACK ! men det var ju inte det du fråga??.. ^ÅÅÅÅHHHHHH godnatt !
Ahh så jag blev så där lagom irreterad, satt mej vid datan istället. Men ska nog förvinna in i ångorna i sovrummet strax iaf. Behöver sova lite granna... Först ska jag kollla face hände en rolig grej förut ^^

Men ni får sova så gott :) Natttii

En vinter utan snö, jag är evigt tacksam.

Gud vad skönt om det inte kommer någon snö alls i år, kom på nu precis när jag skulle skriva att det inte alls är långt kvar till jul nu, och ingen snö. ingen snö = inga blöta fötter, tuffsigt "vågigt" hår, konstigt smink som blötts ner, ja massa fördelar finns det om bara snön håller sej kvar där den kommer ifrån. På tal om jul, Denna jul kommer bli jobbig, har inte alls mkt pengar kvar :( det är jätte tråkigt men har man inte så mkt jobb så kan man inte göra något åt det... Jag är ledsen mina söta som inte kommer få någon julklapp =( Ska köpa 1 enda julkapp iår och det är till Mamma, för hon och jag ska "byta" julklapp med varandra. Men till någon annan har jag tyvärr inte råd med, får ta igen det på era födelsedagar :)

Hum kanske man ska gå och lägga sej?? Fast är ju ledig imorn på dagen så kan ju faktiskt sooova lääänge imorn hih^^ Sen kommer Jennifer och därefter Elin, så ska vi titta på ID:booys ;)  Mjaoo
Sen blir det jobbellijobbjobb ... Hela nutten lååång...

Vill ni att jag lägger in en bäbis bild på Bilbo snutt??? :)  Gör det iaf.

Det får bli en gemförelse bild! Kolla så mycket fläckar han har.



Kolla den här, inte många fläckar kvar. Det går undan :D


Hej alla glada :)

Var jätte trött imorse, skulle egentligen gå upp kl 8 för att hinna med lite mer saker, ta en långpromenad med Bilbo svänga förbi njoy. Men Jag var för jäklans trött, så sov till kl nio. Men hann iaf med att ta en ganska lång promenad, men sen fick jag bråttom dom ringde ifrån BK och ville att jag skulle handla med lite saker, så då var det bara att slänga i sej filen och sen iväg. Kommer hem strax efter kl 15 då blev det en riktigt promenad på en timme :) Det tyckte Bilbo var sisådär han ville hellre hem och äta sin eftermiddags mat.

Nu blir det att soffsitta resten av kvällen. :) Hade bra


Blev inte riktigt som planerat idag

Min söta lilla fis som knappt syns i mörkret =)



Skulle ju fixa massa saker idag, men det blev bara att åka till Elin så jag och Bilbo har varit där i eftermiddag myspys :)

Och nu ska jag jobba 4 dagar i rad så då kommer jag inte heller hinna med något.  Imorn 15-23, Joakim slutar 17 så Bilbo behöver inte vara ensam nå längre iaf =)
Nu ska jag kolla på desperata hemmafruar och sen blir det sängen.


Föresten den som tror att det är tråkigt att jobba på en "hamburger kedja"Har såå himla fel, man kan faktiskt ha riktigt roligt ibland. Massa knäppt folk =)


Nu vill jag så gärna

Kilppa Bilbo! nu är han så hårig på kroppen, den är inte stubb längre utan det börjar hänga. Klippte han under tassarna igår iaf, för att han drar in så mkt skit i lägenheten annars ^^ och klippte även runt om för det var så långt så han gick på det. Klippte även klorna och kammade honom :)  Och så blev det ett bad för honom oxå. Så nu är han super fin och luktar gott. Måste bara tvätta hans kläder för dom STINKER kiss. Inge roligt att klä på honom när man måste gå och tvätta händerna innan man går ut. 

Nu är klockan snart halv 1, jag har tänkt att hinna med lite saker idag så jag ska väl sätta lite fart, plocka fram en julduk och plocka bland mina kläder. Börja packa?

Sen ska jag till Njoy jag måste nu, blir så trött på att jag aldrig gör det, så idag ska jag??

Hörs sen.,

Nu är jag förvirrad :S

Men det är jag ju ganska ofta nu för tiden. Igår lät det så här, bla bla bla, och idag lalala.. Nej jag förstår inte riktigt. Jag vet inte vad jag vill längre, vet inte vad jag ska göra. orkar inte? vill ha det enkelt, vill flyta med? bara finnas...  Vara liten, sitta mammas knä och få kvällsmat på en sked, bli ner bäddad i sängen, och får lyssna på en saga. Slippa tänka, fundera och spekulera, hum hur det nu stavas.

Jag får inte lägga mej ner, måste stå upp ! stå på mina egna ben. Ta egna beslut. ! ett beslut är att inte falla tillbaka ner i skiten, utan att antigen göra någonting åt det, eller skita i det helt. Jag kommer göra någonting åt det. Vet bara inte vad, hur, eller när. Jag ska klara detta... Jag måste klara det här helt enkelt, och jag måste göra det själv.

Den här veckan ska jag egna åt att träffa massa kompisar ? vad för kompisar? Elin jennifer eller Linn, ja kanske. Men nej var är alla mina andra vänner??  Har dom försvunnit ?? nej dom finns och jag ska nå dom.
Kosta vad det kosta vill?? nja så bra lön har jag inte, kosta vad det kosta kan??  Känner att jag måste hitta på saker, måste göra någonting. annars "dör" jag. Nu ska jag iaf ta en lite längre promenad med bilbo :) Han vill lyssna på mina bekymmer slicka mina tårar och bara finnas, för han tycker om mej, hans känslor vissnar inte för att jag skäller på honom ibland..  <3 Hunden människans bästa vän, helt klart.


....

Igår var jag på Marieberg med Linn, jag köpte en present, Det skulle bli en överasking på "våran" dag... 1års dag.. men jag blir själv överaskad, jag trodde den dagen betydde något för dej, att du hade planerat något. Visst hade du det, Nu står jag här själv, och det kommer förbli så.


En slitsam natt...

Jobbade 20-04,40 igår, jag är fruktansvärt trött just nu, men måste kolla på idol xD sen ska jag även tvätta. Igår på förmiddagen åkte jag och Elin iväg och simmade, väldigt jobbigt var det, noll kondition. Sen blev det en sväng till Ö&b köpte en reflexväst till älsklings Bilbo, och lite tuggpinnar och sen shampoo och balsam.

Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg om jag redan skrivit detta igår, om så nu är fallet så kommer jag ta bort inlägget och börja grubbla på ett nytt, hoppas att det inte är så xD

Ne nu ska jag fortsätta kolla på idol :) hörs sen.

Söta kommentarer får mej att vilja blogga

Hej alla där hemma i era mysiga lägenheter/hus fulla med värme och julstämning, Jag och Bilbo kikar på Mammas pojkar! det är ju bara så bra haha, Men hejar inte på någon speciell, är bara kul att sitta och titta på.  Nu börjar det igen efter reklamen. Så jag ska inte skriva så mkt längre, bara tala om att det börjar bli dåligt med kommentarer.. ? Känns som om man bara skriver ut i luften då. Skärpning ! inga kommentarer ingen bra blogg.

Massa hundar :)

Nu har det flyttat in en till liten hund i trapphuset brevid, en blandning av något, rottis schäfer labrador? aja what ever. Så nu är det massa hundar i vårat område. Trevligt.
Har egentligen inte lust att skriva alls, är på uselt humör just nu. Men har iaf haft en super skoj dag med Johanna, har skrattat så jag nästan dött? Vi köpte även en varsinn tröja som bara är att ta på sej^^ japp ´that´s right. 49kr för båda två så det var det väl värt ^^ har inte testat den än :P får se om den åker direkt i soptunnan.
Ne min mage leker bergodalbana har druckit alldeles för mkt caffeLatté !! Men det är ju så jävlarns gott.

Ikväll blir det att sitta själv i soffan och lådsas som om jag tycker om det, Bilbo sitter ju brevid mej men iaf, han vill inte prata med mej idag, eller ja det pratas väl inte så mkt i denna lägenhet annars heller, tur att man har tv att glo på, data att sitta vid, och en härlig middag att se framemot?? hum ne jag ska inte överdriva nu. det får bli en promenad med Bilbo i kylan.

Ha en mysigkväll alla.

Jag blev väckt av mobilen.

Hej kan du jobba idag? em ja, jag har "lite" hosta, men ja vilken tid. Kl 11-15 ja visst ses snart.
Hum vad är klockan? Kvart över 10 ! herrejävlarns flyger upp ur sängen får värsta host attacken, ut med Bilbo kl är då 10:40 när jag kommer in igen, sminkar mej på 2 sek tar en macka i handen och cyklar iväg.
Hostar så gott som hela jävla tiden där..
Men men nu är jag hemma, och har myst till det med tända ljus. dags för myspys med Bilbo <3

Jag vänder och jag vrider

På dom stackars dygnen, trodde att jag var trött förut/nyss så gick ut med Bilbo, borstade tänderna, kollat klart på mitt tv program. Nu sitter jag fortfarande kvar i soffan med Bilbo tätt brevid mej som sover djupt. Jag är inte trött längre.... vilket kanske inte är så konstigt ändå med tanke på när jag vaknade förut men iaf. Skulle vara skönt att krypa ner i sängen. Men har fastnat i att läsa meningslösa bloggar.. Man blir bara avundsjuk på alla med pengar ! Gud va livet skulle vara enklare med massa pengar, drömmer ibland att jag skulle vinna 50,000 i månaden i 25 år, om jag bara skulle ha råd att slänga ut 50 kr på en lott?  Men vem har sådan tur, jo gubbar på 80 år ! som sedan dör dagen efter, ingen vet att han vunnit på lotten, lotten försvinner i lägenhets tömningen och ingen kommer ta del av pengarna. Jag blir så sur!  Ibland lådsas jag som om jag har pengar...
Hum nej tacka vettja.. Hum ja vadå ! Joo Bilbo :) han tröstar alltid mej när jag drömmer om mina miljoner.

Jo just ja, Ikea förut. Det blev väl inte att handla det som jag hade tänkt, det blev ett soffbord,tvmöbel och en lång vägghylla. och även toaborste (har redan 2st) men ville ha en röd, köpte även en ny röd badrumsmatta den andra har jag spillt hårfärg på, och sen nya krokar att hänga badlakan på. Det blev jätte fint i tv:rummet verkligen mkt mysigare. Nu vill jag bara flytta gardinerna ifrån sovrummet ut till tv:rummet, men det ville inte joakim så jag ska göra det imorn  när han är på jobbet hade jag tänkt. kommer han väl ringa i panik när han som "vanligt" läser min blogg på arbetstid. Sen ska jag leta rätt på min julstjärna, jag vet att den ska vara någonstans, har sätt den förut någongång.. :S Sen ska jag möblera om i sovrummet? joakim kommer inte tycka om det. vi får se vi får se :) Hum nu lät det som om jag hade handlat jätte mkt, men det är saker för present kortet jag fick ifrån pappa.
Hum nu har det tagit 30 minuter att skriva detta inlägg, har stannat upp och kollat på tv:n för att sen glömt bort vad jag skrivit om, läst igenom och fortsatt. jag är bara så pigg på att fortsätta fixa i lägenheten kommer jag lägga mej i sängen kommer jag bara ligga och fundera i flera timmar känns det som.

Ne ska jag sluta skriva? dom flesta har kanske redan gett upp? aa vi säger så :) Jag ska.. ja vad ska jag göra ingenting på tv:n Bilbo bara sover. Nu ska vi iaf få egna eran tid åt något vettigare. ^^ Sov gott :)

RSS 2.0