Tråkigt väder

Är inte så roligt att gå ut med bilbo i detta väder, ja bryr mej inte så mkt om det. Men Bilbo vill inte alls, han kryper under sängen, lägger sej ner i ställningen (nej snälllaaa mammaa) När alla kläder är på, så beger vi oss ut. Det tar stop i dörren, då får man dra honom i kopplet ner på marken, då kissar han fort som tusan sen vill han in. Går man inte in då, då får man bära honom, vilken lyckad promenad. Läängtar så himla mkt till våren !! Då man kan ta låånga låånga rundor, vara ute och jogga kanske? Ne fy va jobbigt. Ska försöka lära Bilbo att springa brevid cykeln, kommer nog bli svårt eftersom han är så rädd för allting, Bilar som kommer fort, personer som går eller cyklar förbi, andra hundar.. Ja en heldel.

Idag när jag cyklade till jobbet såg ja 2 kineser =) Tråkigt att man aldrig möter samma ras när man är ute med Bilbo utan, när man tillexempel är på väg till jobbet i världens fart ^^ Men men ska gå förbi där någon dag så kanske man får syn på dom igen.

Undrar om man ska gå och lägga sej kanske, sov till klockan 14 idag så är väl inte sådär jätte trött direkt men men, Jobb imorn kl 11,. Sen kommer Tove till mej :) ska vi umgås och gå ut på kroogen, ovanligt att jag gör det haha ne inte direkt. Var ju ute igår :O ? förra onsdagen och hela förra helgen ? Sen fyller Elinfis år oxå så vi ska kalasa på lördag. :)

Har bara 400 kr kvar.. tur att det är lön nästa vecka. Eller egentligen har jag varit väldigt sparsam denna månad, hade räknat ut allting. Men sen tog Bilbos balsam slut.. 155 kr där, sen hans mat.. Just jaaa... 150 kr där för en halv stor påse. Ja då försvann 300.. jag som tänkte så bra att 700 och en vecka kvar till lön, bra eller hur...

har varit så sparsam att ja har 2000 på sparkontot.. Ska använda dom den 24!! Hårförlängning !! Häär kommer jaaag.  Kommer nog få en ganska hyfsad lön iaf om ja har tänkt rätt ? .. Hoppas det iaf. Annars blir det inge krogen för mej =/ ååh hur ska ja klara mej ;) ??

Gud va jag skriver ikväll, ni har säkert slutat läsa för länge sen...
Måste bara få skriva av mej lite.. Tänker på dej, saknar dej. Vill vara med dej, men ändå inte. vet inte hur ja ska klara detta. Är så lätt att bara falla tillbaka till det bekväma jag hade. Trygghet, kärlek, vänskap och sällskap. Att sitta här helt själv, i en stad som ja egentligen inte vet någonting om. hur hamnade jag här, varför stannade jag här.. Vad vill ja med mitt liv? jag vet ingenting.. Ska jag fortsätta gå till Burger king stå i kassan vara glad resten av mitt liv ? komma hem gosa med Bilbo.. Sova.. vakna gå till jobbet.. Vill inte ha det så. Vill se en framtid.. Med någon. Känner det nu när ja sitter här ensamast i hela världen?? ne absolut inte. Jag har ganska mycket om man tänker så. Men ja vill ha mer.. det vill man alltid.. Får man något man vill ha, ja då vill man inte ha det längre, för då vill man ha något annat.. Gräset är alltid grönare på andra sidan. Nu är jag ju där? Det är inte grönt någonstans. Jag ser ingen början inget slut... .. 


Kommentarer
Postat av: elli

Frida mitt hjärta när jag muckar tar jag med både dig och bilbo och resten av skaran vänner vi har ut i den stora vida världen det lovar jag dig :D

2010-03-26 @ 02:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0