Tisdag

Välkommen vår !! Wiiieepii =) Vi har nyss kommit tillbaka ifrån 1 timmes promenad i vårvädret, blåste lite grann annars helt underbart, solen lyser. Så tråkigt att bo i stan.. Hade velat gått ut i skogen.. Men men man får göra det bästa av situationen.

Igår eftermidda var vi ute och joggade, tänk att jag orkade jogga?? haha. Bilbo sprang på som en galning men även han blev trött efter en ½timme, vilket ja förstår ingen av oss är vana med att vara ute och springa långa sträckor. Men nu jäklar ska vi börja med det =) Var ganska kul faktiskt. Det som saknades var musik. har ingen musiiik, måste småste skaffa.

Usch nu börjar jag snart jobba... vill inte.. Vill vara ute i solen iställe, Inte stå inne på burger king och osa kött kött kött bara massa köttt... ! Men det känns ändå bra att gå dit dom 2 sista dagarna på månaden, vet att ja är uppe i över 70 timmar redan. Och ser framemot att vara ledig min första helg sen jag började jobba där :) Kommer inte jobba så mkt i april, första helgen försvinner och är ledig på torsdagen innan oxå, måndag är det stängt. Sen vill ja försöka få bort en tid helgen efte oxå eller båda (A) ?? fyller ju faktiskt år i veckan såååå... måste kolla upp det mer idag. Men alla är ju så snåla.. en annan ställer upp hela jävla tiden.. Och ingen kan ta 3 eller 4 timmar åt mej en endaste gång.. fattar inte.. :S

Aja ne nu ska jag fixa mej iordning för jobb. :) sen kila iväg och köpa en frukt känner jag..

Nu vecka..

Hej alla glad och pigga :) jag är trött.. blev sent igår efter 4ra någonting kunde inte somna. Har så svårt för att göra det nuförtiden, vet inte vad som hänt. Sen iväg till jobbet slutade kl 4ra, så har precis börjat varva ner framför datan och tv. Lång promenad med Bilbo snart, fast han ligger och sover nu. Sen ikväll blir det tv för hela slanten top modell kl 20 sen hollywood fruar kl 21 :D dom bästa programen. ! 

Nepp laga lite mat nu kanske.. Undra vad ja ska göra för nått.. Det får bli ett glas saft =) mumms.

Dags för Fredags MYyyyyss !

Eller inte.. Städa nu snart, som sagt skitigt igen.. orkar inte se det. Men jag vill gå på stan idag, Fast det är min och Bilbos dag. jag har lovat honom att leka med han hela dagen.

Så nu ska jag göra det :) först lite frukost :P så här kl 13 ^^ Hade bra

Lille bebis Bilbo <3<3<3

Storstädning igår.. Lika strökigt idag...

Det krävs mkt för att jag ska orka städa, men igår gjorde jag det ! pang! plockade upp allting ifrån golvet, ett berg med kläder och gammal reklam m.m Dammsög och torkade golvet. Helt otroligt. Hade även varit och jobbat.
Men idag när ja kollar mej omkring så är det strökigt igen.. hur kommer det sej? ja har ju knappt rört någonting.

Varför har Bilbo blivit helt galen i hårborstar?? man kan inte lämna någon i höjd med honom, alltså när man står på 2 ben :P annars får ja lägga den på golvet. Ne men han tar den på engång och springer iväg och tuggar på.
ÅÅh ja är sugen på glass eller godis eller chips eller någonting !!.. Funderar nästan på att laga mat "igen" för ja orkar inte gå och handla.. Inte vid dåliga tempo, som ändå stänger nu .. Oj..Vad tider går. Aja om ja ändrar mej så är coop öppet till 10 iaf.

Nu ska ja ut med Bilbobäbis som ligger och sover :) Måste väcka honom.. försiktigt.. ^^

 


Inte bloggat på 4dagar och 23 timmar.!

Min uppdatering är ju verkligen skit. Men min dator är så sämst, Internet funkar jätte dåligt loggar ut sej hela tiden, datorn får man starta om en gång i timmen annars blir den svart och det går inte att göra något. Hoppas hoppas hoppas att jag kommer få en dator i födelsedags present.. ! har iaf önskat mej en av mamma. Och då kommer ja bli suuuper glad. Får jag det inte så måste ja börja spara pengar typ NU !. Min lön kommer bli kass imorn, tur att ja sparat ihop 2000 som ja har kvar sen förra lönen. Skulle egentligen göra hårförlängning men hon som ja bestämde tid med har inte hört av sej :S Tack !. Kanske lika bra.. fast vill ju ha. .

Aja :) Jag och Bilbo mår bra =) Bilbo har nu ett cptyck och springer runt i hela lägenhetn och hoppar upp och ner ifrån sängen., förstår inte varför han alltid blir så efter en promenad. Helt uppjagad.
Undra om det var igår natt som Bilbo Vaknar upp och kan inte andas typ, ja flyger upp och han försöker hosta, Sen landar en stor spya i sängen, så jäkla äckligt. Den luktade mint.. antagligen hade han käkat upp ett tuggummi som inte alls kom ut som ett. Fick ställa mej och bädda om sängen mitt i natta.. Uuuh. ^^

Hallå jag vill vara med i topmodell korta haha. ! såg att det ska börja sända.. Fuskigt. Kan dom inte ha så i sverige !!!

Tror ni ja skulle komma med? xD



Smile with your eyes ! Eller hur brukar hon säga Tyra Banks.
Aja sluta drömma kanske.. haha.

Tur att man får drömma sej bort i sin egen blogg. AsaBra. !


Hej

Slutade jobbet vid 15, sen ut med bilbo, sen städa lite fort, sen iväg till Stationen Och nu sitter vi här, nyss ätit sibylla mat så nu är vi spymätta. Bilbo vill inte sluta busa, han kommer med råttan, man kastar han hämtar sen samma visa igen, att han inte tröttnar ^^

Nu ska vi kolla vad vi ska ha på oss ikväll :) tjejigt värre =) Pssokram


Tråkigt väder

Är inte så roligt att gå ut med bilbo i detta väder, ja bryr mej inte så mkt om det. Men Bilbo vill inte alls, han kryper under sängen, lägger sej ner i ställningen (nej snälllaaa mammaa) När alla kläder är på, så beger vi oss ut. Det tar stop i dörren, då får man dra honom i kopplet ner på marken, då kissar han fort som tusan sen vill han in. Går man inte in då, då får man bära honom, vilken lyckad promenad. Läängtar så himla mkt till våren !! Då man kan ta låånga låånga rundor, vara ute och jogga kanske? Ne fy va jobbigt. Ska försöka lära Bilbo att springa brevid cykeln, kommer nog bli svårt eftersom han är så rädd för allting, Bilar som kommer fort, personer som går eller cyklar förbi, andra hundar.. Ja en heldel.

Idag när jag cyklade till jobbet såg ja 2 kineser =) Tråkigt att man aldrig möter samma ras när man är ute med Bilbo utan, när man tillexempel är på väg till jobbet i världens fart ^^ Men men ska gå förbi där någon dag så kanske man får syn på dom igen.

Undrar om man ska gå och lägga sej kanske, sov till klockan 14 idag så är väl inte sådär jätte trött direkt men men, Jobb imorn kl 11,. Sen kommer Tove till mej :) ska vi umgås och gå ut på kroogen, ovanligt att jag gör det haha ne inte direkt. Var ju ute igår :O ? förra onsdagen och hela förra helgen ? Sen fyller Elinfis år oxå så vi ska kalasa på lördag. :)

Har bara 400 kr kvar.. tur att det är lön nästa vecka. Eller egentligen har jag varit väldigt sparsam denna månad, hade räknat ut allting. Men sen tog Bilbos balsam slut.. 155 kr där, sen hans mat.. Just jaaa... 150 kr där för en halv stor påse. Ja då försvann 300.. jag som tänkte så bra att 700 och en vecka kvar till lön, bra eller hur...

har varit så sparsam att ja har 2000 på sparkontot.. Ska använda dom den 24!! Hårförlängning !! Häär kommer jaaag.  Kommer nog få en ganska hyfsad lön iaf om ja har tänkt rätt ? .. Hoppas det iaf. Annars blir det inge krogen för mej =/ ååh hur ska ja klara mej ;) ??

Gud va jag skriver ikväll, ni har säkert slutat läsa för länge sen...
Måste bara få skriva av mej lite.. Tänker på dej, saknar dej. Vill vara med dej, men ändå inte. vet inte hur ja ska klara detta. Är så lätt att bara falla tillbaka till det bekväma jag hade. Trygghet, kärlek, vänskap och sällskap. Att sitta här helt själv, i en stad som ja egentligen inte vet någonting om. hur hamnade jag här, varför stannade jag här.. Vad vill ja med mitt liv? jag vet ingenting.. Ska jag fortsätta gå till Burger king stå i kassan vara glad resten av mitt liv ? komma hem gosa med Bilbo.. Sova.. vakna gå till jobbet.. Vill inte ha det så. Vill se en framtid.. Med någon. Känner det nu när ja sitter här ensamast i hela världen?? ne absolut inte. Jag har ganska mycket om man tänker så. Men ja vill ha mer.. det vill man alltid.. Får man något man vill ha, ja då vill man inte ha det längre, för då vill man ha något annat.. Gräset är alltid grönare på andra sidan. Nu är jag ju där? Det är inte grönt någonstans. Jag ser ingen början inget slut... .. 


Mys med väns.

Jennifer och Elin är här. Ska inte skriva så mkt, utan bara lägga ut bilder som vi nyss tog =)

Snyggingen med världens längsta lugg ^^


Elin försöker vinna dragkampen


Full fart upp för sängen, med råttan


Det bästa som finns är att hoppa upp och ner för sängen


Bilbo blev lite trött efter några hopp



Avslutar med denna snygga Bild, den blev dock lite ljus. Men man ser ju ändå hur snygg han är

LOVE <3


Jennifer och Bilbo Sover i min säng.

Har precis kommit ur duchen, fräscht ! Har legat och sovit hela dagen så det ja behövde var verkligen en dusch, SkÖnT ! Så alltså Jennifer här på besök innan hon ska knalla vidare till pojken sin, men hon verkar ha somnat i sängen? hon kanske blir kvar här hela natten. Jag ska iaf strax iväg och jobba igen.. Ush å fy. ^^ Men men.

Har ni kollat på Melodifestivalen? såg första gången idag, bara för att Jennifer är helt besatt av det och har kollat varje lördag hemma i familjesoffan med en påse jordnötter och en liten sverige flagga? Whoot?

Har några söta bilder att lägga upp sen vi var och hälsade på, på kvinnersta i onsdags, Bilbo tycker inte om hästar :P Hii jo det gör han =)


Ser Bilbo ens något ? ^^


Angel fick inte riktigt med när rolle nosade bilbo i ansiktet. synd.

Bilbo hälsade på skorpan oxå, som inte hade gått ut på hela vintern berättade karin,
så Han nosade på henne och hon låg still. och helt plötsligt utan förvarning så slår hon han på käften
Bilbo blev jätte rädd.. Skorpan är alltså stallkatten =)

Nu ska jag platta håret sen blir det jobb. Sov så gott alla =)


Oj har inte bloggat på hela veckan :O ?

Hoppsan hejsan vad tiden går fort när man har roligt, Har varit en kanon vecka. =) Johanna var här i tisdags, och sov här till onsda, På onsdagen blev det utgång till Strömpis med Jennifer, slutade i kaos haha, köpt ny matta iaf.. Det var inte ja som förstörde den iaf. (inte jennifer heller såklart) Somnade runt 4ra tror ja klockan hann bli om inte mer, Sen trodde jag att jag skulle jobba kl 11 så gick upp kl 9 helt förstörd.. Men ser på schemat att ja började kl 16 Hurrraaa kröp ner i sängen igen. 

Det var ju hela veckan det. Idag är det Fredag härliga mysiga frredag? Näääe ja ska jobba natt bland massa dryga fyllon som man måste vara trevlig mot fast man inte vill, bli utskälld för ingenting. Fast det bästa är ju så klart alla mysiga komplimanger man får då och då =) och dricks ;) haha. Det bästa med att stå i kassan är alla folk man kan spana in, typ jaha nu är den här igen. haha onödigt egentligen men vad gör man inte.

Idag kom mammsen hit och hälsade på och shoppade med mej, Bilbo blev super glad när han såg henne och skulle gosa, och bli kliad så han såg alldeles drogad ut ^^

Igår kväll hade jag lite tråkigt, så jag Klippte bilbo jätte noga och fint, och sen badade jag honom :) Så nu är han utställnings fin =) Funderar på om ja ska ställa ut honom den 10 april.. fast har inte bestämt mej fyller ju 20år den 7e.. och då vill man väl festa lite.. ;) Eller kanske jobbar natt ? :O  ne fy får inte tänka på det.. Vill inte.

Nu måste ja sova så ja orkar med natten som kommer, Bilbo ligger brevid mej och snarkar så det hörs! haha, han är så söt o gooosi ibland. =)

Ska försöka bättra mej på att blogga.


Måndag härliga måndag?

Nja det vet ja inte, Helgen var varit helt galen haha. Krogen i fredags, slutade med full säng och massa mys, somnade runt 5... gick upp halv 9 tror ja det var, då hade jag sprungit upp flera gånger och druckit vatten. Kl 3 började jag sen jobba.. Jäävlar va trött jag var. Kommer hem från jobbet, hoppar in i duschen, sen börjar förfesten igen .. Haha. ut på stan.. såg folk från melodifestivalen. =) Trevligt sällskap. Söndag, sov ganska länge, sen film och skvaller prat.
Idag är jag gaaanska så sliten.. Uuh. ^^ Emelie åker hem idag oxå :( Noo 

Bilbo

Ligger just nu och biter på sin tuggleksak, han har blivit stormförtjust i emelie.. Nästan glömt mej? haha nej inte en chans. ;)

Ska umgås med emelie nu innan hon ska åka hem. Så får skriva sen.


myspys

Just nu ligger i sängen med Emelie och lyssnar på musik :) Super mys. Bilbo ligger och gosar med emelie som blivit hans nya favorit, Hon luktade löpandetik igår när hon kom ^^ han var helt tokig och sprang runt och gnällde, hoppade i hennes knä och grejade. knasig hund. Ska iväg och jobba om ett tag, så ska lämna dom ensamma... hoppas dom inte hittar på nått barnförbjudet haha ;) nedå.

hon ska vara här hela helgen  !!!!


Super trött ... hej godmorgon.

Klockan är kvart i 9 eller något sådan.. bluu. Har nyss kommit in efter morgonrundan, väckte Bilbo och gick ut innan jag skulle börja göra mej iordning.
Så ska väl börja med det snart.. sitter och kollar på vakna med the voice! lyssnar på katrine syobalbalbla vet inte alls vad hon heter i efternamn .

Måste berätta en super rolig nyhet! Bilbo Har alltså inte kissat inne en enda gååång ! hur glad blir man liksom inte! :D Han har ju iof skvättskydd som jag har sytt men ändå :) inte ens en droppe. Hoppas att han fortsätter med att hålla sej ^^ Och skvättskyddet stör honom inte alls heller, han kan springa,hoppa sova aa allting =)

Ne nu jäklar måste ja skynda mej här, börjar kl 11 och sitter i pjamas. 

Ha en härlig dag alltihopa :)

Godmorgon

Vaknade av Bilbo imorse, konstigt nog. Han brukar alltid sova längst vilken tid ja än går upp. Men halv 9 så var han nere på golvet och levde livet med hans "kaninen" som har förlorat ögonen och näsan, Ludd över hela golvet. Aja bara att plocka upp och se glad ut, var ju iaf hans leksak.
Sen fick det bli en lågpromenad, Solen skiner och det var ganska varmt, Bilbo tyckte inte det var lika mysigt att starta dagen så, han är van med en lite kortare sväng innan frukost.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag iväg och jobba till 15 :) skööönt så kan ja komma hem och.. ja vad jag nu ska göra haha. Börja med Bilbos nya kläder kanske, eller tvätta lite. Eller bara vara skönt det med :)


RSS 2.0