Fredagkväll och överlycklig !

Vi ska FLYTTA FLYTTA FLYTTA !!! om allt går som det är tänkt. Jag och Bilbo var och kollade på en lägenhet idag, den ligger i närheten av hertig karls allé, i kanten mellan väster och markbacken =) Den är jätte perfekt för oss och jag är så himla glad över att vi ska slippa denna pyttefnask lägenhet. ifrån 27kvm till nästan 50kvm kommer bli underbart !!! dessutom finns det en stor uteplats med staket och grind som bara den är som den lägenhet vi bor i nu, där kan bilbo springa runt och vi kan leka utan att riva runt i lägenheten, tråkigt att vintern är påväg bara, måste man skotta haha, sånt har man aldrig behövt tänkt på förut. jag är så glad så det är inte klokt.
Nu ska ja berätta hur det ser ut =) ni som inte vill veta behöver inte läsa hihi.
Den ligger på bottenplan som ni säkerligen förstått eftersom uteplatsen. när man kommer in i hallen, så är badrummet till höger, garderober till vänster direkt innanför dörren, sen en hatthylla på vänster och efter den så är det en walk in closet oxå på vänstersida., sen kommer man in i lägenheten, ett hyffsat stort rum, med en "pelare" nästan i mitten vilket är jätte synd då den kommer skymma tv eller soffa.. Hum. Aja skit i den haha. sen till höger kommer "kokvrån" som är som ett litet kök med massa förvaring röda tapeter och ett stort fönster oxå, kan kan även stänga igen med ett skjutdörr när man lagar mat om man känner för de ^^
matbordet har man precis utanför kokvrån, där det oxå är ett monsterstort fönster. =) fräscht !.
sen kommer dörren till utetjosan, och efterden så är dörren till sovrummet, bara för att ja skrev det så kommer ja inte ihåg om det fanns en dörr? måste införskaffas, tror hon bara tagit bort det själv isåfall precis som jag gjort här.
sovrummet är stort men oxå svår möblerat. synd ! men idontcare. och i sovrummet finns oxå en !!walk in closet!! rena jävla drömmen ! LOve Love Love.
Kan knappt bärga mej !! Fy fan va ja är lycklig lycklig lycklig !!!!!!!!!!!!!!!!!! går något åt helvete så kommer jag hata allt som har med lägenheter att göra. vet att ja kanske inte borde bete mej som om ja redan fått den... Opsii.. Men ja vill så gärna så gärna..
förstår ni hur himla bra den skulle vara för oss ??? Kan ni förstå det ?????
AAhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D nu ska ja kolla klart på idol haha har typ missat massa medans ja skrivit allt detta. sen blir det en promenad med bilbo sen sängen, är super trötttt.
Imorn Jobbfest hemma hos mej / utflyttningsfest? hihi vem vet.
Hade bra =)


Kommentarer
Postat av: Elin

Vad skoj med uteplats til Bilbisen :D

2010-10-19 @ 23:58:22
URL: http://eliisplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0