sov/spy sjukan.

Ja igår kväll kunde jag inte somna, var hur trött som helst, gick och la mej tidigt. Men var vaken hela natten i princip, gick upp och spydde på kvällen satt upp och sov ? :S ah iaf, vaknade vid 9 och gick ut med Bilbo, kollade på smallville och sen somnade jag om, och sov till halv 4.  Nu har jag kollat på ännu ett program av Smallville käkat lite nudlar, men är fortfarande hungrig. Ingen ork ingenting. Kanske går över snart, får se om jag kommer kunna sova ikväll.
Nu ska jag göra mej iordning lite granna för att sen vänta på joakim, och kanske följa med till ikea.


Julmarknad

stavas det så? tyckte det blev och se konstigt ut. Jobbade natt igår så vaknade vif 2 idag, joakim hade varit ute med Bilbo utan att jag vaknat? Kom nyss hem efter att ha varit på stan med Linn, vi var inne i slottet och gick runt och kikade lite på grejer. Sen blev det expresso house, en caffe latté ! den var väl sådär, lite för mkt skum, tycker bättre om BK:s fakstiskt :D

Nu blir det söndags mysspyss, tror jag ska ta en låång dusch eller kanske ett bad... Ja så får det bli, har lite av en stor badbomb kvar :D massa skum, doft ljus, och lugn musik, öppet badrums fönster, så det kommer in kall luft så det ångar upp ifrån badet, Skulle inte det vara super mysigt? Men det värsta när man badar är att det blir så jäklans varmt så man orkar inte ligga där så länge. Men jo bada ska jag göra. Sen kommer det bli en lite längre runda med Bilbo, skönt att gå lite. Men skulle vara skönare om det inte var så dimmigt och blött i luften? får se kanske inte blir någon lång promenad ändå, lite mys i soffan är oxå skönt, föresten, Bilbo har lärt sej att gå ner för trapporna i trapphuset, så idag när jag öppnade dörren så sprang han ner för första trappan!! det får han inte göra ! men har liksom aldrig behövt lära honom det, för han har aldrig gått ut frivilligt^^ Men när man minst anar det., så får hålla koll på han nästa gång jag går ut..

Nu ska jag börja tappa upp vatten :) Hade bra.


Hemma hos mammsen och myser

Igår blev det idolmys med Joakim,mamma,lillebor,storebror,moa och brorsdotter Junie.
Som idag ska döpas i kopparbergs kyrka :) om 1 timme ska vi sitta på våra platser. Men vi kommer åka om en stund, för Bilbo ska släppas av hemma hos kajsa som ska vara hundvakt medans vi är borta.

Nu ska jag göra det sista, kolla om mamma har något nagellack som jag kan låna.
hörs ikväll :)


Måste försöka hålla mej

Nu har jag inte klippt Bilbo på jätte länge, så han är suuuper hårig. Men alla skavanker och finnar är även borta, och det gör det inte heller lättare, han skulle bli sååå fin om jag klippte honom nu. Men nej Frida låt bli!
Hans hud ska få vila och bli ännu starkare. Han ska iaf så sej ett riktigt skummigt bad idag :)  för nu har han kissat på sina tassar i några dagar så dom STINKER. Imorn måste han vara fin och lukta gott för vi ska ju till kyrkan på dop :)

Har världens HOSTA idag! jag tror jag spyr. Huvudvärken är inte långt borta. och muskelvärk, ena skuldran och ena skinkan?
Igår när vi skulle sova fick jag sendrag? Jag skrek och skrek och skrek! min arm höll på att slitas i bitar, grannarna var nog ganska förvånade.
Det är inte lätt alltså.
Idag ska jag köpa doppresent kl 15 tsm med helene, och sen blir det tåg till kbg =)

Mår skit :s

Blir väckt av telefonen kl 9, Jobba? emm ja visst, mådde lite dåligt igår men ok :)  Kliver upp ur sängen och jag får sprängande huvudvärk ! Går ut och går med Bilbo, då börjar magen låta som ett åskmuller. Hjälp vad händer? sitter nu och trycker i mej frukost, det enda som smakar gott är mitt varma te. halsen är torr så det går inte att hosta eller någonting. Blää.. aja nu ska man inte klaga. Jobb är ju alltid "kul" 
jag måste hämta ut medicin idag iaf !!!  får inte glömma. kanske är bäst att göra det innan jag börjar, men då måste jag verkligen sätta lite fart.

ska bara skriva en sak till.. Kan hundar ha astma?  eller luftrörs problem iaf? Jaa jo det måste dom väl kunna,
Bilbo har börjat nysa hela dagarna, det "väser" när han andas . han är lika pigg som vanligt ? =S

Nu måste jag skynda mej. ha en bra dag :)

Det blir en lugn dag

Hej allihopa :) jaa jag är väl på ganska bra humör, bästa Jennifers är ju fortfarande här, jag och Bilbo vaknade kl 12 :O  då blev det bråttom ut, han hade hållt sej iaf, för han kissade monster mkt, duktig han är ^^ Inte väckte han mej heller så han måste oxå ha varit trött.
Nej alltså satin igår, jo det var kul mest gamla gubbar? haha som dansade som galna. Har alltid roligt när jag går ut med Jennifers och Elin, men vi gick hem halv 2, Elin skulle upp och jobba/praktisera i stallet.

idag blir det att... att att att... Hum jo jag ska gå till njoy, och sen måste jag handla present till min brorsdotter som har dop på lördag :)  ¨

nu ska jag kolla om jag fått min lön, vilket inte känns så troligt.

 


Hallå vadå noll koll ??? :O

TISDAG är det ju idag =)

Måndag morgon :)

Godmorgon allihopa, jag känner mej otroligt pigg idag faktiskt, sov 16-19 igår eller något sådant och sen halv 24? till nu. kl är 10 över 8, skulle nog egentligen sova mera, men Bilbo hoppade ner på golvet och rätt som det är hör jag ett litet skvalande, jag flyger upp ur sängen och stoppar Bilbo som hann kissa lite granna, så på med kläderna och ut. Efter man har varit ute blir man "pigg" och jag är hungirg så kan nog inte somna om. Så sitter och tittar på vakna med the voice, är ju faktiskt ganska intresant, Tove från idol är med, och sen pratar dom skit om paradise hotel, lika bra.

Idag kommer Jennifer hit om ungefär en timme, så ska vi hitta på något spännande, måste hända något. ! Kanske blir lite s.a.t.i.n ikväll om man har tur???

Nu ska jag göra en kopp te, eller kanske varm choklad, och morgon gosa med Bilbo :) 

Det går så bra för mej...

Inte alls.... Jag är ju faktiskt helt jävla otrolig. 
Jag ska börja träna sägs det, kom på det förut iaf.. sluta äta godis och även sluta dricka ! läsk!!!   Hallå vad tänkte jag på, sitter här i soffan och vipps så har jag druckit en halv flaska 2l cola ! och en hel chips skål. Sitter nu här Bilbo slickar på min tröja som jag spillt chips smulor och salt på.. magen putar ut och jag blev otroligt jävla sugen på en cigg.....  FAN ! Det kommer inte bli lätt! men jag kommer ju inte bli smalare utav att bara sitta och säga att jaaa någondag ska jag börja göra något åt det, Nej jag vägrar att ha en fläskig rumpa och svallande mage nästa sommar ! fuck NO !  Så alltså imorgon ska jag gå till njoy och kolla upp hur jag kan utnyttja mina 10 gånger gratis träning, sedan är det slut på massa onödig mat 20 gånger om dagen, Hur många gånger har jag inte försökt utan resultat, men det känns som om jag har bestämt mej denna gång. Jag vill ju så gärna... det ända jag vill ja är en platt mage, mina feta lår kan väl vara kvar, Men magen ska vara platt om 5 månader PUNKT SLUT! 

AAHH klockan är halv 1 snart, jag är inte trött.... att jobba natt en helg ändrar mina sovvanor.

Ne nu ska jag sluta klaga, Pappa och Nina kom ju hit idag, det blev väl lyckat, vi satt i olika soffor/fotölj och kollade på usel skidåkning:O   awesome. Jag fick en stor svarthårig rumsmatta, 700kr på ikea, flera kilo tvätt medel, Ja man kan faktiskt köpa alla!  jag är jätte glad, tack pappa/nina. Men 5min själv med dej hade varit så mkt mer värt att bara få växla några ord med dej. när vi kramades hejdå ville jag inte släppa taget, jag ville hoppa in i bilen och följa med er....  hum jag fortsatte visst klaga iaf, whatever.

Söndag och regn !

Varför ska det regna var och varann dag för ??? Man blir trött,orklös och vill inte göra nånting faktiskt, och sen mörker! nu när det är dåligt väder måste man nästan tända en lampa mitt på dagen :O  Har nog glömt bort hur vintern brukar vara. Fast det brukar ju faktiskt vara snö vid den här tiden, och då blir det ju ljusare.
Ne snart kommer min pappa som jag varken pratat lr träffat på 3½ månad lr något...  Så har plockat lite i lägenheten och nu ska jag hoppa in i duschen. Bilbo ligger och sover i mitt knä han börjar stickas riktigt mkt !!  Har lovat mej själv att låta bli att klippa honom, hur länge jag nu kan hålla det, finnarna har redan börjat svalna av lite granna :)
När vi gick till affären igår så träffade vi en liten naken ^ båda var lika fega så dom hälsade inte..  Måste verkligen träääna bilbo att kunna träffa andra hundar utan att flyga i taket.

Nu ska jag skynda mej =)  hade fint

Lördag

Jobbade ju natt igår, så gick ut med Bilbo kl 9 och sen somnade vi båda om till 14. Jag har inga direkta planer för dagen, blir nog en lite längre promenad med Bilbo lite senare, träna lite med honom oxå. Jag har nyss lärt honom "ligg" så nu slänger han sej på backen så fort jag prasslar med en påse. Det är ju inte rikigt så jag vill ha det, han liksom "glömmer" det andra jag lärt honom och gör bara det senaste, i detta fall ligg. Det kanske är dags att börja med lite koppel träning oxå, Jag har inte gjorde det förut för att man får vara glad om han ens går framåt, men nu hänger han på ganska bra om han känner för det vill säga. antingen är han låååångt bak eller lååångt fram. Ne så det ska jag nog ta tag i, någon som har nått tips kanske? skulle vara trevligt om han ville gå brevid mej.

Ne frukost kanske? vad för nått.... vi har inge.  Sen blir det förhoppningsvis att kolla på twiligt första filmen, så man hänger med lite, nog för att jag sätt den massa gånger redan xD Sen blir det jobb 23-03,15, sen imorn NEW MOON :D:D 

hade bra


Lillebror och Bilbo "bästa vänner"


Vi har sovit :)

Idag har det varit en stressig dag, tandläkaren kvart i 11 och sen ringder dom från BK och jag får jobba 12-15, när jag kommer hem har joakim beställt en ost och skink rulle mums, och sen somnade vi nästan på engång, Jobbar mer idag uuh :( så var tvungen att sova lite jobbar 23-03,30  skit tid !
Men nu ska jag kolla på början av ella den förtrollade bara för den är så bra ^^ sen blir det idol så klart kl 8.

hade bra

Älsklings ÖREBRO <33

Då var vi hemma i Örebro igen, känns skönt. Det gick bra att åka tåg nu med hon som tog biljetterna stannade och pratade med mej hon hade oxå en liten naken hemma :) alltid lika kul att växla några ord med någon med samma intresse. Ska strax sova ska upp till tandläkaren imorn, gick och bokade tid för att jag hade ont i en tand men det har gått över nu xD men bra med en undersökning iaf, medans det fortfarande är gratis :D

Nehe nu börjar det klia i ögonen ^ dags att ta kvällsprommis och sedan skutta i säng. Godnatt alla


Kopparberg

Jaa usch varför skulle mamma bosätta sej här, låta mej växa upp i världens bajshåla. 
Idag har jag och Bilbo varit hos mormor och morfar och busat med sune, mormor har friserat bilbos tassar oxå, sen åkte vi ut till skäret och hälsade på farmor och farfar :) och efter det åkte vi till Andreas och moa och kollade på deras nya lägenhet.

Mammas nya lägenhet är jätte mysig kanske är för att mamma är så bra på att fixa iordnng med färger och prydnad, men den är fin iaf :)

nu ska jag och Bilbo ta en promenad i regnet ..  uusch...  =) 

Sry Åsa :)

Ska nu skriva av Domarutlåtandet som jag fick med mej hem :)

Mkt bra typ och helhet, mask huvud o uttryck.
Mörka ögon som skulle kunna ha mindre ögonvita.
Härligt pigment. Stora välplacerade öron, mkt bra front.
Bra hals och överlinje, mkt goda vinklar, välålacerad svans.
mkt bra crestes. Fina hartassar, rör se med bra steglängd med något änsligt.
väl presenterad.

Så fina ord fick vi :) är inte 100% säker på att det sår hartassar, på pappret ser det ut som hantassen :s så ja vet inte^^^chansade lite. =)

Nu till det jag egentligen skulle skriva :) Idag åker jag och Bilbo till kopparberg och hälsar på Mamma,bror kompisar med mera :) Känner att det var för länge sen. Mamma har ny lägenhet, brorsan lika så.
Jobbar inget i veckan så man får väl passa på.
Nu ska jag iväg till tvättstugan, håller som sagt på och tvättar en massa, Bilbos alla dräkter, tröjor som han kissat ner.

tar så klart med mej datan till mamma :) hade bra


Slöisar

Ja idag har vi varit riktiga slöisar, Fast vi gick upp i tid men det blev bara att flytta sej ut till soffan och fortsätta småsova. Sen gick vi tilltvättstugan och bokade in en tvättid till imorgon för då ska det fanimej tvättas !! Har väntat alldelses för länge med det nu, så i hela garderoben ligger det kläder som ska tvättas 1 överfull ikeapåse och hela sovrummet och lite i hallen..  Men kommer inte hinna tvätta så mkt ändå, har bara 3 timmar sååå bläää.


Håller på och kollar på "Helens små underverk" så ska väl försöka hänga med lite kanske =)

Våran mysiga dag

Nu har jag laddat batterierna och orkar skriva om dagen :)
Mamma och Lillebror Felix kom hit igår eftermiddag för att idag kunna följa med mej och skjutsa oss dit, vi kommer dit i TID jaa gud ja... Gick runt varv på varv tittade på andra och satt på det iskalla golvet, alla andra hade med sej stolar filtar med mera, inte lätt när man inte vet något ^
Sen när jag har kollat på några 100 hundar ^¨så kommer jag på att dom ska gå på vänster sida, halllllåå så jag flyger upp och måste testa, och mycket riktigt det gick inte Bilbo går alltid på höger sida om mej. Som tur är är Jennifer järlinge där med sin fina snygga stora hund som vann och gick vidare och allting, hon gav mej en köttbulle, Bilbo nappade direkt och sprang brevid och kollade på mej.
När det tillslut är våran tur knyter det sej i hela magen och jag ba ööhh hum vart ska jag gå typ, jag skrattar lite nervöst och är 2:a i ledet ! fuucking 2:A jag fattade ingenting.  Tillslut så ropar hon på mej och jag får plasera honom på bordet, eller undra om jag fick gå ett varv först kanske.. kommer inte ihåg, iaf på bordet ville han inte stå han burrade in huvudet i min tröja och satt sej ner, svansen mellan benen och darrade.
Och sen fick vi gå runt, det gick ganska bra och sen ställa upp på golvet, han stod fint :)

Sen fick vi skaka hand få pris och sen var det klart :) Det gick bra enligt mej, hade kunnat gått mycket värre :P Den som vann var en liten vitpuff, kommer inte ihåg vad hon heter som äger den jag har iaf varit hemma hos henne för hon bor i kbg :) 

Ne först tyckte jag att det var tråkigt där, men sen när jag fick se "protokollet" eller vad det är. Så blev jag suuuppperrr duuuuppper GLAD :D Bara massa bra saker!! 

WEEiii!!  det här ska jag öva på sen ska vi vara BÄST :D är kommer lite bilder.

Hade  bra.. =)


Jennifer och hennes hund :)



Jag och Bilbo, försöker förstå när det är våran tur


Jag ser ut som ett pucko,men det bjuder jag på. Bilbo är fin iaf



Elin är duktig på att ta kort, fick med i rätt ögonblick när bilbo stod upp



Tvärstopp ^^ jag vill inte gå mer! haha



Hemma igen :)

3 plats :D


Imorn är det dags !!

Jag är så himla satans jävlarns NERVÖS ! Det gick inte att klippa/raka Bilbo nå bra nyss, han är så finnig och pupplig så han börjar blöda om man kommer åt ! Så mamma sa att vi skulle låta bli så får det gå som det går...  Lätt för henne att säga jag som kommer skämmas ögonen ur mej om dom säger något om det... Men men min hund ska iaf inte få lida pin för att vara fin !! Ne då får vi vänta tills finnarna försvunnit.
Jag kommer iaf komma dit med mamma lillebror och en kompis som stöd när jag kommer vara super stressad yra runt som en höna och inte fatta ett smack.. kan inte sluta nervös skriva !!! AAAHHHH  ja dööööör.  Vi kommer vara på plats runt halv 8... jag vet ju inte när folk brukar komma det stod iaf halv 8 på pappret..
Jag har aldrig "ring tränat" han har knappt gått brevid en annan hund, han tycker inte om när det är massa folk omkring, och han tycker inte om att GÅ. Hur ska detta gå ! jag kommer nog skratta tills jag gråter eller tvärtom.
Om det går helt åt hela skogen så åker jag hem illakvickt och det lär ju dröjja innan nån hör av oss. ^ Uch ska alltid vara så nojig.. Det är väl bara att vi gör vårt bästa, Lilla Bilbo är fortfarande Lilla Bilbo även om alla skrattar åt oss.... 

Aaaahh måste sluta skriva måste gå och lägga mej, eller först ut med Bilbo i regnet så han kan kissa lite på sina nybadade tassar kliva lite i lera så dom blir lite bruna och luktar pyton. HUR FAN LÅTER INTE DET? MEN DET ÄR SÅ DET KOMMER GÅ TILL.... FÖR JAG SKA INTE BADA HONOM NÅTT IMORN JUUUUEEEEEE.....

okej nu slutar jag skriva.....   kan inte... Jo måste... ok   Sovgott och önska mej inte lycka till för det betyder otur !

Ne vi har inte dött =)

Dålig uppdatering, Inte för att jag har haft så mycket för mej precis men har glömt bort, igår var det iaf jennifers födelsdag så var med henne hela dagen, Sen idag har jag jobbat och trimmat Bilbos öron, det blev ett litet missöde eller vad man säger men det syns inte så mkt =) typiskt nu när det är utställning i helgen =/

Nu ska jag hoppa i säng ska jobba imorn kl 11, så jennifer kommer hit och leker med Bilbo lite medans jag är borta :) Sen blir det födelsedags KALAS :DD Godnatt

Godmorgon :)

Klockan är 8, jag är snorig ont i halsen och det kliar i ögonen, jag nyser hela tiden. Det är verkligen dags att städa tror jag, är ju allergisk mot damm, kvalser möggel m.m så det är lätt hänt att jag känner mej dålig när man inte städat på ett tag. Så får väl sätta igång med det snart.
Men först ska jag ut med Bilbo, hörs sen :)

UTSTÄLLNING

Nerverna börjar stutsa inne i kroppen, jag är nervös för att jag kommer göra bort mej, och då menar ja JAG och inte Bilbo. Men alla har väl varit på utställning för första gången nångång iaf, men som i alla "sporter" så glömmer dom duktiga rutinerade att dom faktiskt oxå varit nybörjare. Dom står där i sitt hörn och skrattar gott. Ne ush nu blev jag ännu mer nervös när jag skrev så där.
Jag bryr mej inte alls om hur resultatet blir, men jag bryr mej om ifall jag gör fel, går fel, fattar fel. Ja allting. Jag har ingenaning.

Fick hem på posten igår, hans nummer och så som man ska ha med sej.  och han ska vara i ring 9..  Alla "ringar" börjar kl 9, ska då alla vara på plats i sin ring kl 9 ???? tänkte på att alla hundar ska hinna veterinär besiktas innan det börjar och det öppnar 7:30 antalet hundar är 600 ....  :S  eller hoppar man in i ringen halt eftersom? Ne jag fattar faktiskt inte. Har ingen lust att komma dit helt förvirrad med min mamma liksom.
Är det någon som ska vara med som vill träffa mej utanför lr något? eller kanske åka med dit? vi har 2 platser över.

Snälla om du vet svaret på mina konstiga frågor, får du jätte gärna kommentera och förklara. :)

Nu ska jag iväg till jobbet,. hörs sen :)


Nya kläderna har kommit :)

ååh va kul, kläderna kom idag =) Dom var väl sydda och jätte fina, Bilbo passade i dom, lite stora men det var ju väntat han växer snart i dom.
oooh tittar på dom hela tiden, vill ni bli nöjda beställ från ninnashundkläder ! Billit och snabb leverans =) 

Här kommer 2 bilder som inte är så bra, min kamera dålig.


Belourdräkten i randigt svart/vit jätte mysig med huva.


Svart med gula muddar. Och Bilbo på huvan :) i Joggingtyg




Måndag

Vaknar med röda och svulla ögon ser inte klok ut, jag som ska och jobba nu.
Idag eller imorgon kommer Bilbos kläder som jag beställt ! så spännande hoppas dom kommer idag =)
Nu måste jag skynda mej.

Här kommer en ny bild på Bilbo som jag tog häromdagen :) visst har han blivit stor =)


Söndag, och farsdag

Idag är det farsdag klockan är kvart över 14 och jag har nyss klivit upp. Varför ska det vara farsdag, Jag har ju ingen pappa.. iaf ingen vanlig pappa, ingen pappa som bryr sej om mej. Men iaf så har jag nu slängt iväg ett sms, där det stod ha en bra farsdag.
Har nyss varit ute med Bilbo, usch jag hatar detta väder så menligslöst.. Blött.. blött... Blött. blött.  i
idag ska vi bara sitta framför tv:n och kanske kolla på någon film, känner inte för att göra någonting faktiskt, har varit 2 jobbiga nätter på burger king, och nu ska jag jobba nästan hela veckan oxå, Så idag vill jag vila :)

Tycker själv att det är lite dåligt med Bilder, grejen är den att jag inte har några, skulle jag ha det så skulle jag ladda upp dom direkt. Vet att Elin har lite nya bilder på  Bilbo så hon får skicka sen,
Nu ska jag kolla upp om det finns nån bra film. :) Hade bra

klippt och badad :)

Kände att Bilbo luktade lite skunk, och pälsen låg ner lite flottig ^^ så det var dags att bada och klippa, inte för att det är överdrivet länge sen men iaf :) han kissar alltid på framtassarna och sen kliver han i det med baktassarna så han luktar nästan alltid kiss. Han lyfter bara på benen 2-3 gången han kissar på en promenad och då kommer det ju ändå inge kiss. ^ lite tråkigt.

Nu blir det frukost och sen när Bilbo torkat blir det en liten promenad :)

Jobbig natt

Usch var så trött igår när Idol hade slutat så jag ville bara lägga mej i sängen och somna för natten, men tar cykeln och beger mej till jobbet. Kommer dit och det är fullt pådrag... Slänger på mej jobbarkläderna och kepsen och sen upp till köket för att sedan kunna sitta där med min cappocino och ta det lite lugnt och få lite energi för att sen stå i kassan hela natten, utan en endaste liten paus. Men tiden går fort när man inte kollar på klockan och är upptagen hela tiden så det är inte så farligt när man väl är där.
När jag slutar stannar jag kvar en stund i köket för att vi ska dela upp överblivna burgare och pommes :D Mums, jag tog en till cappocino oxå. Går ut och står och pratar med vakterna och några andra som slutade samma tid som jag,var så himla övertrött så det var inte sant, När jag kommer hem hade jag tänkt att gå ut med Bilbo men joakim hade varit ute med honom vid halv 2 så det var ju ganska onödigt så jag struntade i det. Lägger mej i sängen och kan inte somna alls, väckte joakim gång på gång för att berätta kvällen men han ville bara sova. Men tillslut kan även jag somna tack och lov.. Sen vaknade jag först i morse kl 11 =)  Har kanske glömt att tala om att joakims brorsor och en flickvän är här så det är fulla lägenheten. Vilket Bilbo inte gillar alls, han morrade åt dom igår får se om han känner sej mer trygg idag :)

Nu ska jag dricka med te innan det kallnar . Hade bra alla.

Nu blev jag skit SUR !

Hade gjort ett jätte långt inlägg, sen när jag skulle ladda upp det så ser jag att internet har kopplat ifrån !!!!!! så det förvaaaaaaaaannnnnnnnnnn !!!!!!!!

Så jag orkar inte skriva om allt så det får bli i denna version.

  • Stan med jennifer, Elin och Bilbo så klart
  • Massa affärer
  • Jennifes får sin födelsedagspresent: ta hål i öronen.
  • Käkar en pommes
  • Köper doftljus
  • Testar smink
  • Bilbo vill bajsa på gatan mitt i stan
  • Jag har ont i armen
  • Jobbar natt!!
  • Vill sova

Usch va sur jag som hade ansträngt mej så....   Nu är det snart idol iaf.. Hade fint


Det regnar...

Så himla tråkigt, vi som hade planerat att ta en mysigpromenad och släppa honom lös. Men det regnar !! Så vi får se vad som händer idag..
skriver mer sen =)

Jag har ont så Bilbo får roa sej själv idag.

Var iväg och tog influensa sprutan igår, och idag när jag vaknar så har jag fruktansvärt ont i armen, känns som om jag blivit skjuten och går runt med öppet sår så när man kommer åt gör det ONT.  Ångrar nu att jag tagit den faktiskt, men men det blir väl bättre snart. Ska ju jobba i helgen så då får det gärna ha gått över.
Ne så idag kommer Bilbo få försöka hitta på egna saker, jag har skrikit högt varje gång han kommer springandes och hoppar på mej i soffan.
Haha jag kanske låter lite klen men fan va ont det gör iaf :P Så nu ska jag vila mej och kolla på tv:n :)

Bilbo fick en tuggpinne...

Han brukar alltid börja busa när man tar ifrån han leksaker, tuggsaker med mera, Men nu nyss när jag tänkte dra lite i den började han morra och hålla på !! är väldigt vanligt jag vet, men han har inte gjort så förut.. Och det ska han inte göra heller läskigt ju haha.


Snö i Örebro

Imorse när och jag och Bilbo vaknade så snöade det lite grann här =) Tycker egentligen inte om snö alls, kallt,blött och världelöst men första snön kan ju vara lite mysig. Det tycke dock inte Bilbo han ställde sej och vägrade gå försökte gömma ansiktet i overallen, stackarn undra hur det kommer bli sen när det blir mer snö, och kallare minus grader tillochmed :0
Ne usch det vill jag inte tänka på nu..  Idag har vi inge planerat, jag ska ta influensa sprutan..
Jag ser fram emot fredag då ska jag jennifer och Elin åka ut till kvinnersta och gå en promenad i skogen där, med kameran =) Bilbo kommer tycka det är roligt att få springa lös var ett tag sen nu tyvärr.

Nu måste jag skynda mej att göra mej "iordning" och gå iväg till vårdcentralen ska vara där kl 14 :)

Hade en söt bild på Bilbo som jag tagit från elins bdb, men tydligen så funkade det inte... :s

Äta chips och mysa i soffan

Det är extra mysigt i soffan tycker Bilbo, hade en kompis som sov över här förra veckan och har inte orkar tagit bort lakan,täcke och kudde :D Så vi har gosat ner oss framför tv:n inte för att det är nått bra precis desperata HF.. bäää..
Blev så förvånad igår när vi skulle sova, Bilbo är alltid kvick på att hoppa upp i sängen och ner under täcket för att sedan somna fort som satan. Men igår så kom han inte när vi la oss, Så jag trodde bestämt att han gjorde något bus i vardagsrummet så som att tugga på nån sladd hoppat upp på bordet och ätit smulor. Men när jag går upp och kikar in i vardagsrummet så har han mysit ner sej i soffan :O blev helt förvånad men lät han ligga där, och gick och la mej igen, Efter typ 10 min kommer han tassandes och hoppar upp i sängen :) så han hade inte övergivit mej helt iaf. När jag låg där utan honom kunde jag inte ens försöka somna... har ju sovit med honom tätt vid min sida sen den dagen jag fick hem honom varenda natt :) så det blev jobbigt utan min bäbis, Nä usch han ska alltid sova i min säng :D får nog ta bort täcke och kudde ifrån soffan snart (A)

Beställde aldrig något ifrån litentass, utan beställer i från kickie nu =) det blir en svartrandig velourdress och en svart med gulamuddar och brodyr på huvan i joggingtyg :D Kommer till mej nästa vecka gud så spännande . weeihooo .
Nu blir det en liten kvällsprommis och sen sängen =) sov sött alla

Mobilt bredband

Nu är jag tillbaka igen :) har gått och skaffat mej ett mobilt bredband så nu kommer jag att uppdatera som vanligt, det har inte hänt nått speciellt sen jag skrev sist, är ju inte så många dagar sen ^^ klarar mej helt enkelt inte utan internet, Nu ska jag gå in på litentass.com och beställa en fleece overall såg att dom hade rea :D
Hörs senare :)

RSS 2.0